- 14 Mart 2024
- 439
- 533
- 23
Yemekleriniz çok özenli görünüyor hem çeşit hemde besleyicilik açısından. Onun dışında tabaklarınıza bayıldım nasıl güzel desenler onlar. Burayı kaynatmayacaksam hangi markanın olduklarını sorabilir miyim?19 Temmmuz Cumartesi
Gün içinde karpuz yedim
Adım 3000
Teşekkür ederimYemekleriniz çok özenli görünüyor hem çeşit hemde besleyicilik açısından. Onun dışında tabaklarınıza bayıldım nasıl güzel desenler onlar. Burayı kaynatmayacaksam hangi markanın olduklarını sorabilir miyim?
Kendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın?
Selam canım ben geldim
Kaptanımadım atacak halim yok kilolardan ama seninle yürümek iyi hissettirir.
Pastelcimde gelmiş harika19 Temmmuz Cumartesi
Gün içinde karpuz yedim
Adım 3000
Hosgeldin ablacım bizde özledikSüper takımımız gene beraber harikasınız hanımlar özlettiniz kendinizi
Hoş gördüm kuzum sağol,tesadüf gördüm sayfada çok mutlu olsum hepinizi görünce,sen nasılsın iyimisinHosgeldin ablacım bizde özledik
İyiyim ablacım teşekkür ederim sen nasılsın,kilo alınca burada toplasalim dedikHoş gördüm kuzum sağol,tesadüf gördüm sayfada çok mutlu olsum hepinizi görünce,sen nasılsın iyimisin
Bende iyiyi sağol şu anda 54 sınırlarındayım alıp veriyorum dikkat ediyorum geneİyiyim ablacım teşekkür ederim sen nasılsın,kilo alınca burada toplasalim dedik
Ne güzel dikkat ediyosunBende iyiyi sağol şu anda 54 sınırlarındayım alıp veriyorum dikkat ediyorum gene
Tamam ablacım görüşürüz kendine iyi bakDışarı çıkma lazım görüşürüz bu aralar çok gelemiyorum siteye birde.
TeşekkürGünaydın başlangıcın hayırlı olsun
Ooooo Hanımcım nasılsın canımPastelcimde gelmiş harika
Hayalimdeki kiloCuma 64.75
Bugün 64.50
Hanımcım masalahh kiloya hayranım nasılsın ıyimisin sara sıra uğra buralaraDışarı çıkma lazım görüşürüz bu aralar çok gelemiyorum siteye birde.
Çok güzel 1.200 eksi
Eksin çok güzel tebrik ederim pastelfitim
Teşekkür ederimÇok güzel 1.200 eksi
Teşekkür ederimEksin çok güzel tebrik ederim pastelfitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?