Zor bir hastalık ve aile

Behçet hastalığının üzüntü ile doğrudan alakası vardır. Annem senelerdir bu hastalığı çekiyor çok tedavi gördü iyileşmedi. Ama mutlu olduğu zamanlarda azalıp sinirli, üzgün olduğu zamanlarda şiddetlendiğine şahit olduk. Belki bir psikoloğa görünse eşiniz ruhen rahatlar bu da behçete iyi gelebilir. Bilimsel bir dayanağım yok tecrübe ve kanaatime göre yazdım. Allah yardımcınız olsun

allah şifa versin allah yardımcınız olsun. insan ailesi zor zamanda yaninda olmayinca cok kırılıyor bende şuan aynı durumdayım. bence görüşmeseniz daha iyi hic başınıza bela etmeyin eşinizin mutlu olduğu etkinlikler yapmaya çalışın

Eşiniz kamudaysa tayin isteyip gidebilirsiniz özeldeyse yeniden iş kurmak bulmak baska bir sehirde stresli olabilir.
Behçet hastaliginda stresin çok onemli oldugunu biliyorum. Sağlığı için oncelikle stresten uzak kalması gerek.

bunun uydurma olduğunu düşünüyorum.
sizin değil hastanın uydurması yani.
sigarayı bırakınca psikolojik olarak o bağımlılığın yerine bir şey koyamadı, yani bağımlılığını tedavi edemedi muhtemelen.
stres bu tip bağışıklık sistemi hastalıklarını tetikler bu doğru.
doktor belki de yılmıştır hastadan diye düşünüyorum en iyi ihtimalle :)

Ben de başkasından duysam uydurmuş derdim de oldukça gerçek ki bahsi geçen kişinin sağlık sebeplerinden ötürü bırakması gerekiyordu ama bırakamadı..

hacamatı denedınızmı.ben tarama oldum çok rahatladım.ılk tarama sonra da hastalıklı olan bolgelere aylık yaptırırsınız.sunnet olan gunlerde.şifası buyuk ınşallah faydası olur.

Çok geçmiş olsun. Behcet gerçekten zor bir hastalık. Bana da kronik bir hastaligim oldugu icin test yapılmıştı. Doktor ne oldugunu anlatmıştı az cok. Rabbim dayanma gücü ve acil sifalar versin. Esinizin ailesi ile görüşmeyi kesin esinizin durumu tekarar biraz düzelene kadar. Stres kronik hastaliklari her zaman tetikliyor. Allah o aileyi de islah etsin. Ne sacma konusmuslar

Back
X