Zor ama başarabilirim galiba :(

24 yaşında hatta 22 yaşında 3 çocuk bakmaya mı başladınız??? Bunun adı ne bilmiyorum. Yasitlariniz neler yapıyor mutlulukları dertleri ne, sizinki ne. Üzüldüm demek ki hayat anlayışınız bu yaşantınızdan dolayı size normal geliyor

Dert yanmak deil konuyu iyi okuyun benimde olursa 4 cocuk yaslari kucuk sizce daha snra mi bnmde olmali yoksa olsada beraber buyuselermi diyorum
Ben zaten dört çocuk büyüttüm. Üstelik sizin gibi kocamla değil tek başıma. Bu kadar sert üslupla yanıt vermeseydiniz yardımcı olabilirdim fikir vermekte. Hayatinizda kolaylıklar dilerim.

Konu sahibi size tavsiyem gözlerinizle görüp tanik olmadığınız, sadece anlatılanlarla bir kadini hele de bir anneyi karalamayin. Eski eş hakkinda kötü konuşmak çok yakışıksız. O çok sevdiğiniz cocuklarin annesine nasil "o...." dersiniz? kimsenin ahlak bekçiliğini yapmak kimseye düşmez.

Yani apartta ben demedim ona gel genel evi ac die ayni zamanda cocuklarni gorup kaciyodu apartmnda. Adamn biri girer obur gun biri cikiyodu gunluk apartti.

Ne olursa olsun baktiginiz cocuklarin annesi icin " genel ev" tabirini kullanmamalisin. Nerde kaldi baktiginin güzelliği?

onu tanisaniz boyle demezsnz o bir anne deil dogurmakla anne olunmaz. Begum hanim anne olsaydi kucuck cocugunu uvey anneye vermzdi emzikliyken lutfen annelikten bahsetmyn bna o anne demeyin yani o kendisi itiraf etti zaten cocuklardan sogudum kafam gelmiyo die kendisi o hayati secti suan barda calisiyo kapali ara verildi rahatida gayet iyi

Her yasin guzelligi vardr hayatlar iste napalim kimsenin ne yasadgi beni ilgilnedirmiyor ki ben kendime bakarim sadece hakli oldgunuz yada normal gormediginiz sey olabilir tamam. Ama hersey bu dunyada bormal

Cocklra demiyorum ben onu sozunu hic acmiyorum onlara ben sayet kendisine diyirum evtt oylede bir kadin. Anne kesinlikle olamaz
Kötü bir annede olsa o çocukların var olmasına sebeptir. Cocuklara diyorsunuz demiyorum, çocukların anneleri için böyle çirkin bir tabirle gıyabında bahsetmeyin.

Kimse mükemmel değil. Kolaylıklar diliyorum

"Kimse sınanmadığı günahların masumu sanmasın kendini" diye güzel bir söz var.
Son olarakta Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum ve daha fazla yorum yapmak istemiyorum.

Iyi bende cocuk dogurayim birakayimda anne olayim bari o her lafida hakediyo siz guzel kafanizi yormayin efendim saolun..

kendi 3 çocuğuna yeri geliyor zorlanıyor insan sen ise gönüllü...ama tabi çocuklar açısından cok büyük bir şans sana denk gelmeleri,elbetteki sana anne diyecekler ya ne olacaktı...

kendi 3 çocuğuna yeri geliyor zorlanıyor insan sen ise gönüllü...ama tabi çocuklar açısından cok büyük bir şans sana denk gelmeleri,elbetteki sana anne diyecekler ya ne olacaktı...
Benim icin onemli deildi bana ne demeleri abla olur anne olur fark etmzdi onlar kendileri soledi ben onlari dogru duzgun yetistireyimde egitim olsun ogretim olsun dogruyu yanlisi herseyi yani cnku ufak bir cocuk anne cocugudur herseyi gelir sana sorar babasina sormaz delikanli olunca babaci olurlar yardim ediyorum gerekirse annelik ne denirse iste ama kimileri aptallik salaklik vs. Die tutturuyorlar gercek hayati kimse bilemez..

Salaklık demeyelim de sana biraz haksızlık oluyor orası gerçek ama önemli olan senin bakış açın,sen memnunsan sorun yok
Ben daha cok çocukların adına sevindim valla ne üvey anneler mevcut hatta biyolojik anneler...

Salaklık demeyelim de sana biraz haksızlık oluyor orası gerçek ama önemli olan senin bakış açın,sen memnunsan sorun yok
Ben daha cok çocukların adına sevindim valla ne üvey anneler mevcut...
Ben onlari kendi annelerinden kisknydum onceden arar sorardi bide ona anne demeyin derdi smdi hic aramyo seviniyorum cocuklrn kafasi karismiyo hic olmzsa ama keske ole olacagina duzgun bi evlilik yapsaydida cocuklarina sahip ciksaydi benm davrandigim gibi davransaydi onlara annelerini gorselerdi bilselerdi ben yardimci olurdum ona arkadas gibi olurdum ne yaptysam onu yakinlastiramadim evlatlarina maalesef

Iyi bende cocuk dogurayim birakayimda anne olayim bari o her lafida hakediyo siz guzel kafanizi yormayin efendim saolun..

Çocukları sokağa mı bırakmış ? Hayır,babasına bırakmış.
Bu ülkede neden çocuklar anneye aitmiş gibi bir anlayış var anlamadım.Babalar ne güne duruyor,yapıp gitmek mi onların görevi ? Anne nasıl bakabiliyorsa babalar da bakabilir.İlla çocuklar 7/24 annenin yanında durmak zorunda falan değil,annesi olmayan çocuklar nasıl büyüyor bu mantıkla ?

Cok üzüldüm o yavrucaklara

Kısaca, siz evlenmeden önce de kadın velayeti alsa bile bakmıyordu, yani size getirip bırakmadı.
Boşanma sonrasında hiçbir zaman bakmamış, kvdeye bırakmış, siz evlenince de size gelmiş.
Bir durum düşünün bakalım, gerçekten aşk evliliği mi sizinki?

Ayrıca, zaten bahsettiğiniz gibi kötü bir insan ise bakmasın çocuklara, almasın da.
Her anne muhteşem olacak diye bir şey yok, her babanın olmadığı gibi.
Bu kadar kötüleyip de çocukları görmüyor serzenişiniz yersiz, ben olsam zaten güvenip de vermem.

Edebinle cevap veremiyor hemen kaba saba savunmaya geçiyorsun. Derdi sana mı kaldı diyorum ben hala yazdığımı anlamıyorsun. Kimle ne yaparsa yapsın sana ne? Sen 3çocuklu adamla evlenmişsin. Paşa paşa da bakacaksın. Ayrıca hem kadına ahlaksız damgası vuruyorsun. Hem evlenmiş diyorsun.çocuklar ona yenge diyor diyorsun, ah kuzular keşke devlet alsa çocukları tamamen ne o anaya ne de size bırakılmalı. Neyse ne yazarsan yaz cvp vermem artık belli yazdığın cvp lardan nasıl biri olduğun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…