Zihinsel engelli kardeşim eve kitlenmiş komşuyu dövdüm

Gittim kapısına bağırdım çağırdım bu da haklıymış gibi cırlıyo saçlarını elime aldığım gibi kafasını duvara dayadım nasıl bağırıyo bırak diye elimden zor aldılar.

Vurmadim saçini yoldum sadece. Ben düzgünce konusmaya gittim kadin bagirmaya basladi polise sikayet edermiş tın

iki mesaj arasinda 7 fark i bulunuz

Kardeşini düşünerek hareket etmiş olsan bile seni haklı çıkarmaz. Komşuyu dövmek nedir? Evet agresifsin bu arada.

Ben zamana kadar kimseye el kaldirmadim, şiddet yanlisi falan. Isterse 7 sülalesini çagirsin. Birdaha kapima bisey istemeye gelmesin gelemez de zaten. Ben korkmam, bas bas bagirmiycakti. Tahrik de etti. Kocasindanmi korkcam hehe

Bende komsu sizden habersiz kardeşinizi kömürle kapattı zannettim bir an okuyunca
Ama baktım konu bambaşka umarım kadın sizi şikayet eder yada onun kızı varsa falan sizinle gönderir oda hiç kadın komsu hatırına bir şey yapmadan bırakmaz nefret ederim olur olmaz şeylere şiddet gösterenlerden
Eğer bir şey istemesinin rahatsız oluyorsanız düzgünce konusaydiniz bana göre direkt bencilsin falan diye lafa girdiniz kadın tepki gösterdi

Konu başlığından dolayı ben de sizin gibi anladım

"gittim kapısına bağırdım çağırdım" " düzgünce konuşmaya gittim"

Allah sizin gibi insanlara yaklaştırmasın, bulaştırmasın....

Annen bırakmış kardeşini komşu değil. Komşu bakmıyor kardeşine. Evde yalnız bırakıyor musnuz, bıraktığında başına bir şey geliyor mu, yalnızken neler yapar bilemez.

Annen bırakabildiyse vardır bildiği. Bırakamayacak olsa sumosh gelince veririm derdi.

Hala bırakılmaması gerektiğini düşünüyorsan git annenin saçını yol. Silah zoruyla indirmemiş komşu.

Senin gibi şiddet yanlısı sorunlu insanlardan kurtulamıcak mı bu ülke

Ee artik ne soylesem bilemedim
Annenizi zorla indirmememis komurluge
Komsunuz kiilitlememiski kapiyi
Komsunuza bilenmissiniz iyice
Konu sahibi haksizsin

Ben zamana kadar kimseye el kaldirmadim, şiddet yanlisi falan. Isterse 7 sülalesini çagirsin. Birdaha kapima bisey istemeye gelmesin gelemez de zaten. Ben korkmam, bas bas bagirmiycakti. Tahrik de etti. Kocasindanmi korkcam hehe
Babanın baskısından aklın çıkar rahat yaşamak için sozlenmeye kalkarsın hayallerini gerçekleştiremezsin sende ananın babanın hıncını komşudan çıkarırsın ha,akşama sağlam kotek var desene.

o kocası dua et seni tek dövmekle kalsın sadece. söyleticeksin şimdi beni . tam hasta çıktın

Senin kafan mi iyi ne hakkin var elin kadininin sacini yolmaya keske soyle kosede sıkıstırıp iki tokat patlatsa da sana öldurmedim ya iki tokat vurdum dese.

Yuhhhh!!!
Annen yasinda kadina el kaldirdin ve haklimiyim diyemi soruyorsun???
Basligi okudugumda komsunuz kardesinizi kitledi Sandim..
kitleyip giden annen kadinin ne sucu var.
valla basin agrir sikayet ederlerse.

Gercekten mi dövdünüz ? Konuyu okurken basta hakli bulmustum sizi. Hakliyken haksiz duruma düsmüssünüz

valla o koca senin saçından tutup ayağının altına alırsa görürüm ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…