- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Evet el ele görmek aldattığına kanıttır ama siz yinede boşverin. Herkesin günahı kendine.El ele görmek falan yeterli geldi zina olduğunu düşünmek için. Burada hiçbir kadın kocasıyla kimseyi el ele görmek istemez ki yorumunuza saygı duyuyorum ama fikrim bu
Aynen teşekkür ederim azarlamadığınız için. Allah beni affetsinEvet el ele görmek aldattığına kanıttır ama siz yinede boşverin. Herkesin günahı kendine.
Işte sorun bu degil, sorun bu zihniyet. Siz de namustan, dinden, ahlaktan günahtan bahsederken kızlık zarı bekaretten bahsediyorsunuz. Sanki sadece kadınlara yasak kadınlara günah. Ne zaman bu çifte standardı bırakırsınız ki günahta ve din de çifte standart yoktur. O zaman samimiyetinize ınanılır.En güzel yorum
Buvarada sizi alıntılamışım ama cevabim diğer uyeyeydi. Ama siz de onay verdiğinize gore sizin içinde geçerli yazdiklarimEn güzel yorum
Evett bildinizBurda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi
Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Başkasına yazdığım yoruma atlamasanızmı acaba ben beğendim yorumu, benim hoşuma gitti, ki enee?????Işte sorun bu degil, sorun bu zihniyet. Siz de namustan, dinden, ahlaktan günahtan bahsederken kızlık zarı bekaretten bahsediyorsunuz. Sanki sadece kadınlara yasak kadınlara günah. Ne zaman bu çifte standardı bırakırsınız ki günahta ve din de çifte standart yoktur. O zaman samimiyetinize ınanılır.
Tabii canım, dövmesinin tek sebebi zina zaten. Yoksa pamuk gibi adam ama ah o zina yok mu o zina.Adam kadini dayaktan heder etmis agzindan burnundan kulagindan kan gelmis ama siz hala zina yapanlar yansinn. Karisini dovenler degil yani zina yapanlar yansin.
Burda erkek arkadaşımla ilişki yaşadım acaba hamile kalır mıyım diye konu açıp onlarada inşallah olmaz Allah yardımcın olsun diye cvp vermek daha ahlaklı dimi
Mislimin kirdişin için indişi diymilisin'mış. Endişe duymak ayrı, doğruya yanlışa sanki her şeyi en iyi kendisi biliyormuş gibi yorum yapmak, eleştirmek ayrı. Müslüman olmak herkesin işine burnunu sokmak değil. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Kuranda yazıyor mu milletin kızlık zarının, namusunun bekçisi olun, her şeyine sanki Allah sizmişsiniz gibi karışın, yargılayın diye? Bence yazmıyor. Sizin yaptığınız Allahçılık oynamaktan başka bir şey değil.Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?