Zor ama başarmam gereken diyet

Herkese günaydın evime geldim tartıldım 100 kiloyum yeni evime tasındım pek fırsat bulamadım yazmaya şimdi yazdım baya iyi kilo verdiğimi düşünüyorum beklemiyordum bu kadar

Artık bu akşamdan başlıyorum düzen oturtmaya
Akşam yemeği olarak yağsız tavuk kızarttım yanına bulgur pilavı ve ayran içtim asırı yoruldum spor olarak da ev temizliği ev bitince spora baslıycam her tedayı yazıcam buraya

Günaydın
Kahvaltıda omlet peynir domates salatalık yedim bir de çay ekmeksiz

Herkese günaydın
Bugün kahvaltımı 9.30 yaptım ancak fırsat buldum yazmaya
1000010196.webp

Herkese günaydın
Bugün kahvaltımı 9.30 yaptım ancak fırsat buldum yazmaya
Eki Görüntüle 3726908
Sakın umutsuz olma ilk etapta büyük ihtimalle ödemlerin gitmiş şimdi daha az kilo verebilirsin ama sakın umutsuz olma senin kilo durman hemen olmaz şöyle söyliyim sana sen 3,4 ay kilo verirsin daha sonra şu olur yani bir 89 88 lerde takılı kalırsın gibi geliyor bana hızlı verirsin yani 15 kg’ı ama şöyle söyleyeyim o da kilo endeksin yüksek olduğu için hızlı verirsin sakın bak ilk başlarda 3 kg verdim artık veremiyorum diye ataklara girme giriyorsan hemen ertesi gün devam et öyle söyliyim çünkü ben de mesela tekrar diyete girdim dedim 4 kg’ı çok hızlı verdim şu an 4 kg’ın üstüne 1,5 kg anca verebildim 20 gündür ama 4 kg’ı bir haftada verdim resmen bir hafta diyetle verdim çünkü onlar ödemdi şu an ya yağdan

Sakın umutsuz olma ilk etapta büyük ihtimalle ödemlerin gitmiş şimdi daha az kilo verebilirsin ama sakın umutsuz olma senin kilo durman hemen olmaz şöyle söyliyim sana sen 3,4 ay kilo verirsin daha sonra şu olur yani bir 89 88 lerde takılı kalırsın gibi geliyor bana hızlı verirsin yani 15 kg’ı ama şöyle söyleyeyim o da kilo endeksin yüksek olduğu için hızlı verirsin sakın bak ilk başlarda 3 kg verdim artık veremiyorum diye ataklara girme giriyorsan hemen ertesi gün devam et öyle söyliyim çünkü ben de mesela tekrar diyete girdim dedim 4 kg’ı çok hızlı verdim şu an 4 kg’ın üstüne 1,5 kg anca verebildim 20 gündür ama 4 kg’ı bir haftada verdim resmen bir hafta diyetle verdim çünkü onlar ödemdi şu an ya yağdan
Haklısınız ben zaten ilk zamanlar hızlı gidiyo sonra milim milim gidiyor artık evime yerleştim kendine beslenme düzenini ve sporu olusturmam gerekiyor

Herkese günaydın
Bugün yeni gün ve spora basladım evde kendimce yapiyorum sabah kahvaltı'da kaşarlı omlet domates salatalık peynir çay yedim ekmek tuketmşyorum az önce de yarım elma yedim

İyi akşamlar herkese
Akşam yemeğimi şimdi yedim artık bu saatlerde bitirmiş olcam iki öğün yapcam
Menümde yarım kase çorba yanına bazı kavurdum yoğurtla beraber yedim

Bugün kahvaltıda sebzeli omlet peynir yedim
Bik tane de kendi yaptığım poğaça
Akşam yemeği olarak da fırında kabak üstüne yoğurt yedim

İyi akşamlar herkese dün akşam yemrgini doğum günü vardı oraya gittim havuç tarator şehriye salataaı yeşil mercimek salatası çay yarım börek 2 Çatal pasta yedim

Bugün kahvaltıda sebzeli omlet zeytin peynşr yedim çay
Akşam yemeği olarak misafirim vardı
Fırında sebze yemeği yaptım 3 kasık ondan yedim yarım kepçe çorba 2 kasık tavuklu pilav salata yedim

Herkese merhaba bayadır yoktum grip oldum onu atlattım hastanelik işler vardı derken burdan uzaklaştım ama döndüm spora devam ediyorum yediklerime dikkat ediyorum ekmek kullanmıyorum grip olduğumda diyet yapamadım ama dikkat etmeye çalıştım bu da sabah kahvaltım yanına peynir de yedim az önce de şekersiz kahve içtim

Eklentiler

• 1000010806.webp
    1000010806.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 11
Akşam yemeği olarak bulgur pilavı çorba salata yedim bugün 1 saatlik spor yaptım toplam sabah öğle akşam toplam 1 saat 2 litre su içtim

Herkese merhaba
1000010836.webp
2 kapak yedim zeytin peynir yumurta kapagın üzerine yoğurt

Akşam yemeği
2kasık pirinç pilavı
Bir kepce çorba
Bir kepçe etli nohut

Sonrada bir fincan kahve
1.5 litre su ictim 2 litreye tamamlamaya calıscam

Back
X