- 25 Aralık 2020
- 5.985
- 21.552
- 298
- 41
aynı işyerinde birlikte çalıştığı kadın olduğuna göreBence biraz sizin böyle mazlum durmanızdan faydalanıyor. Bi insan bukadar iğrenç olamaz. Madem yakaladınız mesajlar vs var mahkemeye vermekle tehdit edin. İşinden olabilir bunun yüzünden. Bukadar gözü kara olamaz. Mutlaka korktuğu çekindiği birşeyler yada bi durum vardır.
adam imam değil
imamlarda sorun oluyor bi bildiğim evlilik dışı ilişkiler -ki geçenlerde bi imam sevgilisini camiye getirmişti karısı camide bunları basmıştı onu bile atmadılar işten. eskiden atıyordu diyanet artık onlar da atmıyor yani.
onun dışında kimse memur bir adamı aldattı diye işten atmıyor. yoksa çalışacak adam kalmayabilir tabii o da var..
+
kimden neyden korksun mesela?
aileler durumu zaten biliyormuş.
anasından babasından utanmıyor ya da ne biliyim bi temiz dövecek bir kayınçodan filan da korkmuyor
dahası zaten bu ne ilk ne son, diyen bir adam. hani aşık oldum vs. demesi işin faso fisosu aşık olsa o kadının yanında olmak ister. boşanmayı ister, sana ev filan alayım yeter ki ses etme git pazarlıkları yapar filan (var öyle örnekler). bu öyle değil, bu ben böyleyim işine gelirse diyen bi tip. diğer kadını kaybetmekten de korkmuyor bu.
bilmiyorum ki ortada korkacağı çekineceği ne kalmış?
kadına diyor zaten "çekemiyorsan kapı orada gidebilirsin"
o yüzden boşanmakla tehdit et, dava et diyen arkdaşların konuyu okumadıklarını düşünüyorum
yahu dava açsa, aldatma var işin ucunda hemen boşanır zaten. birkaç bin lira da nafaka bağlanır o da adam memur gelir tespiti bişey lazım değil bitti gitti.. eee sonra? nasıl geçincek bu kadın 3 çocukla?
çocukları bıraksa adama, adam o gün çocukları kendi annesine gönderir. bunu hepimiz bilmiyor muyuz?
bir de ayrı şehirlerdeymişler kadın ayda bir mi emzirecek bebeğini nasıl olacak o iş?