Zor bir durumdayım

insanlar nasıl bu kadar gözükara oluyor aklım almıyor gerçekten,
bir mesleginiz yok
calismiyorsunuz
aileniz size destek değil
günün sonunda her zaman kocanizin merhametine kalıyorsunuz ,
neden 3 çocuk?
bir tane olsa çekip gidin denir belki ama neden 3 tane !
hadi kocanız iyi adam olsaydı , eviniz bile kira iken neden 3 çocuk.
aklım almıyor gerçekten.

Kocanız ölmüş olsaydı durumunuz ne olacaktı? Bence o ölmüş gibi düşünün ona göre karar verin.
Keşke ölmüş olsa her gece dua ediyorum ne kadar çaresizim düşünün..ozman bana bırakılirdi herşey ister gel ister kaynananın yanına git çocuklarınla yaşa ama maalesef şimdi bu durumda asla kabul etmiyorlar

Asla izin vermez babaları kendisi bu işleri iyi biliyor devlet memuru çünkü isim içinde

Tabiki de mecburen duruyorum asla kabul etmedim aldatılmayi aslada kabul etmeyeceğim.. hiçbir ihtiyacını karşılamıyorum sadece mecbur yapıyorum colugum çocuğum için varsa bişey oda gelip yiyo yoksa defol git metresinde ye diyorum.

Asla izin vermez babaları kendisi bu işleri iyi biliyor devlet memuru çünkü isim içinde

Bence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.

Ever tehdit ettim her yolu denedim yap diyor naparsan yap ..metresi gözünü o kadar kör etmiş ki hiçbirsey umrunda değil sanki.gidecek yerim olmadığını da bildiği içinde belkide rahatsl eğer arkamda birileri olsa o cesaret te bana gelir açardım davami rezil kepaze edip öyle bırakıp giderdim..ama destek yoksa o cesaret te olmuyor malesef oda bunun bilincinde

bu tavriniza tahammül edemeyip adam yarın öbür gün sizi bosarsa ne yapmayı planlıyorsunuz?
genel olarak mantığınızla davranma konusunda sorun yaşadığınızı düşünüyorum.

devlet memuru aldattı diye işinden mi olacak

yav 3 çocuğa kim destek olsun arkadaşım ?
yedirmesi icirmesi okulu kavgası gürültüsü?
kim neden destek olsun , herkes bir kere yaşıyor bu hayatı.

bu tavriniza tahammül edemeyip adam yarın öbür gün sizi bosarsa ne yapmayı planlıyorsunuz?
genel olarak mantığınızla davranma konusunda sorun yaşadığınızı düşünüyorum.
E napayım bilmiyorum ki maddi gücüm yok ayrı eve gitmiyo ayrılsam kira derdi çocuk küçük çalışamam verdiği nafaka ne kadar olur ki ..ailem kabul etmiyor abilerini amcaları gelip çocukları alırlar benden of of nereye baksam içinden çıkamıyorum

Tek maaş, ev kira, konu sahibi çalışmıyor parası yok, maddi manevi arkasında aile yok. Adam işinden olursa ne yiyip içecek o çocuklar? Evet gönül ister güzel bir rezil olmalarını ama çocuklara yazık.

yav 3 çocuğa kim destek olsun arkadaşım ?
yedirmesi icirmesi okulu kavgası gürültüsü?
kim neden destek olsun , herkes bir kere yaşıyor bu hayatı.
İşte tamda bu yüzden katlanıyorum maddi gücüm yok bakmaya sadece nafayla nasıl geçinilir

hiçbir şey yapmayacaksınız.
adamın hizmetini görün, duygusal cinsel olarak bir şey yaşamayın/ ev arkadaşı gibi görün .
ilerde çocuklar büyür bosanirim vs planları da bence yapmayın.yasiniz yipranmalariniz hepsi büyüyecek ilerde çalışırım vs bana hayal geliyor açıkçası.
bide hayatında hiç çalışmamış birini 40/50 yaşlarında kim ne iş verecek
Olabildiğince bu ev arkadaşlığını kolay hale getirin.kendi hayatınızla ve çocuklarınızla ilgilenin.

Tek maaş, ev kira, konu sahibi çalışmıyor parası yok, maddi manevi arkasında aile yok. Adam işinden olursa ne yiyip içecek o çocuklar? Evet gönül ister güzel bir rezil olmalarını ama çocuklara yazık.
gelen öneriler beni şok etti gerçekten, aşırı duygusal bir milletiz mantık vs tamamen terk etmiş bizi

belediyelerin ücretsiz psikolog desteği var ben gidiyorum ,oradan yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…