Zor bir durumdayım

Evet öyle bakabiliyoriz maddi olarak sıkıntı vermiyor evine çocuklarına manevi olarak pek ilgilenemsede ..ama ne bileyim mutsuz bir evlilik te uc çocuk büyütmek te zor oda korktuyor beni ama elimden başka bişey de gelmiyor..

kompozisyona gerek yoktu evet gayet ciddiyim aklıma ilk gelenı kendimin yapabileceği söyledim empati yaptım yani konu sahibi üfleyip püflemezken yırtık dondan çıkar gıbı başkasının yazıdgına üfleyp püflemeniz bir entresan bebeklerle hadi meslek edindirmeye çalışın bakalım

üfleyip püflemek sizin tabirlerinize göre çok daha seviyeli bir reaksiyon, o yüzden sizi kendi seviyenizde bırakmayı tercih ederim.

bildiğim kadarıyla aldatmayı öğrendikten sonra 6 ay içinde buna dayalı olarak boşanma davası açmazsanız affetmiş sayılıyormuşsunuz -hukukçu değilim.

ha bu adam yine aldatır ya da başka sebepli boşanırsınız filan belki ama hani burada hazır delilli kanıtlı aldatma varken daha kolay olabilirdi.

bu adama katlanması mı daha zordur boşanıp bir hayat kurması mı bilemiyorum inanın, sizin koşullarınıza göre sizin ölçüp tartacağınız şeyler. -zaten yorumda yazdığım gibi iş bulmanızın zor olduğu nafakanın doğru düzgün olmayacağı gibi konuların farkındayım.

kök ailenizden kimseye hiç söylediniz mi konuyu?
ne biliyim belki daha modern düşünceli kimse yok mu etrafınızda?
aileniz ne der? "erkektir yapar" mı der, "anca çocukları bırakırsan gelirsin" mi der ya da "biz karışmayız kendi başının çaresine bak" mı der? bunlar farklı tutumlar.

işin açıkçası böyle kendi kendinize nasıl katlancam diye delirmektense bence aileden birileri belki bir kardeş filan en azından bilsin

hiç belli olmaz ki belki bir şekilde bir destek olan olur?

Lütfen tartışmaya gerek yok .. herkesin fikirleri düşünceleri ayrı tabi burda sadece destek almak istiyorum sizden
Hepsi de hemen hemen biliyor aynı düşüncedeler o şerefsizin çocuklarıni getirme diyorlar sanki tek onun çocukları..evet adam açık açık diyor bu ilkte değil sonda olmayacak ben böyleyim ister iki arkadaş gibi kalır çocuklarımıza bakarız istemesende kapı orda .. gidersem çocuksuz giderim oda çocukları ailesine gönderir kendi düzenini oturtana kadar yada çocuklar biraz buyuyene kadar ne bileyim olan çocuklarıma olur annesiz çünkü bana çok düşkünler babalarını görmeseler sormazlar bile nerde..o çocukların psikolojisi.nasil.olacak tek düşündüğüm onalr

Kısa vadede yapabileceğiniz çok birşey yok diye düşünüyorum. Ama bu ilerisi için planlar yapmanıza engel değil. Evden yapıp satabileceğiniz birşeyler var mı? Yemek olur, el işi birşeyler olur. Az da olsa para kazanıp kenara altın vs koyabilirsiniz ileriye dair güvenceniz olur. Bebeğiniz büyüyene kasar kendinizi ve çocuklarınızı bu durumdan koruyarak yaşamanız gerek. Şu an boşanamayacaksanız herkese durumu ilan edip iyice ortalığı karıştırmanın bi faydası yok

Eşinin ailesi ne diyor bu duruma
Onlar benim arkamda çocukları al gel yanıma diyor kaynanam ama benim kendi ailemi izin vermiyor..uzakta oldugumuz için kimsenin telefonları açmıyor görüşmüyorda oğulları..ve herkese de aynı şeyi diyor sevmiyorum ama kalsın çocuklarının başında ben boşanalim demiyorum ki dio ee benim ailemde kal o cehennem de çocuklarını birakmazssan katlan diolar

Eşinize kalırım ama bende başkasını bulurum diyin ne diyecek acaba

Lütfen onları bırakma evet çok zorlanıcaksın dayanamayacaksın belki ama onların sana ihtiyaçları var. Uçkurunu düşünen babaya değil. Sizler bile isteye yaptınız çocukları ne olursa olsun bakmaya,korumaya mükellefsiniz. Bir süre ev arkadaşlıgına devam edin iş bulun gücünüzü toplayın ve basın tekmeyi. Şu an en dogrusu bu sanırım.

Allah en kısa zamanda hayırlı bir kapı açar size inşallah üzüldüm durumunuza

Kendi ailen sana sahip çikmiyorsa ne diye onlari dinliyorsun kaynanan gel diyorsa gide bilirsin iyi bir kadinsa?

Vallahi gerçekçi olmak lazım bu durumda hiçbir şey yapılamaz.
Aileniz yaşıyorlar mı? Yaşıyorlarsa gidin kapılarına gerekirse yalvarın anaya babaya hizmet edin gerekirse en azından böyle pislik bir herifin donunu yıkayacağıma anamın babamın işini görürüm

Keşke kabul etseler keşke

Ama aynı şehirde değiliz canım giidip gelme imkanım yok her fırsatta çok mesafe var aramızda
Her gün ara o zaman. Yapamam dersen maalesef boynunu büküp oturacaksın eşinin yanında bunun başka çözümü yok çünkü

Kocanız ölmüş olsaydı durumunuz ne olacaktı? Bence o ölmüş gibi düşünün ona göre karar verin.

Ona tıpkı bir dışkı gibi bakın. O sizden tiksiniyormus ya siz de öyle olun. Aldatmayı affetmediginizi , mecburiyetten böyle oldugunuzu düşünüyorum.ev arkadaşlığı gibi yolunuzu bulana kadar devam edin. Ben olsam hiç bir ihtiyacını da karsilamazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…