Pazartesi resme gerek yok canımKızlar şimdi hem pazartesi hem cuma mı resimli atıyoruz
Mens oldum kesin gelir hey beyler. Antidepresani 2 katı alayım bariAllah korusun iyi tatiller canım
atama olur olmaz canım bence iş varsa gir çalış. en azından sigortan işler.6 aydir çalışmıyorum iş konusunda kararsızım yeniden çalışsam mi atamayı mi beklesem diye
GünaydınGünaydınlar güzeller nasılsınız nasıl gidiyor beslenmeler sporlar
Ben dün biraz karbon ağırlıklı oldu spora da bibturlu baslayanadim torun bende kalıyorinşallah düzene girecegim
Aaa şansa bak . Yine de keyfini çıkar iyi tarafından bak canım tatil tatildirMens oldum kesin gelir hey beyler. Antidepresani 2 katı alayım bari
Afiyet olsunMerhaba kızlar, listenin son halini ekledim. bugün sabah simit, öğlen patates kızartması( başka bir yiyeceğe ulaşamadım mecbur), akşam kabak yemeği bulgur pilavı. Birazdan yürüyüşe çıkacağım.
Evet evet öyle olmalıAaa şansa bak . Yine de keyfini çıkar iyi tarafından bak canım tatil tatildir
Eylül sonu hedefine ulaşırsın canım
Ders calismaya başlamadım daha sınava uzun bir zaman varDers çalışıyorsan hiç kafanı bulandirma canım
İyi tatiller canımDaha iyiyim canım
Hafta sonu tatile gideceğim. Boğazımı tutup açık büfe keyfi yapacağım sonra kaldığım yerden devam. Ruhsal olarak çok dalgalanıyorum son zamanlarda tatilde keçileri kaçırmam inşallah
Haklısın canım bu ülkede ne zaman neyin ne olacağı belli olmuyor boşa beklemenin bir anlamı da yokatama olur olmaz canım bence iş varsa gir çalış. en azından sigortan işler.
Günaydın canımGünaydınlar güzeller nasılsınız nasıl gidiyor beslenmeler sporlar
Ben dün biraz karbon ağırlıklı oldu spora da bibturlu baslayanadim torun bende kalıyorinşallah düzene girecegim
Bende bende
Günaydın canımTüm sağlıklı fit beslenen harika hatunlara mutlu sabahlar diliyorum
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydınlar
hayırlısı olsunHaklısın canım bu ülkede ne zaman neyin ne olacağı belli olmuyor boşa beklemenin bir anlamı da yok
İş ilanlarına bakıyorum uygun bir iş bulunca girecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?