Ablam
Çok sevindim canımTeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür bir sıkıntı yok
Afiyet olsun canım
Bir gün karşılaşacağız inanıyorum
79.5 i baz alabiliriz, fotoğrafli olarakda cuma günü bildirim yapabilirsin ablacım
Ablasının en tatlışı
Ablasının en tatlışı
Eline sağlık canım
Sahalara tam olarak dönememistim,sayfayı açtım ama Ağustos ayı yoğun geçti aktif olamadim, Eylül 1 ile yeniden başladıkÇok sevindim canım
Sahalara döndüğünü bilmiyordum bilsem koşa koşa gelirdim. Gerçi son zamanlarda kendimle pek ilgilenmiyorum
GünaydınGünaydınlarlistenin son hali yine güncelleme yapan olursa eklerim.
GünaydınGünaydın kızlar
Ağustos genel olarak yogunmus demekkiSahalara tam olarak dönememistim,sayfayı açtım ama Ağustos ayı yoğun geçti aktif olamadim, Eylül 1 ile yeniden başladık
6 aydir çalışmıyorum iş konusunda kararsızım yeniden çalışsam mi atamayı mi beklesem diyeAğustos genel olarak yogunmus demekki
Çalışıyormusun hala bir ara sıkıntılar var diyordun
Hoşgeldin canımOoo kimler varmış buralarda
Afiyet olsun canımBugünün menüsünde; sabah kahve yulaflı eti, öğlen yarım tost, akşam güveç+yoğurt bir dilim ekmek. Günüm çok yoğundu yürüyüşe vaktim olmadı.
Ders çalışıyorsan hiç kafanı bulandirma canım6 aydir çalışmıyorum iş konusunda kararsızım yeniden çalışsam mi atamayı mi beklesem diye
Daha iyiyim canımHoşgeldin canımnasılsın ?
Afiyet olsun canım
Allah korusun iyi tatiller canımDaha iyiyim canım
Hafta sonu tatile gideceğim. Boğazımı tutup açık büfe keyfi yapacağım sonra kaldığım yerden devam. Ruhsal olarak çok dalgalanıyorum son zamanlarda tatilde keçileri kaçırmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?