zina serbest mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demet Şener başka bir kadını elinde gelinliğiyle bıraktı bemce kabahatiyle başını eğip otursun ya neyse.
Ah ah sevgili Cherry normalde Akalindan hic hazzetmem ancak uzulmustum o zamanlar, Akalin 1, Özpirincci 2.
Ama demek istedigim tazminat davasi acti diye bir yerlerden ya okudum ya duydum.

Ah ah sevgili Cherry normalde Akalindan hic hazzetmem ancak uzulmustum o zamanlar, Akalin 1, Özpirincci 2.
Ama demek istedigim tazminat davasi acti diye bir yerlerden ya okudum ya duydum.
Özge Özpirinççi den mi bahsediyorsunuz ?
ilişkiyi bitiren Özge değilmiydi hatta ayrılıktan sonra tanışmışlar Neslişah la , Engin Düzyatan diye biliyorum .

Aynen
Demet Akalın görgüsüz, çiğ ve varoş bir tip, sevilecek bir yanı yok zaten. Aksine Demet Şeneri de beğenirim, hoş kadın. Ama bu durumda yuvam yıkıldı diyecekse çuvaldızı biraz da kendine batırmalı.

Alakasız olacak ama nasıl yakaladınız? Yasal olmayan bir şekilde elde ettiyseniz mahkemeye delilleri sunamıyorsunuz. Hatta suçlu konuma bile düşebiliyorsunuz.

Alakasız olacak ama nasıl yakaladınız? Yasal olmayan bir şekilde elde ettiyseniz mahkemeye delilleri sunamıyorsunuz. Hatta suçlu konuma bile düşebiliyorsunuz.
Fake bi instagram açmis konşmalarını gördüm telefonda fotografta o hesaptaydı

Sonra pişman olup yalvardı mı size? Yanlış anlamayın sadece merak ettim. Bu erkekler gizli saklı bir şey yapınca hiç mi vicdanları sızlamıyor acaba!..
Pişman oldu ama güvenim yok daha 4 yaşinda kızımız da var velayetide ona bırakmak istemiyrm alıcam . Eşimin adına bir iğne bile yok tazminat açıp süründürsem bile alabilecgm birşey yok ondan

Eşimle boşanıyorz beni aldattigini ögrendim birlikte selfie çekinmişler arabada yanlz ve bi kaç aşkımlı seni seni seviyorum lu mesajlarını gördüm elimde ama zina suç değil artk öyle bi haber okudum doğrumu sizce ne yapmalıyım. Nasl bir ülkede yaşiyoruz.
Zina suc degil, bosanmada kusur sayiliyor sadece. Eger tazminat talebiniz varsa, bosanirken digerine gore kusurlu olan daha az kusurlu olana tazminat odeme karari verebilir hakim.

Zina suc degil, bosanmada kusur sayiliyor sadece. Eger tazminat talebiniz varsa, bosanirken digerine gore kusurlu olan daha az kusurlu olana tazminat odeme karari verebilir hakim.
Eşimin adın hiç bir şey yok ve işi bile yok şuan tazmınat talep etsem bile veremez ki

Eşimin adın hiç bir şey yok ve işi bile yok şuan tazmınat talep etsem bile veremez ki
Siz yine de tazminat talep edin. Eğer ödemezse icraya düşer,icra memurları ondan nazikçe,öpe öpe alırlar :) SSK'li bir işe girdiği anda maaşı yattığı gibi icraya düşer,onun eline ulaşmadan sizin payıniz size gönderilir. Benim bordrolarla ilgilendiğim eski isimde böyle bir adam vardı, asgari ücret alıyordu. Ondan da kesinti yapılıp icraya gidiyordu parasının birazı.
Ayrıca kim 4 yaşındaki çocuğu böyle bir babaya verir? Tabii ki alamaz.
Konuyu okudukça sinirlendim, adamın altına don alacak parası yok, çocuguna süt almıyor, işsiz, gidip çapkınlık yapıyor, başka kadınlara para yediriyor.
Boylelerine var ya, hiç acimamak lazim

Eşimin
Siz ne icin kullanmak istiyorsunuz? Bosanmanizda kolaylik saglar. Tazminat alirsiniz. Fakat bu meselelerden öyle büyük beklentilere giriliyorki. Sürüm sürüm surunduremezsiniz, donuna kadar alamazsınız mesela. Çok umut baglamayin. Hirslanip kendinizi yipratmayin.
Eşimin adına bir çöp bile yok işide yok tazminat alabilme şansm olsaydı süründürürdüm onu ama ne verebileck ki

Konu başlığını çok genel seçmişsiniz. Daha çok dini bir konu izlenimi veriyor.

Çok bilgim olmamasına karşın, gözlemlerim kadarıyla karşı taraftan talep ettiğiniz tazminatın arttırılmasına etki ettiğini tahmin ediyorum. Allah kolaylık versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X