Zor durumdayım

Evlilik biraz alttan almaktır, tahammül etmektir. Sakince konuşun neye kırıldığını bilemem ama sana seni sevdiğini söyleyip artık yoruldum diyorsa bu kırgınlıkları bırak ve bir şans daha vererek yola devam et. İnsanlar ne hatalar yapıyorlar da yine de affediliyor.

Genel olarak bu aslında kendince telafi etmeye çalışıyor görüyorum ama öyle bir an oluyor aklıma geliyor söylüyorum bu sefer bana daha kaldıramayacağım bişey yapıyor hata üstüne hata artık neyin ucundan tutacağımı bunları affetmelimiyim soruları bitmek bilmiyor bu da eşime karşı davranışlarımı olumsuz etkiliyor malesef

Annenizle babanizin arasi nasil simdi

Böyle bir günde keske girmeseydin öyle konulara. Adam o kadar çabalamıyormuş. Sanki sen o bir hata yapsin da bitsin hersey diye ugrasiyorsun gibi geldi

Yani açığını arıyorsun gibi. Tamm hata yapmıştır mutlaka kii gitmediğine göre affetmişsin gibj bir durum var . Ama elinde çiçekle gelene de yapılmaz yani? Hic sevinmemis gibi. Acaba sevginiz mi bitti? Kafanda deli sorular

Kolay yıkılmıyor bir evlilik heleki içinde sevgi varsa asla yıkılmıyor. Sevgi bitmeden evlilik asla bitmemeli

Eğer affetiğim bir kabahati varsa, bunu asla hele durduk yere gündeme getirmem.
Daha önce bir konu yüzünden tartışmışsam,
2. Kez bu konuyu açmak tartışmak demektir.
Nerden biliyorum, çünkü eğer tartışılacak bişey olmasaydı,daha ilkinde tartışmazdık.

Demem o ki, sonuca varamadığınız birşeyi tekrarlamak,olayları değiştirmez.
Aynı senaryo tekrar yaşanır.

Sevgim bitmiş olsaydı eminim bana okadar ağır küfür edip git bu evde dedikten sonra eminim giderdim. Ama bu durumu da nasıl tolere ederim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…