4 bitti temmuzda cnm Allah isteyene nasip etsinGünaydın canım bebiş kaç yaşına geldi zaman ne çabuk geçiyor yeniden hamilelik düşünüyorsun
Zayıflayalim hadi birlikte
Amin inşallah canım4 bitti temmuzda cnm Allah isteyene nasip etsin
dondurulmuş embriyo transfer olcam şubat mart gibi Allah kısmet ederse
Teşekkür ederim canım örnek menüler olmuyor ama yinede paylaşmaya çalısırımGünaydınlar. Çok iyi gidiyorsunmenüde paylaşır mısınız arada ben nerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum vereceğime alıyorum.
Teşekkür ederim canım örnek menüler olmuyor ama yinede paylaşmaya çalısırım
Sen de paylaş menulerıni nerede hata yapıyorsun değerlendirelim
Chatgpt ile kalorisini hesapladım 935 kalori aslında senin için normalde alman gereken kaloriden daha az bu şartlarda vermen gerekirBugün ile başlayayım. Sabah yarım simit, peynir, domates, salatalık, bal. Öğlen sütlü kahve ve bir tane kurabiye. Akşam yoğurt çorbası, bir tavuk baget, bir yemek kaşığı soslu mantar, bir dilim ekmek.
Spora vaktim olmuyor ancak hareketli geçiyor günüm cocuk peşinde koşturmaca, cocuk taşıma. Ağırlık kaldırma sayılır mıChatgpt ile kalorisini hesapladım 935 kalori aslında senin için normalde alman gereken kaloriden daha az bu şartlarda vermen gerekir
Spor yapma durumun nasıl günlerin hareketli mi hareketsiz mi
Olsun ya , sağlıklı olunda gerisi yoluna girer. Bir sonraki aya kısmet diyelim. Bende başladığım yere dönmeyi başardımGünaydınlar hanımlar nasılsınız
Bayadır ugrayamadim ama.kilo almadım sabitim hastane işleri bitmiyor sağlık olsun yinede ay bitti hedef tutmadı maalesef
Valla haklısın bitanem hep koşturmaca filan derken,iyisin demi prenses nasıl iyimi
Günaydınlar çıtır ekürümGünaydın Eküricim.
GünaydınlarGünaydınlar hanımlar
Günaydın.Günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?