zindandan kurtulmak icin bir adim attim

Sen bu konuşmayı yapıp esin hic bir tepki gösteremeyince seni kaybetmekten bir an korktu sandımda geri annesini gezmeye götürdüğünü okuyunca kendime kızdım!! Çok iyi niyetliyim.
Bence esiniz sizin hamile kalıp artık bu anneye gitmeme durumunuza son vereceğini düşünüyor.. Simdiden başlamış neden gitmiyorsun seneler demek ki annesigil seni soruyor ediyor ve ona akıl veriyorlar. Ses etmemesini ardından tek düşündüğüm bu bir çocuk olursa sesin kesilir ona mecbur olursun diye düşünebilir. Sakın çocuk yapma sakın.. Ve eşini boşanmaya ikna edebileceğini düşünme olmaz. Kendin cek git o evden.Yinede denemek istiyorsan kendinden sogut senden tiksinmesini sağla ama siddetinden de kaçın.

Canım belliki hem beyninde hem gönlünde bitmiş bu ilişki
Başta hiç bişey olmamış gibi davranıyor deyince
Galiba kaybetme korkusuyla düzelebilir dedim ama
Bu olayın üstüne seni yanlız bırakıp gitmeside soru işareti oluşturuyor
Sen eşini tanırsın konuşmanın tekrar gerçekleşmesinden korkruğu için evden uzaklaşmış olabilir mi?
Eğer cevabın evetse aynı tavırda biraz daha devam et
Hayırsa bu durumu iş bulana kadar idare et
Evden ayrılmadan önce mutlaka iş bul
Ailen yanında değilmiş kendi evini tutup düzenini kuracak kadar para biriktir ve ondan sonra adım at

Kes ,at, boşan çek git, as, kes demek uzaktan çok kolay , bence bir taktik izlemesin kendini garantiye al adım adım strateji geliştir ,ondan sonra boşanmak en kolayı düşün, tart kendini, dagitmayacaksan ,pişman olmamak için her türlü önlemini al ,sonra kendini garantiye al ,bas tekmeyi gitsin..önce kendini düşünmelisin. Orta yerde dımdizlak kalmak da var.

Canim onceki konularimi okursanz esim olacak adam konusulcak adam degil kucuk bir seyde kavga cikarip siddete kadar basvuruyordu yani konusmaya bile gelmiyordu. Oyuzden konusmak ve onun beni dinlemesi benim icin bir adim
Anladım okumamistim önceki konularinizi. Dik durun gururlu olun. Kendinize bakın kendinize yetin. Kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin. Sonrada iş bulun kendi ayaklarinizin üstünde durun. Yani kısaca bi kendinizi sarsin ben napiyorum diyin. Sonra kocaniz daha çok ustunuze düşecektir. Sonrasında da bosanip boşanmamak size kalmış. Ama ben senin yerinde olsam şimdi bosanmazdim. Önce ne kadar güçlü ve herseyin altından kalkabilen bi insan olduğumu gosterirdim. Sonra o düşünsün kaybetmemek için ugrassin. Ha yapmiyosa bunları hiç bişeyi düşünmeden çeker giderdim.

Daha az önce aklımdan geçtin bi baktım konuyu gördüm. İnşallah bundan sonra hep mutlu olursun.

Cnm annesine gitmen için bastırıyordu o yüzden evi terk etmstn hatırladığım kadarıyla.. bence otur konus annenden vazgec demiyorum ama bizimde bir hayatımz var de. Artık nasl bi yol izleyeceğinzi konusun.. olmuyrsa olmaz cocuk yapma bu süreçte.

bavulunu toplayıp gitmen mantıksız olur, tekrar döneceksen, ki daha yeni döndün. artık inandırıcılığını da yitirir, eşin bu kadın gittiği gibi dönecek der, ve umursamaz bile. mantıklı adımlar at, önce iş bul, paranı kazan. sonra yolunu çiz. ailen sana destek değil. önce tek başına ayakta durabiliyor ve geçimini sağlayabiliyor olman lazım. tek başına olduğunda evin kirasını vereceksin, karnını doyuracaksın, bir yerlere gitmen gerekecek. bunlar önce elinde paran olmasına bakar. ondan sonra ailen bukadar etkili olamaz hayatında ve kabullenmek zorunda kalırlar.

Bence evliliğini kurtarmalısın annesi bu gün var yarın yok yuvanı yıkma derim ben neden çocuk yok sizmi istemediniz

Bir iş bul çalış çocuk yapma paranın biriktir ve tekmeyi at biliyorum senin için imkânsız ama yap

Bence planınız yanlış hiçbir temeli yok
O yüzden böyle giderseniz siz yine o eve geri donersiniz
Bence ablanizi aileyi falan unutun
Ablanız çok dirayetli biri olsa zaten sizi yollamazdi
Bence farklı bir şehirde is arayın burada bir konuda paylasilmisti kadınlara destek bazı platformlar var oralara başvurun yardım isteyin onlar size o şehirde uygun bir zemin hazırladıktan sonra kimseye hesap vermeden gidin nereye gittiğinizi kimse bilmesin
Ailenizin olduğu şehre de dönmeyin
Birincisinde öldür ama bize yollama diyen adamlar ikinci sefer size oo hosgeldin kızım diye karsilamazkar belli yani

Once bosanip sonra is bulmak ne yahu? Dimdizlak ortada mi kalmak istiyosun?
Esyalarini topla ablana git. Iyi bir is bul. Avukatini ayarla. Ac davani. Toparlandiktan sonra da imkanlarin elveriyorsa ayri ev tutarsin. Belki ailen de ikna olur o vakit. Onlarla yasarsin. Ben baban gibileri cok gordum. 2 paket sigara alinca susuyolar. Annene de portakal,elma,yeni sehpa takimi.. Bitti gitti.
Yani ins parayla susan tiplerdir. Ki bu yobazlik onu gösteriyor.

Bence sen cesaretli bir kadınsın. Kafana koyduğunu yapabilirsin. Duygularında gelip geçici bi duygu değil gibi..
O yüzden uzatmaya gerek yok. Eğer ailen arkanda değilse bir kaç aylığına sığınma evinde kal ve o sıra iş bul çalış ve güzel bir hayat kur.

Oyyy oy bu kadinlar beni deli edecek...
Benim konumu oku bacim...
2 yil once bosandim, 1 yil panik bozukluk tedavisi gordum yeni bitti tedavim, evliligimin bana hediyesi...
1 yil zor gecti, bir yandan para kazanmaya calistim, bir yandan zengin koca evinden sonra maddi zorluk icindeki ailemin yaninda huzur icinde nefes aldim.....sonrasinda cok zor bir sinavi, kalp carpintilariyla bogusurken calisip kazandim, eski koca olacak adamin 'sen zaten kazanamazsin ki' demelerine inat..
Hayatini sen sekillendiriyorsun, unutma.. yillar sonra sizlanma sakin, bu yasadiklarin senin secimin hala...

Şimdi kalkıp gitmezsen ileride cocukta olur ozaman hic cesaret edemezsin iyi dusun

Bu adımınla geçici bir etki yaratmışsın. Eşin 1 hafta sonra yine sana neden annemlere gitmiyorsun diyecek. Gerçekten değişen adam başka bir yere taşınmak için çabalardı.

Son durumun ne gittin mi canim

Canim plan yapmadan pat die kacma bence ewden is bul kalcak yer ondan sonra baro avukati ayarla bosan yada ilk adliyeye git avukat ayarla kagit gelmeden çık evden is kalck yer hazr olsun ama oteki türlü zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…