- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Dimi yaYa salla kim kimle yatmis kalkmis bunu mu dert ettin simdi?sen durust ol yeter zaten dunyanin ulkenin civisi cikmis.
Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimiMilleti takip etmek, konuştuklarini dinlemek, tanimadan yargilamak, hatta burda konu açip dedikodusunu yapmak çok ahlakli evet
Keşke insanlar sonu uçurum olacak bi yolda yürümeseler ben bi müslüman olarak böyle bişeyi asla istemem herkesin düşüncesi farklı ama burdaki arkadaşlar neyin hakaretini yapıyorlar anlamıyorumEn güzel yorum
Hassasiyetinizi anlıyorum ama sizcede saçma bir kıyaslama değil mi? Dedikodu yapmakla burda herhangi bir konuda tedirgin olan birine İnşallah olmaz demek aynı şey mi sizce?Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi
ben de aynı şeyi düşündümBirinin gunahini almak mi daha kotudur, zina yapmak mi?
İnsanlarin gunahini aliyor olmayasiniz?
Kul hakkiyla gidersiniz öbür tarafa, maazallah.
Sanki kötü bişey yaptım yaHassasiyetinizi anlıyorum ama sizcede saçma bir kıyaslama değil mi? Dedikodu yapmakla burda herhangi bir konuda tedirgin olan birine İnşallah olmaz demek aynı şey mi sizce?
Kötü bişey demedim aslında. Eşinden dayak yiyen bir kadının hali aklıma 2 gündür o sinirle yazdım ama suçluymuşum yazık..Keşke insanlar sonu uçurum olacak bi yolda yürümeseler ben bi müslüman olarak böyle bişeyi asla istemem herkesin düşüncesi farklı ama burdaki arkadaşlar neyin hakaretini yapıyorlar anlamıyorum
Yorum yapma oldu bitti okkkkkk...........Tam kapanmalık ve cezalık konu açmışsınız.
Bence resmen 7/24 etrafı dikizlemekten kendi kapısının önünü süpüremeyen komşu teyze olmaya adaysınız. Bakmazsanız görmezsiniz.
Ben de eşimin bir tanıdığını oturduğumuz cafede başka bir kadınla otururken gördüm. Elele dizdize değillerdi ama zaten samimiyet boyutları beni değil eşini ilgilendirir.
O adamı gördükçe hala sinir olurum ama kimseye de söylemem.
Herkes kendi hayatından, kendi duruşundan sorumludur. Kimse sizin inandığınız şeylere inanmak zorunda değil..
Yani sizi de anlıyorum rahatsızsınız ama dünyada insanların ilişkilerinden önce rahatsız olunması gereken çok fazla konu var... Ayrıca gerçekten öpüşürken vs görmediyseniz emin olmayın hiçbirşeyden. Kul hakkına girmeyin.Kalbinizi karartmayın böyle gereksiz konularlaSanki kötü bişey yaptım ya
Sizde herşeye muhalefet olan birisiniz galiba hoşuna gitmediyse yorum yapma geç sanane kapansın kapanmasın..??Tam kapanmalık ve cezalık konu açmışsınız.
Bence resmen 7/24 etrafı dikizlemekten kendi kapısının önünü süpüremeyen komşu teyze olmaya adaysınız. Bakmazsanız görmezsiniz.
Ben de eşimin bir tanıdığını oturduğumuz cafede başka bir kadınla otururken gördüm. Elele dizdize değillerdi ama zaten samimiyet boyutları beni değil eşini ilgilendirir.
O adamı gördükçe hala sinir olurum ama kimseye de söylemem.
Herkes kendi hayatından, kendi duruşundan sorumludur. Kimse sizin inandığınız şeylere inanmak zorunda değil..
El ele görmek falan yeterli geldi zina olduğunu düşünmek için. Burada hiçbir kadın kocasıyla kimseyi el ele görmek istemez ki yorumunuza saygı duyuyorum ama fikrim buYani sizi de anlıyorum rahatsızsınız ama dünyada insanların ilişkilerinden önce rahatsız olunması gereken çok fazla konu var... Ayrıca gerçekten öpüşürken vs görmediyseniz emin olmayın hiçbirşeyden. Kul hakkına girmeyin.Kalbinizi karartmayın böyle gereksiz konularla ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?