ben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayımMerhabalar menü yazmaya alışmak vakit alacak galiba
Bende bugün kandil diye 1 tane simit yedim ama genel olarak dengelemeyi basardigimi düşünüyorumben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım
Vayyy kimler var burdaKendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın
Selam canım nasılsınVayyy kimler var burda
Iyiyim canim sen nasilsin eski sayfaya niye gelmediniz guzel olurduSelam canım nasılsın
Havada uçan simitin zararı yok tatlım mideye doğru uçmasın yeterben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım
Teşekkür ederim canım bende iyiyimIyiyim canim sen nasilsin eski sayfaya niye gelmediniz guzel olurdu
SelamSelaaaaam
Eheh afiyet olsun gülümben de daha yazmıyorum. sabah simitler havada uçuştu nasıl menü yazayım
Afiyet olsun canımBende bugün kandil diye 1 tane simit yedim ama genel olarak dengelemeyi basardigimi düşünüyorum
Ahah bu iyiydiHavada uçan simitin zararı yok tatlım mideye doğru uçmasın yeter
Günaydın canım ekside olman güzel tebrik ederimGünaydınlar herkese bu hafta dikkat edememe rağmen eksi görmek beklemiyordum demekki bol bol hareket
Geçen tartı ..70.6
Bu cuma ..70.3
Eksi 300 grm
Zipzip- dionysosss Eki Görüntüle 3640485
Günaydın canım güzel eksi tebrik ederim
Günaydın ablacım güzel eksi tebrik ediyorumPazartesi kilom 79.50
Cuma : 78.80
Kilo kaybı: 0.70
Obezlikten çıtırlığa giden yolculuğum hayırlı olsun.
Zipzip-
Cordelia
dionysosss
Eki Görüntüle 3640511
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?