- 20 Mart 2008
- 142.140
- 214.378
- 1.423
- 61
Günaydın hanımcım nasilsinGünaydınlar
Günaydın nergiscim iyiyim sağol sen nasılsın,nasıl durumlar eşinin sağlığı iyidir umarım bir ara sıkıntılı demiştin.Günaydın hanımcım nasilsin
İyiyim canımLenaG nasılsın?
Verirsin tekrarben de şiştim anca
Ben baslayayayim o zaman arkadaşlar arkamdan gelsinBugün katılmak isteyenler olursa menü paylaşalım mümkünse fotograflarını da çekebiliriz. Bir yerden başlayalım
yeme bozukluğu mahvediyor beni. inşallah bir gün yenerimVerirsin tekrarve en önemlisi duysusal iniş çıkışları bu işten ayrı tutmayı öğrenmemiz lazım ondan sonrası çözülür
çok şükür diyeyim ben de. ama çok yoğunum, çok yoruluyorum canım. artık bunaldım iyice.İyiyim canımsen nasılsın
evet cumaları tartı günü olsun bence. yarın sabah hepimiz tartı bildirimi yapalım.Evet canım günlük menü paylasirsak burburumize mitive oluruz ben bi ars yazıyordum baktım kimse aktif değil bıraktım sonra eline sağlık sende listeyi yapıyordun
Ooo baya almışsın gerçekten dur diyelim ki yapismadan gitsin alınanlar cuma tartı günü olsun ve paylaşım yapalım artik
Tamamdir canımevet cumaları tartı günü olsun bence. yarın sabah hepimiz tartı bildirimi yapalım.
Evet karbonhidrat biraz fazla olmuş neyse yarın dengelersin afiyet olsunsabah 09.50
1 mini yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 simit
öğlen 12.40
1,5 kase kıymalı ıspanak yemeği, 2,5 yk yoğurt, 1 dilim organik tbe, 1 küçük dilim cevizli muzlu kek, 20 gr bütün bademli çikolata
aralar 14.40-16.50
2 mandalina, 8 kaju ve badem
akşam 19.00
salçalı 2 köfte ve 3 halka patates, 3-4 yk pırasa yemeği, salata, 2 dilim organik tbe
ara 20.45
1 çay bardağı kabak ve ay çekirdeği
1,5 lt su
biraz da adımım var.
yine fazla bir gündü. simit, kek ve çikolata
karbonhidrat bu ara fena zaten hiç sorma. ondan kilo aldım bu kadarTamamdir canım
Evet karbonhidrat biraz fazla olmuş neyse yarın dengelersin afiyet olsun
En kolay yolu şekerli yiyecekleri kesmekle başlıyor. Belki öyle bir kararı da eklersin hemde kan glikoz seviyesi dengeli hale gelir i, böylece daha az öğünle kapatmış olursun ginğ hemde karbonhidrat dengen düzelir. Yeme ataklarının temel sebebi şekerli gıdalar oluyor stres dışındakarbonhidrat bu ara fena zaten hiç sorma. ondan kilo aldım bu kadar
elimdeki çikolata bitti çok şükür. yeni almayacağım inşallah. elimin altında olursa bitene kadar rahat etmiyorum.En kolay yolu şekerli yiyecekleri kesmekle başlıyor. Belki öyle bir kararı da eklersin hemde kan glikoz seviyesi dengeli hale gelir i, böylece daha az öğünle kapatmış olursun ginğ hemde karbonhidrat dengen düzelir. Yeme ataklarının temel sebebi şekerli gıdalar oluyor stres dışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?