- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.211
- 1.423
- 60
Selamlar canımharika
Günaydın can
muhteşem
Eksiler gelecek sana güveniyorum
sana da güveniyorum kaptanım
Sedimantasyon : 0 ile 20 aralığında olması gereken 30 çıkmışÇok geçmişler olsun eşinede önemli birşey değildir inşallah
Çok geçmiş olsun bitanem,kontrol süresi 10 aslında direk gidiliyordu önceden şimdi randevu istiyorlar nedense.
Rakamsal olarak olması gereken sonuçlardan çok fazlamı çıktı öyle.
Sağ ol kaptanım.Eksidesin ablacım buda güzel tebrik ederim
Sedimantasyon biraz yüksek çıkmış çok fazla da yüksek değil sanki .Sedimantasyon : 0 ile 20 aralığında olması gereken 30 çıkmış
Bas: 0 ile 0,7 normal değer benimki 1,6 diğer ikisi normale yakın.
36 ymış gözlüksüz bakmışımSedimantasyon biraz yüksek çıkmış çok fazla da yüksek değil sanki .
Bas onu bilmiyorum ne olduğunu,jemik taraman olsun bakalım inşallah sonucu güzel çıkar onunda.
Çok geçmiş olsun. Dediğin gibi inşallah kemik iliğine atmaz. Allah yardımcısı olsun canım.Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah
İnşallah önemli bi sorun yoktur kankişim Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım
Yaşlısın artık kabullen sjskjsksjk36 ymış gözlüksüz bakmışım
Birazdan sonuçları göstermeye gideceğim. Sen demesen kemik taraması hiç aklıma gelmezdi. Şifacı bacımızsın.
Nergiscim çok çok geçmiş olsun inşallah korktuğunuz gibi olmaz.Sağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Hiç sorma 7 ay önce şah damarında tıkanıklık ameliyat ve ardından 2 stent takıldı.kalbe tam oh atlattık derken şimdi lenfoma öğrendik geçen hafta ped çekildik şimdilik kasıkda görülüyor ama müthiş bir bel ağrısı ve bacak tutulması var kemik iğliğine atmasından korkuyoruz doktorun öyle bir şüphesi var bakalım hergün hastaneler deyiz Allah herkese şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım
Canım eküricim kaporta eskiyor kabullenmek lazım.Yaşlısın artık kabullen sjskjsksjk
Güzel sonuçları bekliyoruz yaşlı çıtırcımkemik taramasını menapoz sonrası her kadının yaptırması lazım bak sana kemikler teker teker eriyor yakında kemiksz kalacam etler sarkacak
Hala eksidesin
Çok minik bu sayılmaz bile.Bende bugün artidayim fotoğraf çekemedim
Gecen cuma 64.95
Bugün 65.15
+200 gram
Sanki seninde 100 gram farketmiş minicik birşey.78.1 çıktım ama erken tartıldım resim çekemedim yarın atmaya çalışacağımartıyım üzgünüm
geçmiş olsun canım. şimdi nasıl?
Geçmiş olsun
Sağolun şimdi iyi şükürSağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunSedimantasyon : 0 ile 20 aralığında olması gereken 30 çıkmış
Bırakmaya hiç niyetim yok canım 65 en kötü mutlaka olacak inşallah bi silkelen cordeliaHala eksidesin
Çok minik bu sayılmaz bile.
Sanki seninde 100 gram farketmiş minicik birşey.
Çok iyi gidiyoruz öyle bırakıp büyük kilo alımları yok henüz yarısında yeni geldik ayın. Belki menü ekleriz yavaştan motive edici olur. Listeyi yarın güncelleyip atacağım
Allahtan şifa diliyorum canım inşallah iyi olur en kısa zamandaSağol canım benim lenfoma olduğunu öğrendik
Geçmiş olsun canım
Sen halledersinKilo benim de aldı başını gitti. Artık uzun vadede hedefler koymak istiyorum. Çünkü yaş ilerledikçe anladım ki artık kolay kilo veremiyorum. 23 Nisana kadar 15 kilo versem harika olacak ama verebilecek miyim bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun. Belki erken teşhis sizin için faydalı olmuştur hemen tedavi ile atlatır geçer gider inşallah.
Çok geçmişler olsun eşinede önemli birşey değildir inşallah
Teşekkürler kızlar sagolun Allah herkese şifa versin inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canımSedimantasyon : 0 ile 20 aralığında olması gereken 30 çıkmış
İnşallah canım insalahhhNergiscim çok çok geçmiş olsun inşallah korktuğunuz gibi olmaz.
Geçmiş olsun yaş ilerledikçe değerler eksiliyor takviye ler şart oldu artık bize yediklerimiz sağlıklı değil ki vitamin alalım hep hormon hep ilaçlıCanım eküricim kaporta eskiyor kabullenmek lazım.
Doktor sonuçlara baktı sadece röntgende sıkıntı varmış bütün ağrıların sebebi oymuş. Spinal stenoz yani belde kanal daralması. Ortopedik yatakta yat dedi. Bir aydır farklı yataklarda yattığımdan sanırım benim yatak ortopedik yoksa. Sedimantasyon takip edilecek bir ay sonra tekrar bakalım dedi.
Kemik taramasında gayet sağlıklısın dedi yoğunluk iyiymiş. Sen de iyi bak kendine takviyeler işe yaramıyor diyorlar bende işe yaramış. D3 k2 magnezyum, omega 3 biyotin kalsiyum ihmal etmiyorum.
Sagol canım benim aminnnn inşallahAllahtan şifa diliyorum canım inşallah iyi olur en kısa zamanda
İnşallah dediğin gibi olur canım.Sen halledersin
Teşekkürler kızlar sagolun Allah herkese şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım
İnşallah canım insalahhh
Geçmiş olsun yaş ilerledikçe değerler eksiliyor takviye ler şart oldu artık bize yediklerimiz sağlıklı değil ki vitamin alalım hep hormon hep ilaçlı
Sagol canım benim aminnnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?