Zihinsel engelli kardeşim eve kitlenmiş komşuyu dövdüm

Başlığı okuyunca kardeşini komşun kilitlemiş sandım. Meger annenmiş.

Verdiğin tepkiyi çok aşırı buldum. Yaşlı bir kadına el kaldırman asıl senin karakterinin bozuk ve saldirgan bir tip oldugunu gösterir. Ilerde sen kv ni filan da döversin. Aman aman..

valla canım böyle ayağını alıştıran komşulara ben de sinir oluyorum. sinirlenmekte haklısın ama dövmen hoş olmamış. kimse düşünceli olmak zorunda hissetmiyor kendini. ayrıca ebeveynlerin "komşularımla kavga etmek, tartışmak istemiyorum" lafları da çocukta sindirilmişlik hissi yaratıyor. bu da doğru değil. gerektiğinde çocuğun için tartışacaksın tabiki de. ama kavga olmamış

hadi bakalim ,,,,
alkis mi tutmaliyiz yaptigin bu cirkinlige ???
soyleniz de anlamadi mi da boyle siddet e.yoneldiniz (ki oyle bile olsa yaptiginiz davraniz hatali )
ii valla ! her yanlis yapanin sacini elimize dolasak hepimiz kel kalirdik (en basta da sen)

kadın annenı sılah zoruyla komurluge ındırmedı ya
annen ben kızımı evde tek bırakamam kusura bakma dısardan sumosh gelsın sana getırsın ne ıstıyorsan dıyebılırdı
annen rahatsız olsa kadının komsulugundan mesafe koyardı zaten

Güllük gülistanlık sanki heryer ben huzuru bozdum. Burda bina kavgası vs ilk olan bişey değil. Haaaaa olayı anlattiim baştan. Gittim kapısınaa ne var diye kapıyı açtı, tahmin etmiş olmalı. Ben evde yokken annem senin yüzünden kardeşimi evde yalnız birakmiş sen nasil bi bencilsin gelme daha kapiya dedim. O da bagirmaya başladi banane vermeseydiniz o zaman diye. Ilk o bağırdı doğruya doğru. Üzerime gelmeye çalişti az uz da değil 70 kilo rahat vardir. Saçini tuttugum gibi elime aldım. Komşular zor aldı elimden. Annem yaşında kadin da değil taş çatlasa 35tir. Ben bu yaşıma kadar da kimseye el kaldırmadım. Hemen psikopat şiddet yanlısı oldum. Anneme babama korkumdan degil saygimdan karsi gelmiyorum. Hâlâ annem komsumla kavga etmem diye beni sindirmeye çalışıyor. Kocasi mi dövermiş sülalesi mi gelirmiş umrumda değil. Kapıya dadanmaya iyi alışmıştı. Diğer komşular da bana hak verdi zaten. İstediğine gitsin şikayet etsin saç yolmaya darp raporu alamaz zaten

İyide suc komsuda değil annende bak kadin Vermeseydiniz o zaman demis. Annende cocugu evde yalniz birakamam sonra gel vereyim ya da sen basinda dur alip geleyim diyebilirdi. Sinirini yanlis kisiden cikarmissin

Saç yolmaya hastaneler darp raporu veriyor, olaydan hemen sonra gidilirse. Hukukçuyum.

Iyi de bu sekilde korudugun anne baba ve kardesinin de basini belaya sokarsin canim benim bu dusunmedin mi yarin obur gun kapiniza dayansalar evde ki herkes huzursuz olmaz mi,cirkef insanlara denk gelsen senin o sac yolma dedigin olaylardan neler cikar biliyor musun.Ofkeyle kalkan zararla oturur.

Annende evde zihinsel engelli cocuk varken inemem musait degilim desin siz tavir koymazsaniz kadin daha coook dadanir tek suclu kadin deil annende suclu inmeyebilirdi

Hayatımı düzene koydum. Herşey yolunda.Akşama ne kötek olacak? Bana babam hiçbir zaman el kaldırmadı. Babamın haberi var anneme kızdı nasil evde yalniz birakirsin diye. Bana da sakin ol dedi. Babamdan yana sorun yok annem kiziyo bitek Komşunun da 7 sülalesi gelsin. Kapiya dadanmaya iyi alişmişti

Annende evde zihinsel engelli cocuk varken inemem musait degilim desin siz tavir koymazsaniz kadin daha coook dadanir tek suclu kadin deil annende suclu inmeyebilirdi
Annem birinci suçlu zatennn. Kadinda haddini bilmedi. Pişman değilim. Birdaha da gelemez

böyle tipler ancak böyle kötekten anlar hoş etmişsin ohh olmuş sıkıyorsa bir daha gelsin bakalım kapınıza düşüncesiz yaratık...

ben de hukukçuyum, nasıl bir vakada saç yolmaya darp raporu aldınız çok merak ettim.

Karşılıklı darp olayında sanık katılanın saçlarından tutup sertçe çekmiş, kafa derisinde yer yer kızarıklık vs diye geçiyor. Katılan ve uyumlu tanık beyanlarıyla cezalandırıldı sanık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…