- 21 Aralık 2023
- 1.447
- 3.047
- 53
- 29
Çok teşekkür ederimCanım kolay gelsin
Afiyet olsun, bol sağlıklı bir tabak. Menü ve resim günlük paylaşımlar yapılıyor. Hedef kilo ve pazartesi, cuma tartıları yapıyoruz. Liste yapılıyor haftalık ilerleyiş takibi için.Grubun işleyişi nasıl bilmiyorum ama yaklaşık 400 kalorilik kahvaltım. Sağlıklı yağ olarak ceviz ve yumurta sarısını kullanıyorum. Ceviz olan gün zeytin yok. Protein olarak yağsız peynir ve yumurta beyazı. Karbonhidrat olarak muz. Hem de potasyum kaynağı olduğu için kaslarıma iyi geliyor. Kabızlığı önlemesi, gözümü doyurması ve midede hacim yapması için de bol bol sebze ve yeşillik. Belki bir dilim de ekşi mayalı tam buğday ekmeği yerim.
Eki Görüntüle 3649858
Çok sağlıklı güzel bir tabak olmuşGrubun işleyişi nasıl bilmiyorum ama yaklaşık 400 kalorilik kahvaltım. Sağlıklı yağ olarak ceviz ve yumurta sarısını kullanıyorum. Ceviz olan gün zeytin yok. Protein olarak yağsız peynir ve yumurta beyazı. Karbonhidrat olarak muz. Hem de potasyum kaynağı olduğu için kaslarıma iyi geliyor. Kabızlığı önlemesi, gözümü doyurması ve midede hacim yapması için de bol bol sebze ve yeşillik. Belki bir dilim de ekşi mayalı tam buğday ekmeği yerim.
Eki Görüntüle 3649858
Çok teşekkür ederim. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Gün içinde de yediklerimi paylaşırım.Afiyet olsun, bol sağlıklı bir tabak. Menü ve resim günlük paylaşımlar yapılıyor. Hedef kilo ve pazartesi, cuma tartıları yapıyoruz. Liste yapılıyor haftalık ilerleyiş takibi için.
Merhaba hoşgeldiniz82 ile başladım, güncel 73.8. Hedef 52. Temiz beslenilip kardiyo ve direnç antrenmanı yapılıyor. Konuda olmak istedim
Merhaba, hoş buldum :)Merhaba hoşgeldiniz
SenmiiiEskiden şişko değildim artik siskoyum kilo vermeye calisiyorum ama çok zorlanıyorum
Uzun zaman oldu görusmeyeli nasılsın canım
HAreketi biraz daha artirman lazım galiba canım
Bende az çok aynı durumdayim o kadar dikkat ediyorum çok zor kilo veriyorum
Son 3 yıldır ne yazık ki kilo almaya devam ediyorumSenmiii
ASLA İNANMAM
Afiyet olsunÖğlen dışarıdaydık. Normalde dışarı çıkınca öğün tozu alıyorum yanıma. Ama eşim ısrar etti, hiç benimle bir şey yemiyorsun dedi. Çok ince bir dilim lahmacun ve ayran tükettim. Öğün tozunu da akşama kaydırdım. 17.30 da yemek işini kapattım. Yaklaşık 1100 kalori civarında kaldım. Şimdi bir de kardiyo yapacağım.
Günaydın canımGünaydınlar
Teşekkür ederim. Öğün tozu bir öğünde alınması gereken protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminleri barındıran toz karışım. Dışarı çıktığımda genelde sağlıklı alternatif bulamıyorum. Aç kalmak da istemiyorum. Onu götürüyorum yanımda. Su ile karıştırıp içiyorum. Hem tadı güzel, hem protein ihtiyacımı karşılıyor, hem de 3-4 saat tokluk sağlıyor. Birçok markanın öğün tozları var.Afiyet olsunöğün tozu nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?