Bence önce is bul. Yeni bir hayat için kenarına para at sonra. Evini tut eşyanı al. 1.0 önde başla hayata benden demesi. Daha huzurlu olursunis bulurum bulmasinada once bosansanm
Canım belliki hem beyninde hem gönlünde bitmiş bu ilişkiBenim derdimi bilenler surekli buraya gelisen olaylari yaziyorum.evet sizi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun hersey gonlunuzce olsun yardimlariniz icin cok tresekkur ediyorum simdiiden.esime geri donmustum 2 ay kus kaldiktan sonra geldim adam hala ayni adam hala annesine gitmemi bekliyor.gecen bana tekrar neden annemlere gotmiyon dedi bende laftan anlamicaginii bildigim icin hic uzatmadim.Bir adim attim cesaretimi toplayip dedim esim olacak adama ne yapsak olmaz ben senin istedigin biri olamam sende benim istedigim gibi olamazsin surekli bana anneme git diceksin ben gitmicem dedim yine ayni olacak gel yol yakinken bitsin dedim esime sen yoluna ben yoluma dedim arkadaslar .Kocam olcak adam bu sozlerim karsisinda hic beklemedigim tavir sergiledi sadeece sustu ..Aksam isten geldi ben kabullendi ayrilicaz bu evllik biticek diye dusunurken kabulendi diye dusunurken sanki hic konusmamisim gibi gulucik.dagitip normal davrandi anlicaginiz isine gelmeyince kendi havasinda anlamiyorum oda anlamiyor ben bi evlilikte yapamam mutlu degililm istedigim hayati yasamiyorum baskasinin hayatini yasiyorum resmen adam suan yine anasini gezmeye goturdu bense evde tekim yine kendimi cesaretimi toplayip bavulumu hzirlayip yarin ben gidiyorum demek istiyorum ama nas l Neden bunu yapamiyorum kizlar basta ailem arkamda degill cocougum yok kendi ayaklarimin ustunde cok rahat dururum ama iste hayatan korkuyorum bosanmis bayanlara ozellikle soruyorum cok zorlandinizmi bana anlatin lutfen sizleri cok seviyorum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum herkese
Anladım okumamistim önceki konularinizi. Dik durun gururlu olun. Kendinize bakın kendinize yetin. Kendi kendinize mutlu olmayı öğrenin. Sonrada iş bulun kendi ayaklarinizin üstünde durun. Yani kısaca bi kendinizi sarsin ben napiyorum diyin. Sonra kocaniz daha çok ustunuze düşecektir. Sonrasında da bosanip boşanmamak size kalmış. Ama ben senin yerinde olsam şimdi bosanmazdim. Önce ne kadar güçlü ve herseyin altından kalkabilen bi insan olduğumu gosterirdim. Sonra o düşünsün kaybetmemek için ugrassin. Ha yapmiyosa bunları hiç bişeyi düşünmeden çeker giderdim.Canim onceki konularimi okursanz esim olacak adam konusulcak adam degil kucuk bir seyde kavga cikarip siddete kadar basvuruyordu yani konusmaya bile gelmiyordu. Oyuzden konusmak ve onun beni dinlemesi benim icin bir adim
Bence evliliğini kurtarmalısın annesi bu gün var yarın yok yuvanı yıkma derim ben neden çocuk yok sizmi istemedinizBenim derdimi bilenler surekli buraya gelisen olaylari yaziyorum.evet sizi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun hersey gonlunuzce olsun yardimlariniz icin cok tresekkur ediyorum simdiiden.esime geri donmustum 2 ay kus kaldiktan sonra geldim adam hala ayni adam hala annesine gitmemi bekliyor.gecen bana tekrar neden annemlere gotmiyon dedi bende laftan anlamicaginii bildigim icin hic uzatmadim.Bir adim attim cesaretimi toplayip dedim esim olacak adama ne yapsak olmaz ben senin istedigin biri olamam sende benim istedigim gibi olamazsin surekli bana anneme git diceksin ben gitmicem dedim yine ayni olacak gel yol yakinken bitsin dedim esime sen yoluna ben yoluma dedim arkadaslar .Kocam olcak adam bu sozlerim karsisinda hic beklemedigim tavir sergiledi sadeece sustu ..Aksam isten geldi ben kabullendi ayrilicaz bu evllik biticek diye dusunurken kabulendi diye dusunurken sanki hic konusmamisim gibi gulucik.dagitip normal davrandi anlicaginiz isine gelmeyince kendi havasinda anlamiyorum oda anlamiyor ben bi evlilikte yapamam mutlu degililm istedigim hayati yasamiyorum baskasinin hayatini yasiyorum resmen adam suan yine anasini gezmeye goturdu bense evde tekim yine kendimi cesaretimi toplayip bavulumu hzirlayip yarin ben gidiyorum demek istiyorum ama nas l Neden bunu yapamiyorum kizlar basta ailem arkamda degill cocougum yok kendi ayaklarimin ustunde cok rahat dururum ama iste hayatan korkuyorum bosanmis bayanlara ozellikle soruyorum cok zorlandinizmi bana anlatin lutfen sizleri cok seviyorum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum herkese
Benim derdimi bilenler surekli buraya gelisen olaylari yaziyorum.evet sizi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun hersey gonlunuzce olsun yardimlariniz icin cok tresekkur ediyorum simdiiden.esime geri donmustum 2 ay kus kaldiktan sonra geldim adam hala ayni adam hala annesine gitmemi bekliyor.gecen bana tekrar neden annemlere gotmiyon dedi bende laftan anlamicaginii bildigim icin hic uzatmadim.Bir adim attim cesaretimi toplayip dedim esim olacak adama ne yapsak olmaz ben senin istedigin biri olamam sende benim istedigim gibi olamazsin surekli bana anneme git diceksin ben gitmicem dedim yine ayni olacak gel yol yakinken bitsin dedim esime sen yoluna ben yoluma dedim arkadaslar .Kocam olcak adam bu sozlerim karsisinda hic beklemedigim tavir sergiledi sadeece sustu ..Aksam isten geldi ben kabullendi ayrilicaz bu evllik biticek diye dusunurken kabulendi diye dusunurken sanki hic konusmamisim gibi gulucik.dagitip normal davrandi anlicaginiz isine gelmeyince kendi havasinda anlamiyorum oda anlamiyor ben bi evlilikte yapamam mutlu degililm istedigim hayati yasamiyorum baskasinin hayatini yasiyorum resmen adam suan yine anasini gezmeye goturdu bense evde tekim yine kendimi cesaretimi toplayip bavulumu hzirlayip yarin ben gidiyorum demek istiyorum ama nas l Neden bunu yapamiyorum kizlar basta ailem arkamda degill cocougum yok kendi ayaklarimin ustunde cok rahat dururum ama iste hayatan korkuyorum bosanmis bayanlara ozellikle soruyorum cok zorlandinizmi bana anlatin lutfen sizleri cok seviyorum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?