Hoş geldin.Evet canım sansebastian çizkek ben
Ellerine sağlık dionisoscumEki Görüntüle 3641005
Listenin son güncellemesi
Bu kadar olur ben Çankırı'dayken sen Antalya' dasın şaka gibiKemer deyim canım
Sıcaklardan önce Niğde(Bor'a) sonra Ankara, Çankırı'ya geçtik tatlım. Eylül' de döndük eve. Ben dışarıdayken Elif gelmiş. Tabi ben o kadar misafirden şikayet edince geleceğini söylemedi sanırım.Neredesin peki
Kendinle ilgilenÇok sevindim canım
Sahalara döndüğünü bilmiyordum bilsem koşa koşa gelirdim. Gerçi son zamanlarda kendimle pek ilgilenmiyorum
Hazırlamak eğlenceli oluyor. Tablo herkes için motive edici olur umarım.Ellerine sağlık dionisoscum
150 grm eksik oldumu göbek atıyorum ben aynı olurmu
Afiyet olsun canım yemeklerimiz pişti olmuş
Sana da afiyet olsunİyiaksamlar kızlar
Sabah 9
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Öğle
3 kaşık yogurt
4 adet mercimekli kofte
Akşam 18.00
1 kase çorba
5 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
Su 3 litre olur
Spor yok
HoşbuldumHoş geldin.
Evet kesinlikle öyleHazırlamak eğlenceli oluyor. Tablo herkes için motive edici olur umarım.
Afiyet olsun canımBugün, kahvaltı kahve yulaf barı. Öğlen patates kızartması yarım tabak. Akşam kabak yemeği+yoğurt.
Daha yeni başlıyoruz
BorSıcaklardan önce Niğde(Bor'a) sonra Ankara, Çankırı'ya geçtik tatlım. Eylül' de döndük eve. Ben dışarıdayken Elif gelmiş. Tabi ben o kadar misafirden şikayet edince geleceğini söylemedi sanırım.
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Eline sağlık canım
Bu gelişimde hastaydımBorİstanbul a da geliyor hiç söylemiyor
Seneye inşallah denk gelirizBu kadar olur ben Çankırı'dayken sen Antalya' dasın şaka gibi
Merkeze gelmeyince birde misafir yoğunluğun olunca söylemedim ablacım seneye inşallahSıcaklardan önce Niğde(Bor'a) sonra Ankara, Çankırı'ya geçtik tatlım. Eylül' de döndük eve. Ben dışarıdayken Elif gelmiş. Tabi ben o kadar misafirden şikayet edince geleceğini söylemedi sanırım.
Günaydın canım bu hafta dikkat etmeye başla haftaya Güzel eksiler gelecek
Ekside olman güzel canımAy bildirim yapmayı unutmuşum kızlar çok üzgünüm78,15 kg dı Salı geçen cuma 78 di galiba sabitim diyelim 5 Eylül 2025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?