- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
Evlilik yıldönümümüz... Eşimle 1 ay kadar aramız çok kötüydü bugün ise eve çiçek yollamış güzel bir notla eve geldiğinde artık bu bizim için milad olsun herşey iyi olsun dedi ama kırıldığım şeyler vardı bende eski bir konu vardı kırıldığım o esnada onu açtım hata yaptım belki tartışmaya başladık sesini yükseltti küfür etti bir sürü s#### git artık yeter dedi kapıyı vurdu çıktı tekrar geldi deli gibi bağırdı küfürler etti bir sürü çok zoruma gitti bende tuttum kollarından sert bir şekilde sakin ol artık yeter dedim tek bir soru sordum az önce dediklerinden eminsen sinirle söylediysen gidiyorum dedim o da ben seni seviyorum ama niye çabalarımı görmüyorsun artık yoruldum bittim dedi ben seni isteyerek bu hale gelmiyorum beni bu hale sen getiriyorsun dedi sinirle bana o şekilde davrandığını bildiğim için gitmedim hala evdeyim yanlız artık çok kanıma dokunuyor gidemiyorum da kalamıyorum da sinirle bile olsa küfür edip git demesi ne yapacağımı bilmiyorum son bir şansı hakediyomu bizim ilişkimiz?