- 16 Ekim 2013
- 49
- 53
- 38
- 35
- Konu Sahibi portakalcicegininaski
-
Siz şimdiden neler düsünmüşsünüz bin tane eşi bir kardeşime fedaa ederim.Merhaba hanimlar...
Benim 11 yaşında %90 zihinsel engelli bir kiz kardesim var. Ben evliyim ve 3 yasinda bir oglum var. Annem babam hayatta ama yaslari artik ilerlemeye basladi annemin cok onemli olmasa da rahatsizliklari oluyor ama cok sukur iyi. Benim sizlere sorum şu; anne babasi öldükten sonra zihinsel engelli kardesini yanina alanlar neler yasadiniz eşiniz bu durum da nasil davrandi, cocugunuz bu durumdan etkilendi mi?
Neler dusunmusum acaba yazdıklarımı bir daha okuyun. Kimsenin icini bilemezsiniz karsidan konuşmak kolay tabiSiz şimdiden neler düsünmüşsünüz bin tane eşi bir kardeşime fedaa ederim.
Tesekkur ederim beni anladiginiz icin. Tabiki etkisinin olacagini biliyorum sadece yasayan birilerinin durumunu bilmek istedim.Ne güzel sormus kadın ya neden ısrarla istemiyomus gibi davranılmıs anlamadım..Yani hayatına hic bi etkisi olmayacak eskisi gibi devam edecek desek gercekci olacak mıyız? İlla ki zorlanacaksın ama öyle güzeller öyle melek gibiler ki insan bütün zorluklarını aşar
SagolunAllah yardımcınız olsun inşallah
Kardesimde de ayni davranislar var oglum hem cok seviyor hem de cok korkuyor sizin gibiBir halam zihinsel engelliydi. Büyükler vefat edince kardeşler evde sırayla bakmaya başladı. Küçüktüm ve çok korkuyordum çünkü aniden öfkeleniyor, vuruyor, bağırıyordu. Yanında oturmaya korkuyordum vuracak bana diye. Bunun dışında akrabam olduğunu biliyordum ve onu seviyordum.
Anladım canım ben seni biz dayımlarla karsı karsıya otururuz engelli bi oglu var 9 yasında elimizde büyüdü resmen..Zaman zaman öfke patlaması yasasa da inan onunla birlikte bi isaret dili gelistirdik resmen su an iki yasındaki kardesi bile elini kafasına sürdügünde banyo istedigini anlıyo :) zor elbet yengem cok zorlandı ama Rabbim gücünü verir inanTesekkur ederim beni anladiginiz icin. Tabiki etkisinin olacagini biliyorum sadece yasayan birilerinin durumunu bilmek istedim.
Anlayan birisi varmis yani sagolunKimse neden ısrarla kadının sorusunu anlamıyor? Bakmam dememiş ki, engelli birilerine bakan kişilerin tecrübelerini merak etmiş. Okuduğunuzu anlayın bir, hemen herkese bir çemkirme.
InsallahAnladım canım ben seni biz dayımlarla karsı karsıya otururuz engelli bi oglu var 9 yasında elimizde büyüdü resmen..Zaman zaman öfke patlaması yasasa da inan onunla birlikte bi isaret dili gelistirdik resmen su an iki yasındaki kardesi bile elini kafasına sürdügünde banyo istedigini anlıyo :) zor elbet yengem cok zorlandı ama Rabbim gücünü verir inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?