- 24 Ekim 2018
- 89
- 23
- 38
- 42
- Konu Sahibi TaylanveBen35
-
Korona olduğu için evde misafir ağırlamak istemiyorlardır belki.Kafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
Korona olduğu için evde misafir ağırlamak istemiyorlardır belki.
Gitseydiniz yanınızda götürürdünüz ama gitmediğinize göre çayı yollamanıza gerek yok, kimseye de bir şey demeyin insanların acısı var alınganlıkla uğraşacak halde olduklarını sanmıyorum.
Çok kötü olunacak ne var bunda? Pes yani.. İnsanların cenazesi, yası var! Yerinizde olsam denileni yapar, rahat bırakırdım insanları..Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
İnsan çalıştığı yerin patronun abisi öldü diye neden baş sağlığına evine gitmek isterkiKafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
Israrla bir şeyler yapmaya çalışmaz, iş yerine geldiklerinde baş sağlığı diler geçerdim. Korona henüz bitmediği için böyle ziyaretler uygun değil zatenKafama taktığım yeni olay.
İnsan çalıştığı yerin patronun abisi öldü diye neden baş sağlığına evine gitmek isterkikabul edilmemeniz çok normal eve. Neden bunu icerledinizki
Yanlış anlamayın ama siz çalışansınız, arkadaşları ya da akrabaları değilsiniz.Hayir çok gelen giden var dedi. Sanki size gerek yok dercesine
O zaman cenazesine gidin .Abisi çünkü çok değer verdiğim patronumdu
O zaman cenazesine gidin .
Mezarına gidin
Yapışmayalim lütfen insanlara.
Tamam olabilir ama bu sizin evlerine gitmenizi gerektirmez ki. Hiç gittinizmi daha önce evlerine sürekli gidip gelirmiydiniz ailece bir samimiyetiniz varmiydi. Ben bir kayıptan sonra insanları basın sağolsun demek için evlerine kadar gitmesini doğru bulan biri değilim zaten. Şahsen ben bana gelinsin istemem hele hiç tanimayip samimiyetim yoksa hiç istememAbisi çünkü çok değer verdiğim patronumdu
Tamam olabilir ama bu sizin evlerine gitmenizi gerektirmez ki. Hiç gittinizmi daha önce evlerine sürekli gidip gelirmiydiniz ailece bir samimiyetiniz varmiydi. Ben bir kayıptan sonra insanları basın sağolsun demek için evlerine kadar gitmesini doğru bulan biri değilim zaten. Şahsen ben bana gelinsin istemem hele hiç tanimayip samimiyetim yoksa hiç istemem
Çok ince düşünmüşsünüz, vefalısınız bu takdir edilesi.Burası gurbet diye kendimi belki daha çok kaptırdım. Açıkçası ayağım gitmiyorda o hüzünlü insanları çaresiz seyretmek ama yüz yüze baktığımız için gideyim dedim. Neyse bende gitmeyi veririm
Takılmayın bu kadar. Hem karşı kişide hiç kırıcı bir konuşma yapmamış yaşına rağmen. Acılarını anlayın. İnanın müsait değillerdir insan karşılayacak durumda değillerdir.anlamak lazimBurası gurbet diye kendimi belki daha çok kaptırdım. Açıkçası ayağım gitmiyorda o hüzünlü insanları çaresiz seyretmek ama yüz yüze baktığımız için gideyim dedim. Neyse bende gitmeyi veririm
Böyle resmi ilişkilerde eğer ki taziyeye gidilmek isteniyorsa, cenaze namazına gidilir, orada vefat edenin yakınlarına denilecek denilir, varsa inancınız bir dua eder, çeker gelirsiniz.
İş ilişkisi dışında hayatınızda yer edinmemiş kimselerin evine böyle bir sebeple gitmek zaten uygun değil, üzerine pandemi var.
Dediğim gibi keşke cenazeye izin alıp gitseydiniz, telefonla baş sağlığı dilemek bile yeter de artar.
Siz çok ince düşüncelisiniz..Ama gerek yok diyorlarsa bozulmayın belli de etmeyin bozulduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?