Zor.. Bu evlilik işi çok zor...

Biraz simariksin
Saol hayatım çok yardımcı oldu bu yorumun. Hayır anlamıyorum zaten duygusal olarak çöküntü yaşayan mutsuz dünyası sarsılmış bir kadına gereksiz yere saldırınca kendinizi iyi mi hissediyorsunuz. Kendinizi tatmin etme yolunuz bu mu? Buna çok rastlafım. İnsanlar burda dertleşmek istiyor çözüm rıyor siz ve sizin gibilerde nerden vururda yaralarım diye bakıyorsunuz. Neden aykırı yprum yapıp iki tane beğeni almak için mi?

Konularını biliyorum cundagg. İşlerin buraya geleceğini de tahmin etmiştim ve yaşadıklarını üzülerek okudum. Evliliğinde yolun sonuna gelmişsin, sanırım.
Beynin de kalbin de durumu kabullenmiş artık. Eşine olan sevgini bilemem ama yazdıklarına bakarak, bana saygın azalmış gibi geldi.
Zor olacak ama koparmanın zamanı gelmiş. Her şeyin senin için güzel olmasını dilerim.

Esiniz ozguvensiz belki ama sizdede bi ne oldum deliligi sezmedim degil yetiskin isi gucu yerinde "kent soylusu" bir insanim kimseye ihtiyacim yok imaji soyleyecek fazla bir sey yok yolunuz acik olsun
İmaj değil benim kimseye ihtiyacım yok hayatım. Bir allah yardımcım olsun yeter dünyanın geri kalanı yalan. Bunun adı senin gözünde be oldum deliğiyse ben ne oldum delisiyim hatta önde gideniyim. Ama derdim bu değil seviyprum ama bu sevgi bana zarar veriyor beni yoruyor içten içe tüketiyorbu yüzdende korkuyorum ama yinede kendimi kurtarmak istiyorum ama bunu anlayabilecek inceliğe sahip değilsiniz.

Bence tamamen şımarıklık. .bir çocuğunuz var üstelik. .siz eşinizi sevmiyorsunuz ve sadece bahane. .sıkılmış yeni heyecanlar ariyorsunuz derim ben ..kusura bakma arkadaşım hepsi bu..

Anladigim kadariyla ikinizdedede hata var. Erkek milletinin dediklerini bazen takmayacaksin canim bende senin gibiydim her dedigine bisey buluyordum inat ediyordum. Artik koyverdim kavgada kendimi yirtiyorum oda biseyler diyor sonra ben sinirlendigimle kaliyorum. Psikolojik destek cok onemli. Ben panik atak icin antidepresana baslamistim inan esimle kavgalarimiz azaldi. Takmamaya basladim :)

Konuyu açarken inşallah görürde yorum yapar dmeiştim senin için. Sona gelmiş tadı veriyor değil mi? Çok zor olacak biliyorum ama geciktikçede daha zor olacak daha çok zarar verecek değil mi? Sevgi azalsada tükenmiyor. Alışkanlık vr tabi. Umarım kolay atlatırız.

Bence tamamen şımarıklık. .bir çocuğunuz var üstelik. .siz eşinizi sevmiyorsunuz ve sadece bahane. .sıkılmış yeni heyecanlar ariyorsunuz derim ben ..kusura bakma arkadaşım hepsi bu..
Ya sevmesem şimdiye kadar çoktan boşanmıştım neden bu kadaar acı çekiyim tereddüt ediyim. O muhteşem varsayımlarda bulunurken bu basit denklemi çözemediniz mi. Şımarıklıkmı eşinle anlaşamamak sizin için illa dayak yemek yada aldatılmakmı lazım. Kocanızın siE saygı duymayıp üzerinizde hüküm kurması sizin kişiliğinizi ezmeye yok etmeye çalışması yeterli sebep değil öi. Mutsuzluğuma engel olmak için boşanmak şımarıklık değil öz saygı. Sizede tavsiye ederim.

Boşanmaya neden olacak ciddi şeyler görmedim.Tahammülsüzlük gördüm.Özellikle sende.Bu aşılacak ve herkesle olabilecek birşey .Bunalmışsın sadece..Ayrılman doğru bir karar olmaz...

Hem..Buralar iyi değil gelme:)Yani düzgün kişilere rastlamak zor.Ama bunu kabul ediyorsan ve içinden boşanmak geliyorsa birlikte mutsuzsan ayrılınca rahatlayacaksan yap..Ama ayrılınca da rahatlamıyor insan...Sana kıyamadığımdan frenliyorum seni..

Askında psikolojik destek almaya tekrar başlıycam belki beni psikiyatriye yönlendirir. Ufak bir ilaç desteğiyle fayda görürüm. Kontrollü olmayı en çok ben istiyorum geri kalan hayatımda mutlu olmama şart. Sizede mutluluklar.

Aslinda benim amacim caninizi yakmaya calismak degildi sadece bu kadar cesitli insan profili olan bu sitede koylu tv bile gormemis tarzi ifadeler kullanmanız hos degil bu imaj ilerleyen yaslarda size pismanlik getirebilir o yuzden yazdim yoksa beni alakadar etmez yaninizda bir yol arkadasiniz yoksa cumhurbaşkanı olsaniz bi faydasi yok bu ilişkinizi bitirip baskasiyla mutlu olurum diyorsunuz ya bazen degistirmemiz gereken esimiz degil kafa yapimiz olabilir

Ben evlenmedim, haliyle de boşanmadım. Sözlümden ayrıldım, saylanır mı bilmem. Ama hayatımda köklü değişiklikler yapmamı gerektiren bir tecrübeydi. İlk zamanlar kalbim sökülüyor gibi hissetmiştim. 3 yıl oldu, şimdi arada bir hüzünle karışık gülümsemeyle hatırlıyorum.
Ablam boşandığında senin yaşlarındaydı. Onun çocuğu yoktu, ailevi sebeplerle evlenmişti, aile baskısı değil, babam kalp krizi geçirmişti ve nişanlısından ayrılırsa babamın üzüntüden öleceği gibi çocukça bir fikre kapılmıştı nitekim 6 ayda boşandılar.
Şimdi güzel bir hayatı var. Her zaman mutlu mu, hayır. Ama kendi hayatı işte. Keşkelerle yaşamıyor.
Bir evladın var ve anne baba olarak en önemli sorumluluğunuz öncelikle o çocuğa sağlıklı ve huzurlu bir ev vermek.
Hiçbir çocuk kavga gürültünün olduğu evi, yuva olarak benimseyemez, dilinde benimsese psikolojisi benimsemez. İleride sorunlu bir genç yetiştirmek istemiyorsanız ya anlaşarak devam edeceksiniz ya da anlaşarak boşanacaksınız.
Bazı erkekler iyi babadır, kötü eştir. Belki eşin onlardan. Belki de sen kötü bir eştin ve o da sana iyi bir eş olamadı. Bunlar ileride ikinizin de sorgulaması ve ders çıkarması gereken hatalar.
Yapman gereken şey, ortada kurtarılacak bir şey var mı ona bakmak. Eğer varsa da kurtarılmaya değip değmediğine karar vermek.
Eşini seviyor olabilirsin ama saygı duymadığın bir adamı uzun süre sevemezsin.
Senin de hataların vardır muhakkak ama bittiyse de bitmiştir be cundagg, bazen hakikaten kurtarmak için çabalamanın alemi yok. Şimdi debelenip 1 yıl sonra yine aynı yere varacaksanız, bırakın bence, ne sen, ne eşin ne de çocuğunuz yıprasın.
Birbirinizi affederek 10 yıl kaybedebilirsiniz.
Bazen perşembenin gelişi çarşambadan belli oluyor işte.

Herkesin yanında biri olmak zorunda değil. Yalnız doğduk yalnız öleceğiz. O betimlemeye uyan kimse yaşamıyor zaten bu ülkede kinayeli olarak söyledim onu. Neyse ya o kadar garklı kafa yapılarındyızki beni anlayabileceğinizi sanmıyorum boşuna yormayalım birbirimizi. İyi geceler.

Ben eski konularına göz attım seni daha iyi anlayıp daha sağlıklı yorumlar yapabilmek adına.
Şuan merak ettiğim şu eşine karşı sevgin bitti mi?
Yoksa hala seviyorum ama olmuyor mu diyorsun?

Eğer hala seviyorsan bir evlilik terapisti deneyip olmuyorsa boşanma yoluna gitmeni öneririm.
Hakkında hayırlısı olsun.

Ben kavga gürültünün içinde büyüdüm. Her gece korkuyla uyanmanın bu sefer kavga etmesinler diye doğum günü dilekleri dilemenin ne olduğunu bilirim. O yüzden oğlum hızursuzluk kavga dövüş içinde büyüsün istemiyorum bu en büyük korkum. Ne zamanki annem babam boşandı ben kendime geldim kişiliğimi buldum huzur buldum. Ben çocuğum için evli kalmak değil o mutlu büyüsün diye boşanmak istiyorum. Mutsuz bir anne onu sağlıklı büyütemez yeterince sevip sabır gösteremez. Kavga etmeyi bizden öprenmesin bunu doğal sanmasın. Bizim yüzümüzden sağlıksız bir çocuk yetişmesin istiyorum.

Evet eşim için gep derim kötü koca ama mükemmel bir baba. Tek suç onda mı? Tabiki değil bende çok hatalıyım. Benim yerimde başka bir kadın olsa mutlu bir evliliği olabilirdi. Ben veya o yanlış değil biz birlikte yanlışız. Kötü insanlar değiliz ama birbirimizin kötü tarafını ortaya çıkarıyoruz. Hata yapmaktan ölümüne korkuyorum. Zamana ihtiyacım var uzun uzun ölçüp tartabileceğim zamana...

"Yıl 2016, ben çalışan bir kadınım, gencim, güçlüyüm, Köyden gun yüzü görmemiş, hatta tv bile izlememiş, yumurtadan yeni cikmiş bir kız bulun " dediniz...yılın 2016 oldugunun farkinda oldugunuza göre, 2016 yilinda köylülerin tv bile izlememis, gun yüzü görmemiş, artik ne demekse yumurtadan yeni çıkmış olmadiklarini bilmenizgerekir sayın güçlü hanım..bence siz yumurtanizdan bi çıkın da köylere bi gidiverin oradaki insanları bi goruverin.ufkunuz genişler biraz .incileriniz dökulmez merak etmeyin. Köylüler sizin gözünüzde ne derece mağara insaniysa artik !!!!!

Teşekkür ederim. Eskisi kadar ölmüyorum aşkından ama bu birikmişlikten mi kaynaklı bilmiyoum on gün sonra aşkından dağları delecek kıvama gelmekten korkuyorum. Bende kendimi pek anlamıyorum şu an sevgim var ama eskisi gibi değil onu kaybetmeyi göze aldım sadece. Ah bir emin olsam..

Kamu spotu vol 2. Gerçekten aydınlandım teşekkürler. Mübalağa ve kinaye ne demek bir de onlara bakıverin sorunumuz çözülecek.

O zaman, kendine o zamanı tanı. Dava açmak için bekle. Hatta yapabiliyorsan, oğlunu annene bırak, işine ara ver, kısa da olsa bir tatile çık, tek başına, sakince bir düşün.
Belki de tek başına kaldığında, telefonlara çıkmayınca, üzerinde baskı hissetmeyince üzerindeki bunaltı kalkınca, eşinle devam etmek isteyeceğini düşüneceksin.
Ama önce kendini dinlemelisin.
Bir süre izin ver kendine. Eğer ben bir şans daha vereceğim diyorsan o zaman mutlaka ortak bir terapi almaya çalışın. Çünkü anladığım kadarıyla siz birbirinize bir evlilikte olmaması gerektiği kadar bilenmişsiniz.
Bunun sonu küfürleşmeye, itiş kakışa varır.

Aynı fikirdeyim. Çok teşekkğr ederim hepsi için.

İşte emin olmadan bitirmemeni öneririm.
Çünkü pisliğin tekiydi defoldu gitti diyebileceğin bir sorun da göremedim ben.
Gel gitlerin olur.
Bundan sonra karşına çıkan adamlarda türlü eksiler gördükçe onun artılarını özlersin.

Eşini hala seviyorsan seni rahatsız eden eksilerini ne kadar ve nasıl düzeltebilirsin buna odaklan.

Bilmem bana yeni birini tanıyıp, onun eksilerini bulup bulup kabullenmek bundan daha zor geliyor açıkçası :)

Belki eksisi olmaz diyeceksin ama sen de biliyorsun ki mükemmel insan yok.
Bir tarafını düzeltsen başka tarafı yamulur yani..

Hadi artık birini istemiyorum hayatımda diyeceksen de çok gençsin, sevme sevilme ihtiyacın olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…