- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
Evet evettYarın tartıları eklemeyi unutmayınherkesin istediği gibi geçmişdir umarım haftamız.
Çok geçmiş olsun. Belki erken teşhis sizin için faydalı olmuştur hemen tedavi ile atlatır geçer gider inşallah.Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah
Tebrik ederim ne kadar güzel ilerliyorsunuz
geçmiş olsun canım
Çok geçmişler olsun eşinede önemli birşey değildir inşallahÇok geçmiş olsun canım benim
Oyyy sibelim nasılsın
Kadınlar her şeyi halleder üzülme
Aman ihmal etmeyin kizlar günlerdir eşim oyle hastanelerdeyiz bel ayak kalça agrisi birbirine karıştı oturamiyor yuruyemiyorgecen seneden belirti sıkıntılar vardı ve sonuc kötü çıktı maalesef
Yorgunnnnn̈
Çok geçmiş olsun bitanem,kontrol süresi 10 aslında direk gidiliyordu önceden şimdi randevu istiyorlar nedense.HanimKelesimiGetir tatlışım hastane işi tamam. Sonuçlara ayrı bir randevıyla bakılacakmış yarın tekrar gideceğim. Kan tahlillerinde dört değer referans aralığında çıkmadı. Sedimantasyon, eos, bas% ve bas# kanda iltihap var sanırım bakalım röntgen ve kemik tarama nasıl?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah
İnşallah önemli bi sorun yoktur kankişim Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
GünaydınGünaydınnnn
Tebrik ederim canım harikasın
Günaydın canım tebrik ederimGünaydınlar52.7 geçen haftaya göre -0.5
Günaydın ablacımGnaydınlar hanımlar
Günaydın kuzucumGünaydın ablacım
Eksidesin ablacım buda güzel tebrik ederim
Günaydın canGnaydınlar hanımlar
Günaydınlar52.7 geçen haftaya göre -0.5
Eksiler gelecek sana güveniyorum
Bende bugün artidayim fotoğraf çekemedim
Gecen cuma 64.95
Bugün 65.15
+200 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?