Zipzip ile En Fit Benim

annem bugün mücver yapmış. yarın sabah kahvaltıda yiyeceğim. öğlene de kinoalı somonlu salatam var. ara için de havuç ve kuruyemiş yerim. yanıma yoğurt da alırım.
Menü çok güzelmiş. Bana da fikir versin. Gün içinde rastgele yiyorum,çoğu zaman da karbonhidrat ağırlık olup sağlıksız şeylere yöneliyorum. Sanırım bende bir gün önceden belirlemeliyim.

2 gündür bende karbonhidrat ağırlıklı besle
annem bugün mücver yapmış. yarın sabah kahvaltıda yiyeceğim. öğlene de kinoalı somonlu salatam var. ara için de havuç ve kuruyemiş yerim. yanıma yoğurt da alırım.

2 gündür bende karbonhidrat ağırlıklı beslendim ama bugün tartıda 300 gram eksik gördüm ve ben şok inşallah bana bu tartının bir oyunu değildir
Oo ne güzel süper menü Afiyet olsun canım

Günaydınlar 2 gündür çok yoğunluk içindeyim karbonhidrat ağırlıklı geçti gunler bugün den itibaren daha dikkatli olucam bi düzene giremedim eylul ortasını bulacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…