zindandan kurtulmak icin bir adim attim

Korkunun ecele faydasi yok canim,olan senin gencligine oluyor yetmedimi artik cektiklerin?artik bir yerden baslamalisin ,ailenin haberi varmi durumundan?
ne guzel degindiniz gencligim gidiyor en cokta buna uzuluyorum icimde en cok kanayan yara ailemin haberi var aile bile demek istemiyorum mutlu olmadigimi biliyorlar ama babam olacak adam bosanmak bizde ayip olmaz yut diyor kapim kapali diyor cahill ben zaten onlari sildim muhtac degilim onlara elhamdulah ama iste keske manevi acidan yanimda olsalardi

Cok uzuldum canim insan ailesinide siginamiyacaksa...neyse sen kendine bak cesaretini topla artik,yoksa sen esini cok mu seviyorsun?o yuzden bi turlu kurtulamiyorsun yada kurtulmak icin caba sarfetmiyorsun?simdi sana bir dilek tut desem ve bu dilegin gerceklesecek desem?ne dilerdin?

once is bul sonra bosanmaya adim at yoksa daha zor olur
Bosluga dusersin toparlanamazsin
Bari bir isin olursa oyalanip ,kolay atlatirsin
Cocugun olmadigina sukret
Allah yardimcin olsun
teskkur ediyorum yorumunuz icin su evden ciksam anlam var saolsun is bulana kadar yaninda durabilirim

Hayir sevmiyorum zaten en cok agrima giden bu gorucu usulu evlendik sevgim yok kurtulalmamain sebebi korkakligim dilek tutu dedin ya bosanmis olup guzel bir yerde calisip ozgur olmayi dilerdim

Adım nerde ? Ben atılan bi adım göremedim
Canim onceki konularimi okursanz esim olacak adam konusulcak adam degil kucuk bir seyde kavga cikarip siddete kadar basvuruyordu yani konusmaya bile gelmiyordu. Oyuzden konusmak ve onun beni dinlemesi benim icin bir adim

Bence gizlice iş ara iş bul sonra ayrıl

Canım sana destek olabilecek hiç arkadaşın falan da mı yok. İş bulup kendi evine çıkana kadar onun yanında kalsan ya da bir arkadaşınla ev tutsan. Ya da ne biliyim yanına sığınabileceğin bir kuzenin falan...
Sonuçta sokakta kalmayacaksın öyle değil mi?
Herşeyi düşünüpte bir adım atmalısın ilk etapta kendine iş ara, bul ve ayrıl. Bu adamla daha fazla vakit geçiremeyeceğin ortada.
Hayat zor ama en azından boşanırsan hayatını zorlaştıran bir nedenden de kurtulmuş olursun.

Hayir sevmiyorum zaten en cok agrima giden bu gorucu usulu evlendik sevgim yok kurtulalmamain sebebi korkakligim dilek tutu dedin ya bosanmis olup guzel bir yerde calisip ozgur olmayi dilerdim
Anladim canim simdi cunku kafamda acaba kocasini seviyorda ondan mi gidemiyor diyordum,o zaman kaybedecek biseyin yok canim korkmani gerektirecek biseyde yok inan, sadece biraz cesaret insan zorluk cekmeden feraha eremiyor malesef..dilegine gelince aminnnn diyorum butun ictenligimlehani nerden aklina geldi dersen bu dilek sorusu,tuzak bir soruydu yanlizca esine dair duygularini olcebilmek icin sormustum acaba tutacagin dilekte o da olacakmi diye..ama sen kafanda zaten bitirmissin sadece is bir adim atmana kaldi..hadi be guzelim yillar oyle hizli akiyorki ilerde keske daha once gitseydim bosuna yillarimi heba etmisim dersin..

canim yorumun icin tesekkur ederim yanina siginabilecegim ablam var Allah razi olsun bana her acidan destek kapim sana hep acik diyor

canim yorumun icin tesekkur ederim yanina siginabilecegim ablam var Allah razi olsun bana her acidan destek kapim sana hep acik diyor
Ee daha neyi bekliyorsun?bak ama ben gercekten sinirleniyom haaablanin yanina git ozaman,is bulursun orda biraz kendine gelincede acarsin davani iste..

cok ama cok teskkur ederim icime su serptiniz dediginiz gibi sikintiya insan yasmadan feraha eremiyor ama soz veriyorum size cesaretimi toplayaip bitircem rahata ericem insallah sonra burda size kurtuldum dicem ben coktan kafamda bitirdim Allah seninde gonlunde ne varsa versin nane limon dualrini eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…