Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Çoluğa çocuğa, kendini savunamayacaklara/toylara, okullulara vs. musallat olmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar" modundayım. Ok çevreyle ilgili, ayık olmak, insan gözlemlemek iyi bir şey de; restoran izleme, takip işini biraz abartmamış mısınız sanki? Bu da bir miktar röntgenciliğe giriyor da.

Ahlak dinlerden bağımsızdır. Ahlaki değerlere sahip olmayan bir insan, sırf cehennem korkusu yüzünden bazı şeyleri yapmaktan kaçınıyorsa, o insanın karakteri beş para etmezdir bence. Evet, dünya ahlaksız insanlarla dolu. Canlı canlı yanmalarını dilemekten ya da arkalarından konuşmaktan başka işe yarar, yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım tabi de, yapacak bir şey yoksa, konuşacak bir şey de olmamalı.

Yeni üye oldum başlığı nasıl değiştire bilirim yada konuyu sile bilirmiyim yersiz bir konu olmuş anlaşılan

Milleti takip etmek, konuştuklarini dinlemek, tanimadan yargilamak, hatta burda konu açip dedikodusunu yapmak çok ahlakli evet

Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi

Eş aldatmak büyük ahlaksızlık evet, ama bence sizde biraz meraklı birisiniz. Bira içmeleri, samimi(!) yemek yemeleri gözünüz bayağı etrafta yani... İnsanların hayatı bizi hiç ilgilendirmez. Herkes kendi mezarına kendisi girecek. Sizde bunların dedikodusunu yapıp ahiretinizi tehlikeye atmayın.

Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi
Hassasiyetinizi anlıyorum ama sizcede saçma bir kıyaslama değil mi? Dedikodu yapmakla burda herhangi bir konuda tedirgin olan birine İnşallah olmaz demek aynı şey mi sizce?

Birinin gunahini almak mi daha kotudur, zina yapmak mi?
İnsanlarin gunahini aliyor olmayasiniz?
Kul hakkiyla gidersiniz öbür tarafa, maazallah.
ben de aynı şeyi düşündüm
nişanlım var mesela ama geçen bir erkek arkadaşla dışarı çıktık (ders için arazi araştırması yapıyorduk)
bir cafede oturup çay içtik
önceki mezun olduğum okuldan birkaç hocaya rastladım çok pis incelediler bizi huylandım açıkçası
sanki onunla beraberiz gibi algıladılar bence

Tam kapanmalık ve cezalık konu açmışsınız.

Bence resmen 7/24 etrafı dikizlemekten kendi kapısının önünü süpüremeyen komşu teyze olmaya adaysınız. Bakmazsanız görmezsiniz.

Ben de eşimin bir tanıdığını oturduğumuz cafede başka bir kadınla otururken gördüm. Elele dizdize değillerdi ama zaten samimiyet boyutları beni değil eşini ilgilendirir.
O adamı gördükçe hala sinir olurum ama kimseye de söylemem.
Herkes kendi hayatından, kendi duruşundan sorumludur. Kimse sizin inandığınız şeylere inanmak zorunda değil..

Keşke insanlar sonu uçurum olacak bi yolda yürümeseler ben bi müslüman olarak böyle bişeyi asla istemem herkesin düşüncesi farklı ama burdaki arkadaşlar neyin hakaretini yapıyorlar anlamıyorum
Kötü bişey demedim aslında. Eşinden dayak yiyen bir kadının hali aklıma 2 gündür o sinirle yazdım ama suçluymuşum yazık..

Yorum yapma oldu bitti okkkkkk...........

Sanki kötü bişey yaptım ya
Yani sizi de anlıyorum rahatsızsınız ama dünyada insanların ilişkilerinden önce rahatsız olunması gereken çok fazla konu var... Ayrıca gerçekten öpüşürken vs görmediyseniz emin olmayın hiçbirşeyden. Kul hakkına girmeyin.Kalbinizi karartmayın böyle gereksiz konularla

Bize en fazla hidayet dilemek düşer, canlı canlı yanmalarını istemek neden?

Toplumu yönlendirecek konumda olmayan insanların, oturup vay efendim insanlar şöyle böyle demelerini doğru bulmuyorum.

Herkes kendi hatalarına baksın, olay dine gelince de zina yapmayıp başka büyük günahlar işleyip zina yapanlara da parmak sallamak kimsenin hakkı değil zaten.

Geçen gün bankada sıra beklerken iki amcanın bu tarz bir muhabbetine şahit oldum. Birisi kredi çekmek için sıra bekliyordu ama namus dersi veriyordu yanındakine de, kadınların kılık kıyafetini eleştiriyordu. Faiz ödeyecek olması sorun değil ama insanların hayatı namusu bu amcaya dert olmuştu. Faizin dindeki yerini de inanan insanlar bilirler.

Sizin için demiyorum bunu ama kendi hatalarımıza kapalı başkalarının açık olmak sadece kendimizi kandırmak oluyor. Kendi hatalarına bakan insan da en fazla hidayet dileyip geçer gördüğü yanlışlar için.

Sizde herşeye muhalefet olan birisiniz galiba hoşuna gitmediyse yorum yapma geç sanane kapansın kapanmasın..??

El ele görmek falan yeterli geldi zina olduğunu düşünmek için. Burada hiçbir kadın kocasıyla kimseyi el ele görmek istemez ki yorumunuza saygı duyuyorum ama fikrim bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…