- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Onun bazı hataları vardı telafi etmeye çalışıyordu yavaş yavaş iyileşiyorduk da ama bu son durum onun kendini kontrol edemeyip ağza alınmayacak küfürler etmesi beni yine çıkmaza soktu1 aydır aranız neden kötüydü mesela?
Esas sorunları bilmeden bu soruya sağlıklı cevap vermek zor..
Sakin kalamadı benim eski Bi konuyu açmam hataydı belki ama ağza alınmayacak küfür etmesi bilmiyorum hoş görmemiyimBöyle bir günde ortalığı aleve vermek ne kadar mantıklı?
Günü bitirip karşılıklı konuşarak çözmeyi deneseydiniz.
Hoşgörmeli miyim peki gün geçtikçe sinirlerini kontrol edemiyor eşim beni seviyor biliyorum ama şu zamandan sonra nasıl davranıcam bilmiyorumsuc sizde de var anlattiginiz kadariyla.yani adam degismeye calismis adimlar atmis sizin eski konuyu acmaniz iyi olmamis tabi bu yaptiklarini hakli cikarmaz
teşekkür ederim evet eşimin patlama aynıydı ve gerçekten ağza alınmayacak şekilde çok fena patladı bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorumYani şimdi bu konuya herkes farklı yaklaşır.
Kimi manyak, salak kelimesine bile tahammül edemez.
Ben de sinirlendiğimde eğer haklıysam gözüm döner, açarım ağzımı yani..
Duysanız aaa ne biçim kadın bu dersiniz.
Ama içimde birikenleri de bilseniz ee açtırma kutuyu, söyletme kötüyü haklı sonunda patladı dersiniz.
Sizin bu ilişkide hatalı olduğunuz hiç kısım yok mu?
Yok eminim diyorsanız, çekmeyin bu saçmalıkları.
Ben de az değilim diyorsanız iyi düşünün.
Önce kendinizi düzeltin ilişkinizi gözlemleyin bakalım.
Mutluluklar.
eger ona degismesi icin sans verdiyseniz bu sureci beklemek zorundasiniz.siz degisim icin sans vermissiniz degistigini gormenize ragmen eski konulari acmissiniz.bu esinize haksizlik olur sonucta sansini iyi yonde kullanirken onu eski hatalariyla vurmamalisiniz.tabi konunuz cok kisa ben boyle anladim yanlista anlamis olabilirimHoşgörmeli miyim peki gün geçtikçe sinirlerini kontrol edemiyor eşim beni seviyor biliyorum ama şu zamandan sonra nasıl davranıcam bilmiyorum
Evliliğinizde cinsellik kötü, iletişim kötü, güven sarsılmış, saygı bitmek üzere.teşekkür ederim evet eşimin patlama aynıydı ve gerçekten ağza alınmayacak şekilde çok fena patladı bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum
Merhaba .anne babamın evliliğinde annem 35 sene idare eden taraftı ,babam sinirlenir küfrederdi çünkü ,annemse evlilikte kendini ipin üstünde yürüyen cambaz gibi hissetti hep nefes alması bile ipin dengesini değiştirip babayı kızdırabilirdi çünkü ,sövmeleri zamanla dövmeye dönüştü ,elindeki çiçekler zamanla çamaşır makinası bulaşık makinası gerdanlık vs.her gönül alma yeniden başlayalımlar yeni hediyeler ..ama asla sorunu dinlemek istemedi iyiykende ,hep istediki konuşulmasın ,halının altına süpürülsün ,annem içine attı senelerce ,hasta oldu sonunda .. diyeceğim o ki insan konuşmak iletişim kurmak ister çünkü ortada çözülmemiş bir sorun vardır , içinde soru işareti yüzünde sırıtık bir gülümsemeyle dürüst olmamaktansa bana göre doğru olanı yapmışsınız ,eşinizinde gerçek yüzünü bir kez daha görmüş oldunuz..yapıcı olmak isteyenin çabası sabrı bir çiçek uzatmalıksa bu kadar azsa, tahammülü yoksa sevdiği kadının rahatsızlıklarına gidebilir .teşekkür ederim evet eşimin patlama aynıydı ve gerçekten ağza alınmayacak şekilde çok fena patladı bundan sonra nasıl davranmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?