- Konu Sahibi TaylanveBen35
-
bende tam aksıne bellı kı orta yasa yakın yapısı genel olarak komplekslı bırı dıye dusundumKonuyu okur okumaz 20 yaşlarında ilk iş yeri deneyimi genç biri sanırım çok etkilenmiş vefattan dedim ama 38 yaşında kadınsınız. Insan neden patronunun abisi öldü diye evine başsağlığına gider ki? Zaten cenazayede katilacakmışsınız. Kusura bakmayın düşünceniz saçma, patron 20 yaşında ama daha olgun davranarak kibarca reddetmiş. Siz çalışansınız akraba değil.
Çay falan götürmekte saçma geldi. Göndermeyin çay, bana gelse ne alaka derim.
Sen hiç canını sıkma canım burdaki yorumlarada kafanı takma sen en güzelini olması gerekeni yapmışsın cenazelerde gidilir ama belki virüs den dolayı kabul etmemiş olabilir belki evdekiler kimsenin gelmesini istemiyor olabilir, sakın o güzel canını sıkmaBurası gurbet diye kendimi belki daha çok kaptırdım. Açıkçası ayağım gitmiyorda o hüzünlü insanları çaresiz seyretmek ama yüz yüze baktığımız için gideyim dedim. Neyse bende gitmeyi veririm
Çok ince düşünmüşsünüz, vefalısınız bu takdir edilesi.
Fakat öyle bir dönemdeyiz ki, insanlar üç kişiyle gömülüp gidiyorlar koca dünyadan.
Siz üzülmeyin, pandemi olduğu için kalabalık olsun istemiyorlardır evleri. Sizin içinde riskli, kim bilir kimler girdi çıktı eve Allah korusun covid kapabilirdiniz gitseydiniz
Şimdi yukarıda yaptığınız yorumu görünce banada mantıklı geldi söylediğiniz, zaten konu sahibinin 20 yaş diye vurgulaması bundan olsa gerek.bende tam aksıne bellı kı orta yasa yakın yapısı genel olarak komplekslı bırı dıye dusundum
kardesı yasında bırı bı anda patronu oldu ve o patron yerını hatırlattı derdı o aslında
bazı calısanlar o ıs yerının demırbasıymıs gıbı davranır buralar benden sorulur ısımde uzmanım herseyı ben bılırım tavrında, konu sahıbıde onlardan bırı yuksek ıhtımal
Kendinizi bu olayı umursadı ve üzüldü gibi göstermeyin hiç umursamayın çayıda göndermeyinNeden belli etmeyin dediniz? Bu bir eleştiri değil anlamak için soruyorum
Abisi çünkü çok değer verdiğim patronumdu
evet size gerek yok. siz bir çalışansınız. aile, akraba veya çok yakın dost değilsiniz.Hayir çok gelen giden var dedi. Sanki size gerek yok dercesine
Konuyu okur okumaz 20 yaşlarında ilk iş yeri deneyimi genç biri sanırım çok etkilenmiş vefattan dedim ama 38 yaşında kadınsınız. Insan neden patronunun abisi öldü diye evine başsağlığına gider ki? Zaten cenazayede katilacakmışsınız. Kusura bakmayın düşünceniz saçma, patron 20 yaşında ama daha olgun davranarak kibarca reddetmiş. Siz çalışansınız akraba değil.
Çay falan götürmekte saçma geldi. Göndermeyin çay, bana gelse ne alaka derim.
yılışık yorum mu?Ne yapışmasından bahsediyorsunuz? Yılışık yılışık yorum yapmayınız
Arada bazıları koronayı ipliyor demek.Kafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
İnsanların acılı günlerinde alınganlık yapan insanlara kıl oluyorum.Kafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
KORONA!!Kafama taktığım yeni olay.
Benim de babam vefat etti pandemi sürecinde, eve gelmek isteyenlere (yani soranlara) gerek yok dedik. Tabi yine gelenler oldu ama çok şükür çok kalabalık olmadı kimseye de bi hastalık bulaşmadı. Emin olun bu dönemde gerek yok. Biz her bir insan eve geldiğinde stres olduk çünkü, kötü bi dönemden geçiyoruz, malesef hiçbişey eskisi gibi değil, siz de anlayışlı olun, çayı da birisiyle gönderin farketmez, Allah razı olsun düşünmüş almışsınız. Bu arada başınız sağolsunKafama taktığım yeni olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?