Üslubu çok çirkindi bir de ya "şunu" ne demek.5 6 yas engellilere nasil davranilmasi gerektigi bir yas anne bilmiyor ki cocuga anlatsinorada korkacak bisey olmadigini izah edebilirdi densiz
Güzel anne, tebrık ederım duyarlı cocuklar yetiştirme çabanızıOkuyunca çok sinirlendim ve üzüldüm,anneye ve çocuga.
Evet siz o an bisey deseydiniz iyiydi ama "tepki veremiyorum ani olaylarda " demişsiniz,sizi anliyorum bende malesef böyleyim. İş işten geçtikten sonra icim icim yer günlerce kahrolurum,uyuyamam bile.
Burada market görevlisine iş düsüyordu,o diyecekti kadına,malesef bu tür empati yoksunu ve merhametsiz insanlar kendilerini "insan " zannederek yaşıyor.
Kızıma ve ogluma her zaman derim,
"Engelli insanlara sakın acıyan gözlerle bakmayın,incelemeyin. Yakinları ve kendileri üzülebilir bu bakışlarinızdan,bu hayatı bu yaşam koşulunu kendi seçmedi. Bizde bu durumda olabilirdik,zaman bize ne gosterecek bilemeyiz bir kaza gecirip bizde engelli olabiliriz"
Aslında bu düsüncede olamayanlara ben hayretediyorum, ince düsünmek,empati yapmak,merhametli olmak insanın dogasında olan bisey. Nasıl böyle gaddarlaşıyorlar anlamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?