Güzel kaptanım menü yazalım diyetisyene iki haftadır gitmedim bugün başlıyorum çok sıkı diyetle 5 kilo hedefim var Ekim sonu 73-74 olurum inşallahGünaydın
kıurdelem bebeğim cancağzımAşka şişko olmadık hafif tombalak belki favorim balık etlinasılsın tatlım
Günaydınlar kordişimGünaydın canım
nasıl özlemişim buraları nasıl
hala şişkomusunuz
HAreketi biraz daha artirman lazım galiba canımBana destek olun kızlar 86 ya dayandım
Diyetisyen olmadan kendim devam etmeye çalışıyorum. Günlük aşağı yukarı 1200 kal alıyorum. Günlük adım sayım 6 bin civarı. Ama yerimde sayıyorum
Menü yazmak bana çok zor geliyorGüzel kaptanım menü yazalım diyetisyene iki haftadır gitmedim bugün başlıyorum çok sıkı diyetle 5 kilo hedefim var Ekim sonu 73-74 olurum inşallah
Günaydın ablacımGünaydınlar
Menü yazmak bana çok zor geliyor
Ama bir yerden başlamak lazım bu şekilde kaçamakları azaltirim
Ekim sonuna benimde 61 o görmem lazım
Günaydın ablacım
Günaydın
Tamam canım listeyi ben yapmaya çalışırım.tasınma işlerinde kolaylıklar diliyorumMerhabalar, ben taşınma işleri ile uğraşıyorum pazartesi listeyi ekleyemeyeceğim. Devir almak isteyen olursa, ya da Ekim listesi için sonrasında başlayabilirim.
Teşekkür ederimTamam canım listeyi ben yapmaya çalışırım.tasınma işlerinde kolaylıklar diliyorum
Geçmeye çalışıyorum canımMerhaba canım nasılsın diyet moduna geçtin mi?
Evet evet yapalımCanım yaz bitti sonbahar diyet için çok iyi bugün bildirim yapalım ve başlayalım ne dersin ben de sıkıldım ciddiyetsiz diyetimden
Başlangıcın hayırlı olsun canımBugün ki tartım Eki Görüntüle 3649651
Harikasın canım tebrik ederimGeçen cuma 78,55 kg bugün 77,65
900 gram eksi
Anca gelebildim sabah fotoğraf çektim ama kusura bakmayın
Zipzip- Mthn83 dionysosss
Eki Görüntüle 3649712
Teşekkürler canımHarikasın canım tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?