- 8 Eylül 2016
- 103.358
- 438.265
- 898
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size kolay gelsinSagol canım adim sayar indir de yuruyelim![]()
Bilmem ki 3,5 km gitmisimKacinci pedaldasin kaptan![]()
Aslinda korktum yazarken deSen kime gaz veriyorsun ya, diyen olmadi cok sukur
Hoşbuldum geldim gidiyorim kısa süreli geldim bol adımların olsun inşallah kaptanımSagol minik hosgeldin![]()
Sagol canim uzun sureli geldiginde beklerim adimlaraHoşbuldum geldim gidiyorim kısa süreli geldim bol adımların olsun inşallah kaptanım![]()
İnşallahSagol canim uzun sureli geldiginde beklerim adimlara![]()
Milleti gazla kendin yangel osman bir dölüm bostanAtsinlar canim da ben nasil 10 bin tamamlicam onu düşünüyorum![]()
Ooo maşallah neguzel gezmisin bisikletinleBilmem ki 3,5 km gitmisim
Ya öyle. Suan Istanbul dayim. Birazdan seoul e gidecegimOoo maşallah neguzel gezmisin bisikletinle![]()
![]()
![]()
Kiz negüzel iste istanbulu fettetmeye azkalmisYa öyle. Suan Istanbul dayim. Birazdan seoul e gidecegim![]()
Istanbul zaten bizim. Birdaha fetetmeye gerek var miKiz negüzel iste istanbulu fettetmeye azkalmis![]()
Esprili kiz seniIstanbul zaten bizim. Birdaha fetetmeye gerek var mi![]()
Anladigim kadari ile artikEsprili kiz seni![]()
Bende seni anladim artik cok guzel espiri yapiyosunAnladigim kadari ile artik![]()
Biliyorsun cuma yogun bir gun :))Milleti gazla kendin yangel osman bir dölüm bostan![]()
Şaka yapmistim ama neyseBiliyorsun cuma yogun bir gun :))
Biliyorum canım:))Şaka yapmistim ama neyse![]()
Yaparsin benimde misafirim olmasaydi 15bin olurduda neyseBiliyorum canım:))
Neyse 3.500 e geldim daha vakit var 9 bin olur:))
Simdide telefona uyuz oldum yaa yine saymadi adimlarimiYaparsin benimde misafirim olmasaydi 15bin olurduda neyse![]()