- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Gittim kapısına bağırdım çağırdım bu da haklıymış gibi cırlıyo saçlarını elime aldığım gibi kafasını duvara dayadım nasıl bağırıyo bırak diye elimden zor aldılar.
Vurmadim saçini yoldum sadece. Ben düzgünce konusmaya gittim kadin bagirmaya basladi polise sikayet edermiş tın
Merhaba hanımlar.
Uzatmadan anlatiyim; bizim bir komşumuz var kadın daha taşınalı 2 ay oldu. En fazla 35 yaşında.Bu kadın ayağını bizim eve fena dadadı. Yok tuz, yok yoğurt mayalıycam, un daha aklınıza ne gelirse. Ben 3 5 bişeyin hesabında değilim de hergün de gelinmez ki. Bir ara sütçü gelmişti sütünü bile biz almıştık.Neyse dedik, ki annem kapısına geleni çevirmiyor. İnsanları kıramıyor, ama beni kırmayı iyi bilir.
Bugün dışarı çıkmam gerekti kız kardeşimle, kadın gelmiş erişte kesecekmiş. Ee tüplü sac istemiş. Annem de kömürlükte demiş. Zihinsel engelli kardeşimi eve kitleyip annem apar topar kömürlüğe inmiş vermiş. Ben eve geldim bunu duyunca deli oldum. Ya tamam annem kıramıyor kimseyi ama insan bir düşünür evde kimse yok engelli bi çocuk var evde, sen nasıl olur da annemi kömürlüğe indirirsin? Yok o zaman kalsın diyebilirdi. Bu nasıl bencillik?! Engelli çocuk 2 dk bile yalnız bırakılmaz. Gittim kapısına bağırdım çağırdım bu da haklıymış gibi cırlıyo saçlarını elime aldığım gibi kafasını duvara dayadım nasıl bağırıyo bırak diye elimden zor aldılar. Neymiş beni polise şikayet edecekmiş çokta tın. Annem hâlâ bana suç buluyor komşuyla kötü olmuş muşum ne kavgaciymisim erkek gibiymişim bana yaziklar olsunmuş. Allah aşkına kızlar kim haklı ben mi agresifim? Hâlâ elim ayağım titriyor
Bende komsu sizden habersiz kardeşinizi kömürle kapattı zannettim bir an okuyunca
Ama baktım konu bambaşka umarım kadın sizi şikayet eder yada onun kızı varsa falan sizinle gönderir oda hiç kadın komsu hatırına bir şey yapmadan bırakmaz nefret ederim olur olmaz şeylere şiddet gösterenlerden
Eğer bir şey istemesinin rahatsız oluyorsanız düzgünce konusaydiniz bana göre direkt bencilsin falan diye lafa girdiniz kadın tepki gösterdi
Merhaba hanımlar.
Uzatmadan anlatiyim; bizim bir komşumuz var kadın daha taşınalı 2 ay oldu. En fazla 35 yaşında.Bu kadın ayağını bizim eve fena dadadı. Yok tuz, yok yoğurt mayalıycam, un daha aklınıza ne gelirse. Ben 3 5 bişeyin hesabında değilim de hergün de gelinmez ki. Bir ara sütçü gelmişti sütünü bile biz almıştık.Neyse dedik, ki annem kapısına geleni çevirmiyor. İnsanları kıramıyor, ama beni kırmayı iyi bilir.
Bugün dışarı çıkmam gerekti kız kardeşimle, kadın gelmiş erişte kesecekmiş. Ee tüplü sac istemiş. Annem de kömürlükte demiş. Zihinsel engelli kardeşimi eve kitleyip annem apar topar kömürlüğe inmiş vermiş. Ben eve geldim bunu duyunca deli oldum. Ya tamam annem kıramıyor kimseyi ama insan bir düşünür evde kimse yok engelli bi çocuk var evde, sen nasıl olur da annemi kömürlüğe indirirsin? Yok o zaman kalsın diyebilirdi. Bu nasıl bencillik?! Engelli çocuk 2 dk bile yalnız bırakılmaz. Gittim kapısına bağırdım çağırdım bu da haklıymış gibi cırlıyo saçlarını elime aldığım gibi kafasını duvara dayadım nasıl bağırıyo bırak diye elimden zor aldılar. Neymiş beni polise şikayet edecekmiş çokta tın. Annem hâlâ bana suç buluyor komşuyla kötü olmuş muşum ne kavgaciymisim erkek gibiymişim bana yaziklar olsunmuş. Allah aşkına kızlar kim haklı ben mi agresifim? Hâlâ elim ayağım titriyor
Babanın baskısından aklın çıkar rahat yaşamak için sozlenmeye kalkarsın hayallerini gerçekleştiremezsin sende ananın babanın hıncını komşudan çıkarırsın ha,akşama sağlam kotek var desene.Ben zamana kadar kimseye el kaldirmadim, şiddet yanlisi falan. Isterse 7 sülalesini çagirsin. Birdaha kapima bisey istemeye gelmesin gelemez de zaten. Ben korkmam, bas bas bagirmiycakti. Tahrik de etti. Kocasindanmi korkcam hehe
o kocası dua et seni tek dövmekle kalsın sadece. söyleticeksin şimdi beni . tam hasta çıktınBen zamana kadar kimseye el kaldirmadim, şiddet yanlisi falan. Isterse 7 sülalesini çagirsin. Birdaha kapima bisey istemeye gelmesin gelemez de zaten. Ben korkmam, bas bas bagirmiycakti. Tahrik de etti. Kocasindanmi korkcam hehe
Senin kafan mi iyi ne hakkin var elin kadininin sacini yolmaya keske soyle kosede sıkıstırıp iki tokat patlatsa da sana öldurmedim ya iki tokat vurdum dese.Ne darp raporu alti üstı saçını yoldum gözünü falan morartmadım. Tahrik edici konuştu ayrıca. Özür dilemeyi de düşünmüyorum. Çünkü ben ona "kardesimi kitledin" diye bi konusmayla baslamadim. Gittim kapisina, düşünmen gerekirdi. Annem kiramiyor isteme bencillik etme gibisinden konustum bagirmaya başladi bende sacini elime aldim. Öldurmusum gibi abartmayin. Polise de gidebilir. Yaşimi soranlar icin 19 yasindayim
Ben zamana kadar kimseye el kaldirmadim, şiddet yanlisi falan. Isterse 7 sülalesini çagirsin. Birdaha kapima bisey istemeye gelmesin gelemez de zaten. Ben korkmam, bas bas bagirmiycakti. Tahrik de etti. Kocasindanmi korkcam hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?