Zipzip ile En Fit Benim

merhaba kızlar
sabah erken kalkıp pazara gittim. onları eve bırakıp markete gittim. eve gel aldıklarını yerleştir derken yeni oturdum. kahvemi içtim
akşam yemeğine ne yapayım diye düşünüyorum

artık şu karbonhidrat olayını çözmeliyim. yeme bozukluğu ataklarım üst düzeyde bir türlü toparlayamadım. moralim bozuluyor. göbeğim çıktı yeniden

artık şu karbonhidrat olayını çözmeliyim. yeme bozukluğu ataklarım üst düzeyde bir türlü toparlayamadım. moralim bozuluyor. göbeğim çıktı yeniden
Pazardan çok güzel sebzeler almışsındır. İçine protein ekle hem bdit hem lezzetli olur. Hafta sonu olunca sanki diyete mola gibi geliyor bana

Sedimantasyon : 0 ile 20 aralığında olması gereken 30 çıkmış
Bas: 0 ile 0,7 normal değer benimki 1,6 diğer ikisi normale yakın.
canım kuru duttan çay yap iç. vücuttaki iltihabı çok güzel düşürüyor. 1 yk kuru dutun üzerine 300 mlt içme suyu koy 10 dk kaynat. sonra süz ve iç. bunu 10 gün uygula. bak nasıl düşecek CRP

Pazardan çok güzel sebzeler almışsındır. İçine protein ekle hem bdit hem lezzetli olur. Hafta sonu olunca sanki diyete mola gibi geliyor bana
evet canım aldım. yok aslında hafta sonuyla ilgisi yok yememin. yeme bozukluğu var bende. strese girdiğim zaman ataklarım çok oluyor.
sıcak havalarla aram pek iyi değil ve işte çok yoğunum son haftalarda. bir süre daha devam edecek bu durum. o nedenle karbonhidratı çok tükettim. ama bir tek kalacağım için akşam yemeklerimi pratik basit şeylerle hazırlamayı düşünüyorum.
dolapta az az pilav ve erişte kalmış. dökemem o nedenle bu akşam erişte yarın da pilavın yanına birşeyler hazırlayacağım. zaten işyerinde önüme geleni yediğim için akşam karbonhidratı kontrol edebilirim.
akşama hindi fileto çıkardım. baharatlayıp ızgara gibi yapacağım. yanına salata.
pazartesiye de yarın birşeyler hazırlar bırakırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…