Zor durumdayım. Elestiri degil cozum istiyorum.

Adam sapık izlemek istediğine göre her şeyi isteyebilir, bu adamdan ben her şeyi beklerim, büyük bi ahlak çöküntüsü yaşıyor, yarın öbürgün çocuğuna da hallenir, dışarda birine tecavüz de eder, çünkü ahlak sınırları yok. Ben tedavi olsun falan gibi polyana bakamayacağım konuya. Yine olsun tedavisini ama bu evlilik tek bir gün bile ziyan, vakit kaybı. Konu sahibine de zamanla bazı şeyler normal gelecek hatta başlamış normalleştirme. Hala evli olması, istediklerini yapması bunu gösteriyor. Kendine gelmezse hayatı boyunca pişman olacağı şeyler yaşar.

cuckold yada yada buna benzer bisiydi yazim yanlısı yapmis olabilirim. ondan olabilir. twitterda falan cok var bunlardan. karisinin gizli fotosunu atip karim nasil diye yorum isteyen. yada karisiyla iliskisine 3. arayan. hatta videolari da var. 3. kisi bak karini nasil bilmem ne falan dedikce adam zevk aliyor cosuyor falan

Resmen sapıklık dünyanın çivisi çıktı fantezi diye millete normal gostermeye çalışıyorlar birde midem bulandi inanki....

Bende dun twitter de gördüm ve bakarken bakarken bayada gördüm cok kötü ya , kurgu gibi geldi bana yok adam karisiyla başkası yaparken cekiyor, konuşuyor bunlar gercek olamaz.

Şimdi konunu okudum sana birşey anlatmak istiyorum. Bir gay arkadaşım var. Temiz bir çocuk ama fuhuş yapan arkadaşlarından duyduğunu anlattı bana. Çalıştığımız yerde başı yerden kalkmayan bir adam vardı karısını başkalarıyla beraber olması konusunda zorlayıp bunu izleyip sonra iğrenç şeyler yaşıyorlarmış. Yoldan trans alıp eve götürüp yapıyorlarmış. Ama kadın hiç istemiyormuş. Evleri dublex. Bir gün bu iğrençliği yaparken bebek yukarda ağlamaya başlıyor ve translar şok oluyor. Adamı bir güzel dövüyorlar kadın zaten hep ağlıyormuş. Adamı birde tehdit ediyorlar birdaha bu kadına böyle birşey yaptırırsan bize haber verir ve işini basar seni rezil ederiz diye. Kadınada bizi arıycaksın diye tembih ediyorlar. Sonra yaşanmamış. Yani senin eşinin sapkınlığıda sanırım bu yönde. Biz burda ne desek boş terapi almayı reddediyorsa kendini koru yoksa bunun devamı gelir.

Bende dun twitter de gördüm ve bakarken bakarken bayada gördüm cok kötü ya , kurgu gibi geldi bana yok adam karisiyla başkası yaparken cekiyor, konuşuyor bunlar gercek olamaz.

yok gercek. ekside swinger basligi vardi. orda swingerlarin cocugun aslinda cuckold oldugu yaziyordu. ne olaki bu cuckold dedim baktim. neler neler var. o twittarda karisini atanlar oldugu gibi teyzesini annesini atanlar bile var. kadin uyurken etegini siyirmis resmini cekmis atmis mesela. biraz kurcalayin gorursunuz hepsi gercek. kurgu olan da var ama anlasıliyor onlar. kurgu olanlar fuhus icin reklam bir nevi o sekilde musteri cekiyorlar kendilerine

Konuyu ve yorumlari okudum da resmen içim daraldi ya

Ben cuckold etiketiyle bikac video gördüm mesela iste karisini baska adama bilmem ne ettiriyor gibi onlar değişik geldi bana , diyor adam kocan boyle degil soyle degil demi adam dinliyor, adama diyor karisini bana bilmem ne yaptırıyorsun pis pis cvplar veriyor yani buna inanamadım. Hani normal evli olamyan grup yapanlar sirf koymak icin mi yaptı diye. Birde allah korusun kadinda hic mutsuz gibi değildi inanmak istemedim. Fotolar ensest mi oluyor annesini vs koyanlar ay bakmak istemiyorm çünkü baya baktim o bu derken herkesin herseyimi gördüm. Bir sure elim kayar diye twittere girmek istemiyorm merak duygusuyla bakmak istemiyorm.
Eşler bu konuyu nasil konuşabiliyor anlayamadim

Bı arkadaşımın eşi , dozu okadar arttirdiki es cinsellik de başladı. Daha doğrusu sanalda erkekle müstehcen yazışmalarını yakaladı . Çocuklarının nasıl bı tehlikede olduğunu farkedince apartopar boşandı. 3 çocuk iş siz kiraya çıktı her sıkıntıyı göze aldı. Ahlak edep başka bişey , kotu alışkanlık bile denmiyor bu durumlara ,bence de direk bitmeli bu tür sapkın insanların evliliği

Bu ne rezillik, bu ne akıl ahlak tutulmasıdır ya
Ne üyenin yazdıklarına ne bu yazdıklarınıza inanamadım, inanmakta istemedim. Pess doğrusu.
Bunlar fantazi falan değil, bunlar düpedüz sapkınlık. İğrenç
Allah akıl fikir versin. Açsınlar tarih okusunlar biraz böyle sapkınlıkların sonunda nasıl felaketler yaşamış insanoğlu.
Sayın konu sahibi sizde bence doğruyla yanlışı ayırt edemez hale gelmişsiniz. Sizinki fanteziden çıkmış gerçekliğe geçme aşamasında. Kendinize gelin.
Net olun adama söyleyin. İşine gelmiyorsa eşeğini ayrı bağlasın. Bak bunu derken bile aklıma abuk sabuk şeyler geldi. Tövbe estağfurullah yaa..

Eşin bana swingercıları hatırlattı başkasıyla filan seni düşünmesi

Doğrudur canım o ahlak eksikse sonu her yere varır. Konu sahibi bu tür yorumlara cevap bile vermiyo, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. :) Ya adam başkasına giderse? Hii düşünsene ne büyük bi kayıp olur bu g...t. inşallah çocuk yapmazlar da bari onun başını yakmazlar.

yorumlarin hepsini okumadim. arada baska ozelliklerini saydiysa bilemicem ama sadece baskasi gibo mesaj atmasi vs bunlari sapiklik olarak gorenlere bo sorum olacak. en masum fanteziniz nedir? her fantezide bi role girilmiyor mu? bi senaryo olmuyor mu? kisilikler degismiyor mu? sorun olan kisim su. sizin istemediginiz bi durum icine cekilmeniz. siz istemiyorsaniz o konu tekrarlanmamali. ama tam olarak istemediginizi ifade ettiginiz izlenimi de olusmadi bende. cinsel hayatiniz esinizine gore sekillenmemeli. isteklerinizin ve istemediklerinizin arkasinda durun. tek tarafli birlesmeyi tek tarafli hayalleri kabul etme sebebiniz ne olabilir?

Sadece merak ettiğim için sormak istiyorum sana.. sence böyle biri tedavi olabilir mi ? Normalleşme ihtimali % de kaç ?
Bir arkadaşım bu sebeple boşandı. Ama o hiç uğraşmadı uğraşmak ve çabalamak dahi istemedi.
Bana göre işler değil deyip kestirip attı. Şimdi tekrar evlendi ve çok mutlu... boşanma sürecinde kıza ne iftiralar attı. Kendini ailesine aklamak için..
Tedavisi mümkün mü diye o zamandan beri merak ederim hep..

Dun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Eğer bu konuda yazılanlar doğru ise kesinlikle Hemen boşanmanız lazım bu adam sapık sizden ilerde daha neler isteyecektir bir an önce kurtulun

Nolcak ki dimi en fazla birgün internette kendi resmini görür o zaman akillanir belki . bosan git doğru düzgün biriyle nikahsiz yasa ama böyle seni degersizlestiren biriyle olma... yemin ederim insanlar malına bile kocasının buna verdiginden daha çok değer veriyo... evlilikle gizlrnerek her halti yiyorlar...b

Bi doktora daha doğrusu terapiste götürmeyi deneyin. Ikna olmazsa siz gidin sorun uzmanlara . Olanları anlatın belki bir fikir verirler. belki bi tavsiyeleri olur. Ne bileyim.çok çaresiz bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…