canim yorumun icin tesekkur ederim yanina siginabilecegim ablam var Allah razi olsun bana her acidan destek kapim sana hep acik diyor
cok sagolun dediginoz gobi once is bulmam lazim ablamada destek olurum biraz birkmisim var toparlanana kadar beni idare ederE o zaman daha ne duruyorsunuz? Böyle birisiyle bir gününüzü bile harcamaya değmez. İlk etapta kendinize bir iş bulun çalışmaya başlayınca da gidersiniz evden. İş bulmadan giderseniz mağdur olur musunuz emin olamadığım için öyle diyorum. Hem işiniz olunca yükte olmazsınız o ablanıza.
Ya da son raddeye geldiyse ilişkiniz, ablanızı arayıp iş bulana kadar yanına gitmek istediğinizi de söyleyebilirsiniz, biraz birikmişiniz varsa onlarla idare edersiniz.
cok sagolun dediginoz gobi once is bulmam lazim ablamada destek olurum biraz birkmisim var toparlanana kadar beni idare eder
teskkur ediyorum yorumunuz icin inanin cok haklisiniz kendime acimaktan baska bir sey yapmiyorum hala cikamdim bu zindandan korkakligim sagolsun neden diyorum ya bu kadar zor olmamali diyorum ama korkakligim hep on plandana malesefAh be güzel kardeşim ...
Sen kendine acımaktan başka bir şey yapmıyorsun...
Seninle üzüldük , ağladık aylarca zindandasın , çıkmayacaksın da o zindandan ...
Canımın içi biraz öz eleştiri yap lütfen...
Halledicem insallah guclu durmayi basaricam bende herkes gibi burdan gelisen olaylari yazicam rabim seninde yardimcin olsun her konudana insallahBir an önce bu sorunlarınızı halletmeniz dileğiyle, canınızı da sıkmayın güçlü durmalısınız...
Halledicem insallah guclu durmayi basaricam bende herkes gibi burdan gelisen olaylari yazicam rabim seninde yardimcin olsun her konudana insallah
cok teskkur ederim tez zamandaa buraya kurtuldum yazicam Allahin izniyleAllah razı olsun inşallah, dört gözle bekliyorum iyi haberlerini canım...
teskkur ediyorum basta dogru hatirlafiniz evet ailem bile demek istemiyorum onlardi eger bosanirsam beni oldurceklerini soyluyorlardi cahiller anca lafta konusurlarben onlari hayatimdanda aklimdanda sildimHadi bi gayret kır şu zincirleri...lakin ailen ne dicek duruma öldürürüz diyen senin ailen miydi yanlış mı hatırlıyorum
Yeterince istersen yaparsın canım ...teskkur ediyorum yorumunuz icin inanin cok haklisiniz kendime acimaktan baska bir sey yapmiyorum hala cikamdim bu zindandan korkakligim sagolsun neden diyorum ya bu kadar zor olmamali diyorum ama korkakligim hep on plandana malesef(
tez zamannda zincirleri kiracam insallah kurtulcamHadi bi gayret kır şu zincirleri...lakin ailen ne dicek duruma öldürürüz diyen senin ailen miydi yanlış mı hatırlıyorum
Dualarim seninle canim insallah kurtulacaksin yeterki buna inan,bak sagligin yerinde gencsin hayat dolusun,belkide seni cok mutlu olacagin bir hayat bekliyor denemeden bilemezsin..tabiki zor taraflarida olacak seni zor ve cetin bir yol bekliyor,kolay olmayacak elbette,ama duzenini kurana kadar ondan sonra hayat buymus diyeceksin inan..cok ama cok teskkur ederim icime su serptiniz dediginiz gibi sikintiya insan yasmadan feraha eremiyor ama soz veriyorum size cesaretimi toplayaip bitircem rahata ericem insallah sonra burda size kurtuldum dicem ben coktan kafamda bitirdim Allah seninde gonlunde ne varsa versin nane limon dualrini eksik etme
Inanin cok istiyorum bosanmayi dediginiz gibi hala cok kararsizim bu yuzden gidip yada kalamiyiyorum cunku cevrem cok cahil bosanirsam bana ne kadar kotu olcaklarini biliyorum onlari takmiyorum sukur kendi ayaklarimin istunde dururum ekonomik ozgurlugum okulum var aciktan devam ettigm bunlari yapabilirim ablacim ama iste hayat daha zormu olur bosanirsam zorlanirmiyim hep korkularim bu yonde offYeterince istersen yaparsın canım ...
Maalesef hâlâ çok kararsızsın...
Önce karar ver , ya kal ya git ...
Ayy canim insallah ya cok ama cok saol Allah bin kere razi olsun senden nane limon sagligim yerimde calisip okuluma devam edip kurtulucam guzel ginler dediginz gibi beni vekliyordur belki denemden bilemem elbet dualriniz icin coksaolun hersey gonlunce olsunDualarim seninle canim insallah kurtulacaksin yeterki buna inan,bak sagligin yerinde gencsin hayat dolusun,belkide seni cok mutlu olacagin bir hayat bekliyor denemeden bilemezsin..tabiki zor taraflarida olacak seni zor ve cetin bir yol bekliyor,kolay olmayacak elbette,ama duzenini kurana kadar ondan sonra hayat buymus diyeceksin inan..
tez zamannda zincirleri kiracam insallah kurtulcam
Zorlanmak mı ? Zindan mı güzel kardeşim sen karar vereceksin ...Inanin cok istiyorum bosanmayi dediginiz gibi hala cok kararsizim bu yuzden gidip yada kalamiyiyorum cunku cevrem cok cahil bosanirsam bana ne kadar kotu olcaklarini biliyorum onlari takmiyorum sukur kendi ayaklarimin istunde dururum ekonomik ozgurlugum okulum var aciktan devam ettigm bunlari yapabilirim ablacim ama iste hayat daha zormu olur bosanirsam zorlanirmiyim hep korkularim bu yonde off(
Cok sagolun sevilmeyi ve sevmeyi cok isterdimİnşallah,çokta gençsin be canım, yeniden başla çok sev çok sevil
guzel yorumlariniz icin saoluni yorumlarinizi dikkate alicam gucsuzum ama guclu olup buraya kurtuldum yazicam en yakin zamanda sizlerle paylasicam rabim sizinde yardimciniz olsun ..Zorlanmak mı ? Zindan mı güzel kardeşim sen karar vereceksin ...
Çok anlattık sana , her şeyi noktasına kadar , burda kimseye verilmeyen değeri fikirleri en çok sana verdik , çok dikkatle yorumladık , yol gösterdik , yanlış karar bile kararsızlıktan daha iyidir ...
Bu sana son yorumum canım kardeşim , taş olsa anlardı , çok güçsüzsün üzgünüm birileri gerçekleri söylemek zorunda sana ...
Allah a emanet ol....
Yorumun icin tesekkur ederim evet bende aileme cok kiziyorum onlari asla ama asla affetmicem omrum boyunca bana hep kostek oldular destek olacaklari yerde(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?