Zipzip ile En Fit Benim

son yıllarda yarı yarıya glutensiz beslenmeye çalışıyordum. çok şükür çölyak falan değilim ama aşırı glutene de hassasiyetim var biliyorum. hamur işi yedim mi şişiyorum.
organik tarımla ata tohum buğdaydan un üreten çiftçiler var. onları araştırdım ve 2-3 ay önce tam buğday aldım. bugün de beyaz una ihtiyaç vardı. kepeği ayrılmış organik ata tohum beyaz buğday unu sipariş ettim.
bunların içinde katkı maddesi yok ve ayrıca gluten ilavesi de yok. bu çok iyi. aklınızda bulunsun.

simitim güzel oldu. ekşimaya ekmeğim de dolapta mayalanıyor ciabatta yapacağım
Ellerine sağlık. Karbonhidrat sıfıra çekemiyoruz ancak çok çok azaltmalıyız aslında. Söylediklerin benim karnımı acıktırıyor. Ekşi mayalı ekmeği zeytinyağıma batırıp yemek gibi

Ellerine sağlık. Karbonhidrat sıfıra çekemiyoruz ancak çok çok azaltmalıyız aslında. Söylediklerin benim karnımı acıktırıyor. Ekşi mayalı ekmeği zeytinyağıma batırıp yemek gibi
özel unlarla yaptığımda daha az miktarda yiyorum. böyle bir avantajı da var. mesela bu ekşimayayı organik atalık tam buğday unundan hazırladım. un olarak da organik atalık arpa unu ve karışık glutensiz un, karnıyarık otu tozu falan kullandım.

Ben böyle şeyler yapınca daha çok iştahıç açılıyor ve çok yiyorum çünkü klasik ekmekler lezzetsiz geliyor yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…