Zor bir durumdayım

Bence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.
aynı işyerinde birlikte çalıştığı kadın olduğuna göre
adam imam değil

imamlarda sorun oluyor bi bildiğim evlilik dışı ilişkiler -ki geçenlerde bi imam sevgilisini camiye getirmişti karısı camide bunları basmıştı onu bile atmadılar işten. eskiden atıyordu diyanet artık onlar da atmıyor yani.

onun dışında kimse memur bir adamı aldattı diye işten atmıyor. yoksa çalışacak adam kalmayabilir tabii o da var..

+
kimden neyden korksun mesela?
aileler durumu zaten biliyormuş.
anasından babasından utanmıyor ya da ne biliyim bi temiz dövecek bir kayınçodan filan da korkmuyor

dahası zaten bu ne ilk ne son, diyen bir adam. hani aşık oldum vs. demesi işin faso fisosu aşık olsa o kadının yanında olmak ister. boşanmayı ister, sana ev filan alayım yeter ki ses etme git pazarlıkları yapar filan (var öyle örnekler). bu öyle değil, bu ben böyleyim işine gelirse diyen bi tip. diğer kadını kaybetmekten de korkmuyor bu.

bilmiyorum ki ortada korkacağı çekineceği ne kalmış?
kadına diyor zaten "çekemiyorsan kapı orada gidebilirsin"

o yüzden boşanmakla tehdit et, dava et diyen arkdaşların konuyu okumadıklarını düşünüyorum
yahu dava açsa, aldatma var işin ucunda hemen boşanır zaten. birkaç bin lira da nafaka bağlanır o da adam memur gelir tespiti bişey lazım değil bitti gitti.. eee sonra? nasıl geçincek bu kadın 3 çocukla?

çocukları bıraksa adama, adam o gün çocukları kendi annesine gönderir. bunu hepimiz bilmiyor muyuz?

bir de ayrı şehirlerdeymişler kadın ayda bir mi emzirecek bebeğini nasıl olacak o iş?

3 tane çocuğun lokması var ortada, riske mi atsın bunu? Ya siz hayal aleminde mi yaşıyorsunuz, kadının kendi anası babası bakmayız gelme diyor. Elin adamının insafına kalmış. Gelmiyorum eve, kira sözleşmesini de yenilemiyorum bak başının çaresine derse siz mi gidip besleyeceksiniz o çocukları? Nafakaymış bakanlıkmış ummadığın andaymış... 9 aylık bebeğin bez masrafına gider verilecek nafakanın yarısı. Ben sokakta kalırım, başımın çaresine bakarım, gerekirse yatacak yer yemek karşılığı çalışırım ama çocuğum varsa kahrolurum. İş yok, maaş yok, ev yok ama 3 çocuk var. Kadın mecbur sesini çıkarmayıp oturup çocuklarını büyütecek. 3. çocuğu yapmak büyük hataymış, bedeli de bu adamın ağız kokusunu çekmekmiş. Maalesef çekecek, 10 ve 6 yaşında çocukla şansı, çıkış yolu varmış ama şimdi köşeye sıkışmış.
Aynen öyle canım hislerime tercüman oldun😔 köşeye sıkıştırılmışim gibi nefes alamıyorum şimdi bu evde ama çocuklarim yanımda çok şükür diyorum bu halde

Anlamadınız..dava acarsa hemen boşanmaz zaten,çekişmeli zaten yıllarca sürer..Bu süreçte tedbir nafakası da bağlarlar amaç adama ciddi olduğunu düşündürtmesi..

Boşanmanın blöfü olmaz. Kadın zaten boşanmak istiyor adam düzelsin istemiyor. Sadece doğru zamanda hamle yapmak için destek beklediğini ifade etmiş. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamaz. Stratejik hareket etmek lazım.

Boşanmanın blöfü olmaz. Kadın zaten boşanmak istiyor adam düzelsin istemiyor. Sadece doğru zamanda hamle yapmak için destek beklediğini ifade etmiş. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamaz. Stratejik hareket etmek lazım.
Evet oda var ama kanitlarim sadece 6 ay için geçerli oluyormuş tazminat fln alamam ondan sonrasinda

Ne devri hangi devir, saygı bitmiş sevgi zaten yok. Diğer ilişkide mutlu olsa ne yüzüstü bırakılsa ne? Kadın ne yapsın bu adamı o saatten sonra? Köşeye sıkışmış kadına gaz vermeyin. Şu an evden dışarı adımını atsa çoluk çocuk perişan olacak, bir adamın insafına kalacaklar. Düşünmesi gereken tek şey kendinin ve çocuklarının yemesi içmesi düzeni sağlığı. Onlar iyiyse anneleri de iyi olur, en azından çocuklarım ne olacak diye geceleri uykusuz kalmaz. Bu adamı bu saatten sonra bankamatik babası olarak görsün başka bir beklentisi olmasın. Sokaklarda onla bunla düşüp kalkan birinden ne adam olur ne koca. En azından babalığını yapıyormuş.
Hanımefendi devir derken evinin sultanı kocanin gözdesi olacaksın demedim.gucleneceksin anlamında söyledim.

Çok teşekkür ederim inşallah araştıracağım psikolojik destek sağlayan lari..yoksa delirecem bu evde 😔
Yaa bu konuya çok üzüldüm ❤️ Bebeğiniz yaşına gelene kadar ara sıra temizliğe gidebilirsiniz elinize biraz harçlık geçer üç yaşına geldikten sonra kreşe verip bir işe girersiniz. Açıktan üniversite bölümlerini veya meslek kurslarını araştırmanızı öneririm

Yaa bu konuya çok üzüldüm ❤️ Bebeğiniz yaşına gelene kadar ara sıra temizliğe gidebilirsiniz elinize biraz harçlık geçer üç yaşına geldikten sonra kreşe verip bir işe girersiniz. Açıktan üniversite bölümlerini veya meslek kurslarını araştırmanızı öneririm
Bilmiyorum bir yol bulmak zorundayım 😔kafam rahat değilken hiçbir şeye kendimi veremiyorum zaten.kitap okuyayım diyorum aklım başka yerde film izleyeyim diyorum anlamıyorum.. iş güç yapayım ev temizliği elim hiçbirseye varmıyor çok zor

Back
X