- 2 Ağustos 2018
- 607
- 539
- 103
Bravo nokta atışı olmuşSenin kölen olmaz.
Şeytanın kölesi olmus o..
Adam sapık izlemek istediğine göre her şeyi isteyebilir, bu adamdan ben her şeyi beklerim, büyük bi ahlak çöküntüsü yaşıyor, yarın öbürgün çocuğuna da hallenir, dışarda birine tecavüz de eder, çünkü ahlak sınırları yok. Ben tedavi olsun falan gibi polyana bakamayacağım konuya. Yine olsun tedavisini ama bu evlilik tek bir gün bile ziyan, vakit kaybı. Konu sahibine de zamanla bazı şeyler normal gelecek hatta başlamış normalleştirme. Hala evli olması, istediklerini yapması bunu gösteriyor. Kendine gelmezse hayatı boyunca pişman olacağı şeyler yaşar.De
Bence de çünkü adam o riski göze almış . Fake hesaptan msj atmış kadın karşılık verse resim at diyecekmis. Kadın o resmi başkası sanıp atacak !!! Beklentiye bak sen !!!
Çoğumuzun eşi bunu denese ve olumlu yanıt alsa evde katliam çıkar !!!
Tam tersi burda adam zaten bunun peşinde , burnuma çok kötü kokular geldi grup istegi filan gibi
Resmen sapıklık dünyanın çivisi çıktı fantezi diye millete normal gostermeye çalışıyorlar birde midem bulandi inanki....cuckold yada yada buna benzer bisiydi yazim yanlısı yapmis olabilirim. ondan olabilir. twitterda falan cok var bunlardan. karisinin gizli fotosunu atip karim nasil diye yorum isteyen. yada karisiyla iliskisine 3. arayan. hatta videolari da var. 3. kisi bak karini nasil bilmem ne falan dedikce adam zevk aliyor cosuyor falan
Bende dun twitter de gördüm ve bakarken bakarken bayada gördüm cok kötü ya , kurgu gibi geldi bana yok adam karisiyla başkası yaparken cekiyor, konuşuyor bunlar gercek olamaz.cuckold yada yada buna benzer bisiydi yazim yanlısı yapmis olabilirim. ondan olabilir. twitterda falan cok var bunlardan. karisinin gizli fotosunu atip karim nasil diye yorum isteyen. yada karisiyla iliskisine 3. arayan. hatta videolari da var. 3. kisi bak karini nasil bilmem ne falan dedikce adam zevk aliyor cosuyor falan
Bende dun twitter de gördüm ve bakarken bakarken bayada gördüm cok kötü ya , kurgu gibi geldi bana yok adam karisiyla başkası yaparken cekiyor, konuşuyor bunlar gercek olamaz.
Ben cuckold etiketiyle bikac video gördüm mesela iste karisini baska adama bilmem ne ettiriyor gibi onlar değişik geldi bana , diyor adam kocan boyle degil soyle degil demi adam dinliyor, adama diyor karisini bana bilmem ne yaptırıyorsun pis pis cvplar veriyor yani buna inanamadım. Hani normal evli olamyan grup yapanlar sirf koymak icin mi yaptı diye. Birde allah korusun kadinda hic mutsuz gibi değildi inanmak istemedim. Fotolar ensest mi oluyor annesini vs koyanlar ay bakmak istemiyorm çünkü baya baktim o bu derken herkesin herseyimi gördüm. Bir sure elim kayar diye twittere girmek istemiyorm merak duygusuyla bakmak istemiyorm.yok gercek. ekside swinger basligi vardi. orda swingerlarin cocugun aslinda cuckold oldugu yaziyordu. ne olaki bu cuckold dedim baktim. neler neler var. o twittarda karisini atanlar oldugu gibi teyzesini annesini atanlar bile var. kadin uyurken etegini siyirmis resmini cekmis atmis mesela. biraz kurcalayin gorursunuz hepsi gercek. kurgu olan da var ama anlasıliyor onlar. kurgu olanlar fuhus icin reklam bir nevi o sekilde musteri cekiyorlar kendilerine
Bı arkadaşımın eşi , dozu okadar arttirdiki es cinsellik de başladı. Daha doğrusu sanalda erkekle müstehcen yazışmalarını yakaladı . Çocuklarının nasıl bı tehlikede olduğunu farkedince apartopar boşandı. 3 çocuk iş siz kiraya çıktı her sıkıntıyı göze aldı. Ahlak edep başka bişey , kotu alışkanlık bile denmiyor bu durumlara ,bence de direk bitmeli bu tür sapkın insanların evliliğiAdam sapık izlemek istediğine göre her şeyi isteyebilir, bu adamdan ben her şeyi beklerim, büyük bi ahlak çöküntüsü yaşıyor, yarın öbürgün çocuğuna da hallenir, dışarda birine tecavüz de eder, çünkü ahlak sınırları yok. Ben tedavi olsun falan gibi polyana bakamayacağım konuya. Yine olsun tedavisini ama bu evlilik tek bir gün bile ziyan, vakit kaybı. Konu sahibine de zamanla bazı şeyler normal gelecek hatta başlamış normalleştirme. Hala evli olması, istediklerini yapması bunu gösteriyor. Kendine gelmezse hayatı boyunca pişman olacağı şeyler yaşar.
yok gercek. ekside swinger basligi vardi. orda swingerlarin cocugun aslinda cuckold oldugu yaziyordu. ne olaki bu cuckold dedim baktim. neler neler var. o twittarda karisini atanlar oldugu gibi teyzesini annesini atanlar bile var. kadin uyurken etegini siyirmis resmini cekmis atmis mesela. biraz kurcalayin gorursunuz hepsi gercek. kurgu olan da var ama anlasıliyor onlar. kurgu olanlar fuhus icin reklam bir nevi o sekilde musteri cekiyorlar kendilerine
Eşin bana swingercıları hatırlattı başkasıyla filan seni düşünmesiSorunum esimin cinsel istekleri. Bu yillardir suren birsey. Ama ara ara azalip uzun sure hic olmuyor. Sonra yeniden basliyor. Size yemin ederim normalde sapkın birisi degil. Hatta cok kiskanir beni. Yuzu duser hemen. Cok acik giyinmem ben ama pantolonum dar olsa onu rahatsiz eder bu mesela. Kac defa kiyafet konusunda tartistik.
Ama bazen ozellikle uzak kaldigimizda sapkin dusuncelere bulasiyor. Cok uzun suredir yoktu ve gercekten rahatlamistim. Dun gece fake bir instagram hesabindan bana mesaj atti. Baskasiymis gibi. Ama onun oldugunu tabiki biliyorum ben. Tanisalim kocan yetiyor mu sana gibi seyler yazdi. O an tek istedigi kocam yetersiz deyim. Baska erkeklerle cinsel icerikli konusup ona ekran goruntusu atiyim.
Birkac gundur annemde kaliyordum ziyaret icin. Yanyanayken sıkınti yok zaten. Ayri kaldigimiz zaman olursa o zaman oluyor.
Bazen iliski sirasinda da baskalariyla iliskim varmis gibi anlatmami istiyor. Kocam bana yetemiyor dememi duymak istiyor. Iliski bitince aninda normale donup hic yasanmamis gibi davraniyor. Iki dk oncesine birden bir sunger cekiyor.
Kafayı yiyecegim artık. Dayanamıyorum bu duruma. Bu sekilde konusmak isterse eger ertesi gun o kadar soguk ve uzak oluyor ki. Utaniyor mu uzaklasiyor mu bilmiyorum.
Defalarca konusmaya calistim ama faydasi yok. Elinde olan birsey degilmis gibi. Bir anda gelip sonra geciyor gibi. Konustugumda tamam yapmayacagim birdaha istemeyecegim yok oyle birsey deyip konuyu kapatiyor.
Doğrudur canım o ahlak eksikse sonu her yere varır. Konu sahibi bu tür yorumlara cevap bile vermiyo, kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. :) Ya adam başkasına giderse? Hii düşünsene ne büyük bi kayıp olur bu g...t. inşallah çocuk yapmazlar da bari onun başını yakmazlar.Bı arkadaşımın eşi , dozu okadar arttirdiki es cinsellik de başladı. Daha doğrusu sanalda erkekle müstehcen yazışmalarını yakaladı . Çocuklarının nasıl bı tehlikede olduğunu farkedince apartopar boşandı. 3 çocuk iş siz kiraya çıktı her sıkıntıyı göze aldı. Ahlak edep başka bişey , kotu alışkanlık bile denmiyor bu durumlara ,bence de direk bitmeli bu tür sapkın insanların evliliği
hangi kultur? ben boyle bi kultur duymadim insanlik tarihinde?Yahu bizim kültürümüzde tamamen çıplak beraber olmak ayıp karşılanırken
Sadece merak ettiğim için sormak istiyorum sana.. sence böyle biri tedavi olabilir mi ? Normalleşme ihtimali % de kaç ?Evet dediğim gibi ‘aşağılanma’ unsuru ön planda. Bu bahsettiğiniz çiftler karşılıklı olarak bundan haz alan çiftler olduğu için onlar bunu bir sorun olarak görmüyorlar. Fakat sizin durumunuzda böyle değil, sizin rahatsız olduğunuz çok açık ortada. Bu durum aslında ilişkilerde sözlü ifadelerle bazen yaşanır. Az rastlanan bir durum değildir. Örneğin ilişkide şiddet görmekten hoşlanmak ya da küfür duymak da bunun bir örneğidir. Ancak buradaki fark bu çiftler için bunlar bir yan unsurdur, onları tahrik eden tek şey bu değildir. Fakat eşiniz bu duruma kitlenmiş vaziyette. Ayrıca insanın cinsel dürtüleri o kadar güçlüdür ki eyleme geçmek, bunu gerçek hayata dökmek beklenen bir sonuçtur. Bu nedenle sizin bu noktada bir sınır çizmeniz gerekiyor artık.
Eğer bu konuda yazılanlar doğru ise kesinlikle Hemen boşanmanız lazım bu adam sapık sizden ilerde daha neler isteyecektir bir an önce kurtulunDun tam olarak bunu istedi. Senin kolen olmak istiyorum dedi. Beni birisiyle izlerse eger ben ne istersem yaparmis. Kolem olurmus benim.
Nolcak ki dimi en fazla birgün internette kendi resmini görür o zaman akillanir belki . bosan git doğru düzgün biriyle nikahsiz yasa ama böyle seni degersizlestiren biriyle olma... yemin ederim insanlar malına bile kocasının buna verdiginden daha çok değer veriyo... evlilikle gizlrnerek her halti yiyorlar...bcuckold yada yada buna benzer bisiydi yazim yanlısı yapmis olabilirim. ondan olabilir. twitterda falan cok var bunlardan. karisinin gizli fotosunu atip karim nasil diye yorum isteyen. yada karisiyla iliskisine 3. arayan. hatta videolari da var. 3. kisi bak karini nasil bilmem ne falan dedikce adam zevk aliyor cosuyor falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?