Güncellemek istersen değiştirebilirimneyse moralim biraz düzeldi. kahvaltıdan sonra wc ye çıktım. çok şükür 84 olmamışım
Afiyet olsun canımBugün, kahvaltı kahve yulaf barı. Öğlen patates kızartması yarım tabak. Akşam kabak yemeği+yoğurt.
Halledersin yeni başladık zaten bugünden itibaren dikkatli olursun
Günaydın canımGünaydın
yok sorun değil canım. kahvaltı yaptım zaten.Güncellemek istersen değiştirebilirim
Ellerine sağlık. Karbonhidrat sıfıra çekemiyoruz ancak çok çok azaltmalıyız aslında. Söylediklerin benim karnımı acıktırıyor. Ekşi mayalı ekmeği zeytinyağıma batırıp yemek gibisimitim güzel oldu. ekşimaya ekmeğim de dolapta mayalanıyorciabatta yapacağım
Olsun canım veririz Eylül yeni başladı yavaşça gider , bizim kilolar öbür yaza fit olmaya müsait
özel unlarla yaptığımda daha az miktarda yiyorum. böyle bir avantajı da var. mesela bu ekşimayayı organik atalık tam buğday unundan hazırladım. un olarak da organik atalık arpa unu ve karışık glutensiz un, karnıyarık otu tozu falan kullandım.Ellerine sağlık. Karbonhidrat sıfıra çekemiyoruz ancak çok çok azaltmalıyız aslında. Söylediklerin benim karnımı acıktırıyor. Ekşi mayalı ekmeği zeytinyağıma batırıp yemek gibi
hiç sorma vallaOlsun canım veririz Eylül yeni başladı yavaşça gider , bizim kilolar öbür yaza fit olmaya müsait
Ben böyle şeyler yapınca daha çok iştahıç açılıyor ve çok yiyorum çünkü klasik ekmekler lezzetsiz geliyor yiyemiyorum.özel unlarla yaptığımda daha az miktarda yiyorum. böyle bir avantajı da var. mesela bu ekşimayayı organik atalık tam buğday unundan hazırladım. un olarak da organik atalık arpa unu ve karışık glutensiz un, karnıyarık otu tozu falan kullandım.
Olsun yapicez şekerimhiç sorma valla
Burnuma bir Egeli kokusu geliyor ama du bakalımEllerine sağlık. Karbonhidrat sıfıra çekemiyoruz ancak çok çok azaltmalıyız aslında. Söylediklerin benim karnımı acıktırıyor. Ekşi mayalı ekmeği zeytinyağıma batırıp yemek gibi
İstanbul a ben gelirsem söylerimBorİstanbul a da geliyor hiç söylemiyor
Günaydın hayatımgünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?