Kadın zaten kağıt üstünde evliyim diyor kocasida aynı onun gibi düşünüyor onlarda çocuk için duruyor Muş zamanı gelince boşanacaklarmis zaten ekmeğine yağ sürmüş olurmusum yani tanıdıklarim onu tanıyanlar öyle söyledi çünkü aynı iş yerinde çalışıyorlarGerçekten ne kadar ağır şerefsiz bir adamla evlisin .
Asıl ondan tiksinilir
Evli kadınlarla ilişki var şeref yoksunu.
Kadının kocasına söyleseydin.
Valla bilemezsin .Kadın zaten kağıt üstünde evliyim diyor kocasida aynı onun gibi düşünüyor onlarda çocuk için duruyor Muş zamanı gelince boşanacaklarmis zaten ekmeğine yağ sürmüş olurmusum yani tanıdıklarim onu tanıyanlar öyle söyledi çünkü aynı iş yerinde çalışıyorlar
Biri 10 biri 6 diğeri 9 aylıkKac yasinda cocuklar?
Evet cnm bir buçuk ay oldu öğreneli ama söylemeye bile korkuyorum çünkü arkamda destek yok öğrenilince ne olur ne olmaz bilmiyorum çünkü bu reziilikten sonra kalamam burda ama çocuklarım da olmadan yapamam eğer ailem topla gel deseydi colugunu çocuğunu bir dk düşünmem rezil kepaze edip çekip giderdimValla bilemezsin .
Adama soylerdim ben olsam .
Eşinle bu kadın aynı iş yerinde mi
Allah ıslah etsin kocani ne diyeyim.Evet cnm bir buçuk ay oldu öğreneli ama söylemeye bile korkuyorum çünkü arkamda destek yok öğrenilince ne olur ne olmaz bilmiyorum çünkü bu reziilikten sonra kalamam burda ama çocuklarım da olmadan yapamam eğer ailem topla gel deseydi colugunu çocuğunu bir dk düşünmem rezil kepaze edip çekip giderdim
Yok canım ev kira ..onuda dedim gitmem diyor bu evden sen git çok istiyorsan fln yaptı..oda çok iyi biliyor cocuklarsiz gitmemçoçukların çok küçükmüş ev eşine mi ait çıkma en azından ev derdinden kurtul ama kocanı da eve alma kilidi değiştir
Yalnız bu aldatma size sürpriz olmamalıydı.eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti.
püfffçoçukların çok küçükmüş ev eşine mi ait çıkma en azından ev derdinden kurtul ama kocanı da eve alma kilidi değiştir
Görmezden gelemezsiniz bi kere onu söylim,siz zamanla görmezden gelirim belki düzelebilirde çocuklarda var o da pişman vs. düşünüyosunuz ya,olayın sonu aynen şu şekilde olacak,siz her seferinde ona bu durumu hatırlatacaksınız,en ufak bir geç kalsa aklınıza aldatıldığınız gelecek süpheleneceksiniz,o da yiyecek diye yemek yapmak istemeyeceksiniz,telefonuna msj gelse olay çıkartacaksınız,adam nefes alsa bir süre sonra size batacak ve en sonunda bu duruma dayanamayıp o sizden ayrılacak,aldatılıp affeden kadın olmaz olamaz yani insan fıtratına aykırı unutamazsınız,kiminle aldatığının bir önemi yok herkes kendi hayatından sorumlu,kadın evliymiş bekarmış bu sizi ilgilendirmez,evlilik bütünlüğünüzü bozan sizin eşiniz,sizi aldatanda sizin eşiniz,o kadının evli olmasıda o kadının kocasının sorunu onuda onlar aralarında halledecekler,yazmışlar kocasına söyle fln diye aman diym milletin çoluğu çocuğu var kimin neye nasıl tepki vereceğini hiç bilemezsiniz,kadınada sizin eşinizide bişey yaparsa 3 kişinin ve çocuklarınızın hayatı kararır,siz kendi tarafınızdan olan soruna odaklanın,boşanıp nafaka alabilirsiniz,aldattığı için anlaşmalı boşanıp miktarı siz belirleyebilirsiniz,evinizde oturmayada devam edersiniz,bu işin içinden en az zararla çıkarsınız inşallahSelam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum
Tabiki de olmadı sadece kim olduğunu öğrenmek istiyordum ve buldum da ...evet maalesef ev arkadaşı olmak zorundayım bende biliyorum ama işte yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum bununla nasıl başa çıkmam gerektiğini bilmiyorumSiz niye ailenizin evine gidiyorsunuz, kovun kendisi gitsin. Tek çocuk olsa hadi neyse de 3 çocukla zor. Yani kim olsa sığamaz, ayrıca düzenleri odaları alışkanlıkları... Madem ailenizin öğrenmesinden çekiniyor çağırın eve, onlar oradayken söyleyin gitmesini. Ha giderse ve masrafları ödemezse diyorsanız mecbur kalacaksınız o evde. Her kapı kapalı farkındaysanız. Geliriniz yok, işiniz yok, aileniz destek olmuyor. Geriye tek seçenek bu adamla ev arkadaşlığı. Sakın çamaşırını bulaşığını yıkamayın, yardımcı tutsun.
Yalnız bu aldatma size sürpriz olmamalıydı.
Kocanmı daha igrenç yoksa onunla beraber olan evli kadınmı karar veremedım.Selam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum
püfff
hıı adam da hemen giderdi çünkü evden...
Evet canım gelemiyorum şimdidenGörmezden gelemezsiniz bi kere onu söylim,siz zamanla görmezden gelirim belki düzelebilirde çocuklarda var o da pişman vs. düşünüyosunuz ya,olayın sonu aynen şu şekilde olacak,siz her seferinde ona bu durumu hatırlatacaksınız,en ufak bir geç kalsa aklınıza aldatıldığınız gelecek süpheleneceksiniz,o da yiyecek diye yemek yapmak istemeyeceksiniz,telefonuna msj gelse olay çıkartacaksınız,adam nefes alsa bir süre sonra size batacak ve en sonunda bu duruma dayanamayıp o sizden ayrılacak,aldatılıp affeden kadın olmaz olamaz yani insan fıtratına aykırı unutamazsınız,kiminle aldatığının bir önemi yok herkes kendi hayatından sorumlu,kadın evliymiş bekarmış bu sizi ilgilendirmez,evlilik bütünlüğünüzü bozan sizin eşiniz,sizi aldatanda sizin eşiniz,o kadının evli olmasıda o kadının kocasının sorunu onuda onlar aralarında bilehalledecekler,yazmışlar kocasına söyle fln diye aman diym milletin çoluğu çocuğu var kimin neye nasıl tepki vereceğini hiç bilemezsiniz,kadınada sizin eşinizide bişey yaparsa 3 kişinin ve çocuklarınızın hayatı kararır,siz kendi tarafınızdan olan soruna odaklanın,boşanıp nafaka alabilirsiniz,aldattığı için anlaşmalı boşanıp miktarı siz belirleyebilirsiniz,evinizde oturmayada devam edersiniz,bu işin içinden en az zararla çıkarsınız inşallah
Evet cnm zor gerçekten bu evden gitsin istiyorum boşanıp ama ailemle aynı şehirde değiliz nede onun ailsei burda oyuzden boşaninca beni burda birakmazlar oda var .. kabul edilmez bizim oralarda hele gurbetteysekGörmezden gelemezsiniz bi kere onu söylim,siz zamanla görmezden gelirim belki düzelebilirde çocuklarda var o da pişman vs. düşünüyosunuz ya,olayın sonu aynen şu şekilde olacak,siz her seferinde ona bu durumu hatırlatacaksınız,en ufak bir geç kalsa aklınıza aldatıldığınız gelecek süpheleneceksiniz,o da yiyecek diye yemek yapmak istemeyeceksiniz,telefonuna msj gelse olay çıkartacaksınız,adam nefes alsa bir süre sonra size batacak ve en sonunda bu duruma dayanamayıp o sizden ayrılacak,aldatılıp affeden kadın olmaz olamaz yani insan fıtratına aykırı unutamazsınız,kiminle aldatığının bir önemi yok herkes kendi hayatından sorumlu,kadın evliymiş bekarmış bu sizi ilgilendirmez,evlilik bütünlüğünüzü bozan sizin eşiniz,sizi aldatanda sizin eşiniz,o kadının evli olmasıda o kadının kocasının sorunu onuda onlar aralarında halledecekler,yazmışlar kocasına söyle fln diye aman diym milletin çoluğu çocuğu var kimin neye nasıl tepki vereceğini hiç bilemezsiniz,kadınada sizin eşinizide bişey yaparsa 3 kişinin ve çocuklarınızın hayatı kararır,siz kendi tarafınızdan olan soruna odaklanın,boşanıp nafaka alabilirsiniz,aldattığı için anlaşmalı boşanıp miktarı siz belirleyebilirsiniz,evinizde oturmayada devam edersiniz,bu işin içinden en az zararla çıkarsınız inşallah
O kadın hayatına girdikten sonra başladı tiksenmeue pislik aşık olmuş muhtemelen gözü kör her yolu denemye çalisiyom ama nereye dönsem işin içinden çıkamıyorumKocanmı daha igrenç yoksa onunla beraber olan evli kadınmı karar veremedım.
3çocuk yaptikdan sonramı tiksinmeye başladı bir andamı böyle degışti?
Keşke böyle adamdan 3 çocuk yapmasaydin olan olmuş artık.Hem 3çocukla sizi evdenmi çikaricak birde?Evi size vermesi gerekiyor 3tane çocugu var sonuçta tabi biraz seviyorsa düşünüyorsa çocuklarını yapardı.
Ay salak adam aşkı batsın 3 çocugu var utanmıyor birde pişkince aşık oldummu diyor rezil.Allah böyle erkeklerinde kadınlarında belasini versin hiç vidanları yok.Kadınında kocasi gavat galiba hiç bir tepki vermiyor ne biçim aileler bunlar.O kadın hayatına girdikten sonra başladı tiksenmeue pislik aşık olmuş muhtemelen gözü kör her yolu denemye çalisiyom ama nereye dönsem işin içinden çıkamıyorum
dahiyane fikirlerim olduğunu iddia etmedim ama yani adamın kirasını ödediği evden adamı kovacak bu konudaki şahane (!) adam da "hıı tamam gelmem o zaman" diyecek...adam pişmanım töbe yapmam bi daha vs vs bile demiyor (dese neyse anlamında konuşmuyorum).peki ne yapabilir ? senin
dahiyane fikirlerini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?