Zihinsel ve bedensel engelli bir çocuğun toplumda dışlanması.

kesınlıkle uzucu haklısınız o cıkarın sunu cocuklar korkuyor dıyen ınsan taklıtı yapan yaratık onu demek yerıne cocuklarına korktugu zaman, bazen ınsanlar saglıklarını kaybedebılır veya daha anne karnındayken hasta olabılır onları gordugumuzde yasamlarını kolaylastırmak ıcın yardımcı olmalıyız bak kendını ıfade edemıyor konusmaya calısıyor korkmak yerıne anlamaya calısmalıyız deseydı bılınclı cocuklar ıcın bır adım atmıs olurdu . ama o tavrı yuzunden cocukları bılıncsız ozverısız sabırsız ve terbıyesız olacak. cocuklarına kotu ornek olmus o anne.
ben engellıden cok o hadsız anneye uzuldum kendını bılmez oldugu ıcın sahsen onun adına utandım. onun cocugu olmak da utanc verıcı olmalı.

engellılere ve aılelerıne de allah yardım etsın. bız saglıklı olarak su hayatda zorlanıyoruz. onlar ıstermıydı oyle pıslık ınsanların agzına laf vermeyı

o gorevlıde engellıyı cıkartmak yerıne rahatsız oluyorsanız cıkabılırsınız hanfendı alısverıs yapan kımseye cık dıyemeyız demesı gerektı

Ben maalesef asosyal bir insanım insanlarla yüzyüze konuşma zorluğu çekiyorum son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı bu daha beter oldu. Ve oldum olası şok olduğum zamanlarda tepki veremeden dona kalıyorum. Üzüntü, sevinç, hayal kırıklığı vs. İnanın uzuvlarım bile kitleniyor. Tepki veremedim işte keşke böyle olmasaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…