- 1 Aralık 2023
- 238
- 776
- 18
- 32
ne cesaretle diyecek bunu,Eşinize kalırım ama bende başkasını bulurum diyin ne diyecek acaba
bu devirde kimsenin 3 çocuğa kucak açmak isteyeceğini sanmıyorum ciddi bir maddi külfet,Uğraşacaksınız tabi ki hemen kucak açmazlar üç gidin beş gidin evlatsınız bir yerde yumuşayacaklar sabırla gidin yanlarına
Keşke ölmüş olsa her gece dua ediyorum ne kadar çaresizim düşünün..ozman bana bırakılirdi herşey ister gel ister kaynananın yanına git çocuklarınla yaşa ama maalesef şimdi bu durumda asla kabul etmiyorlarKocanız ölmüş olsaydı durumunuz ne olacaktı? Bence o ölmüş gibi düşünün ona göre karar verin.
Asla izin vermez babaları kendisi bu işleri iyi biliyor devlet memuru çünkü isim içindeSiz düzeninizi kurana kadar çocuklarınızı yurda verseniz? Sistem tam nasıl bilmiyorum ama. Devlet korumasına alınsalar geçiçi. Sonra toparlayınca alsanız yanınıza? Böyle bir adamla aynı evde durmak çok zor.
Tabiki de mecburen duruyorum asla kabul etmedim aldatılmayi aslada kabul etmeyeceğim.. hiçbir ihtiyacını karşılamıyorum sadece mecbur yapıyorum colugum çocuğum için varsa bişey oda gelip yiyo yoksa defol git metresinde ye diyorum.Ona tıpkı bir dışkı gibi bakın. O sizden tiksiniyormus ya siz de öyle olun. Aldatmayı affetmediginizi , mecburiyetten böyle oldugunuzu düşünüyorum.ev arkadaşlığı gibi yolunuzu bulana kadar devam edin. Ben olsam hiç bir ihtiyacını da karsilamazdim.
Asla izin vermez babaları kendisi bu işleri iyi biliyor devlet memuru çünkü isim içinde
Ever tehdit ettim her yolu denedim yap diyor naparsan yap ..metresi gözünü o kadar kör etmiş ki hiçbirsey umrunda değil sanki.gidecek yerim olmadığını da bildiği içinde belkide rahatsl eğer arkamda birileri olsa o cesaret te bana gelir açardım davami rezil kepaze edip öyle bırakıp giderdim..ama destek yoksa o cesaret te olmuyor malesefBence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.
bu tavriniza tahammül edemeyip adam yarın öbür gün sizi bosarsa ne yapmayı planlıyorsunuz?Tabiki de mecburen duruyorum asla kabul etmedim aldatılmayi aslada kabul etmeyeceğim.. hiçbir ihtiyacını karşılamıyorum sadece mecbur yapıyorum colugum çocuğum için varsa bişey oda gelip yiyo yoksa defol git metresinde ye diyorum.
devlet memuru aldattı diye işinden mi olacakBence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.
yav 3 çocuğa kim destek olsun arkadaşım ?Ever tehdit ettim her yolu denedim yap diyor naparsan yap ..metresi gözünü o kadar kör etmiş ki hiçbirsey umrunda değil sanki.gidecek yerim olmadığını da bildiği içinde belkide rahatsl eğer arkamda birileri olsa o cesaret te bana gelir açardım davami rezil kepaze edip öyle bırakıp giderdim..ama destek yoksa o cesaret te olmuyor malesefoda bunun bilincinde
E napayım bilmiyorum ki maddi gücüm yok ayrı eve gitmiyo ayrılsam kira derdi çocuk küçük çalışamam verdiği nafaka ne kadar olur ki ..ailem kabul etmiyor abilerini amcaları gelip çocukları alırlar benden of of nereye baksam içinden çıkamıyorumbu tavriniza tahammül edemeyip adam yarın öbür gün sizi bosarsa ne yapmayı planlıyorsunuz?
genel olarak mantığınızla davranma konusunda sorun yaşadığınızı düşünüyorum.
Tek maaş, ev kira, konu sahibi çalışmıyor parası yok, maddi manevi arkasında aile yok. Adam işinden olursa ne yiyip içecek o çocuklar? Evet gönül ister güzel bir rezil olmalarını ama çocuklara yazık.Bence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.
İşte tamda bu yüzden katlanıyorum maddi gücüm yok bakmaya sadece nafayla nasıl geçiniliryav 3 çocuğa kim destek olsun arkadaşım ?
yedirmesi icirmesi okulu kavgası gürültüsü?
kim neden destek olsun , herkes bir kere yaşıyor bu hayatı.
hiçbir şey yapmayacaksınız.E napayım bilmiyorum ki maddi gücüm yok ayrı eve gitmiyo ayrılsam kira derdi çocuk küçük çalışamam verdiği nafaka ne kadar olur ki ..ailem kabul etmiyor abilerini amcaları gelip çocukları alırlar benden of of nereye baksam içinden çıkamıyorum
gelen öneriler beni şok etti gerçekten, aşırı duygusal bir milletiz mantık vs tamamen terk etmiş biziTek maaş, ev kira, konu sahibi çalışmıyor parası yok, maddi manevi arkasında aile yok. Adam işinden olursa ne yiyip içecek o çocuklar? Evet gönül ister güzel bir rezil olmalarını ama çocuklara yazık.
gecinilmeyecek boşanmayı unutun.İşte tamda bu yüzden katlanıyorum maddi gücüm yok bakmaya sadece nafayla nasıl geçinilir
devlet memuru aldattı diye işinden mi olacak
belediyelerin ücretsiz psikolog desteği var ben gidiyorum ,oradan yardım alabilirsiniz.Selam bayanlar..daha öncede konu açmıştım 11 yıllık evli üç çocuğu olan bir anneyim eşim beni sevmediğini yatakta tiksindigini söylemişti..evet buldum beni aldattığı kadinida oda evli çocuklu biri..naptın derseniz kıyameti kopardim ama koparmamla kaldım sadece ayırmışim güya ondan da emin değilim ya gerci umrumda bıle degil artık başka çarem yok .. çünkü arkamda aile desteği yok çalışan bir bayan değilim kimse üç çocukla kabul etmiyor beni.. çaldığım her kapı yüzüme kapanıyor.bende çocuklarım biraz daha büyüyünce çalışmak istiyorum kendi ayaklarımın üstünde durup zamanı gelince kıçına tekmeyi ben basacam inşallah.. çünkü oda şimdi ayrılık istemiyor ailemin kabul etmediğini biliyor üç çocukla naparim derdinde oda..işin aslı bu süreçte nasıl olmalıyımne yapmalıyım bilmiyorum katlanabilirmiyim görmezden nasıl gelebilirim psikolojik destek almam gerekiyor ama sıra bile bulamıyorum terapistler tonla para istiyor o kadar vercek paramda yok ..yalnızım çaresizim arkadaş ortamim var ama onlarda biyere kadar evin içine girince yine boğuluyorum.cocuklarim için güçlü olmak zorundayım biliyorum ama dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?