Zor durumdayım..:(

köylerde zengin ne gezer....
yardımcı olamadım canım ama dönem başında çağdaş yaşam tev falan alıyor busr kayıtlarını keşke onlara başvuraydın.

Çömezlik işte..:) bide metropol şehrlerde olmaynca olmuyor yaa.. bölümüm çok iyi yoksa bırakırdım okulu..

Çömezlik işte..:) bide metropol şehrlerde olmaynca olmuyor yaa.. bölümüm çok iyi yoksa bırakırdım okulu..

ne okuyorsun?
valla bilemedm şimdi bende öğrenciyim burs çıkmadı devlet yurdunda kalıyorum ondan pek sıkıntı olmuyor işte ama pertek tam yerine gitmişsin iş yok güç yok üni falanda yeni açıldı ilçelerde yerleşmedi bile geçiş düşün canım memleketine

ne okuyorsun?
valla bilemedm şimdi bende öğrenciyim burs çıkmadı devlet yurdunda kalıyorum ondan pek sıkıntı olmuyor işte ama pertek tam yerine gitmişsin iş yok güç yok üni falanda yeni açıldı ilçelerde yerleşmedi bile geçiş düşün canım memleketine

Uygulamalı ingilizce ve çevirmenlik okuyorum.. hazrlıkla brlkte 3 yıl son sene geçiş yapablrm o zamanda gerek kalmazz yanii..

Allah yardımcınız olsun ve kolaylıklar diliyorum...

Gençlerin işi çok zor artık...

Öğrenci sayılarındaki artış ve özellikle Meslek Yüksek Okullarındaki çeşitlilik ve artış, doğal olarak pek çok bölümün üniversitelerin bulunduğu yerler dışında veya kent merkezi dışında ve ilçelerdeki kampüslerde öğrenim verilmesini de beraberinde getirdi.

Bir şekilde sadece üniversite bitirinceye kadarla da sınırlı kalsa keşke bazı sıkıntılar...

Okul bitirdikten sonraki süreçler daha da zor oluyor...

"Oku, adam ol, hayatın kurtulsun" sözü de geçerliliğini yitirmiş durumda artık.

Size yardımcı olmayı çok istesem de, kendi adıma bu konuda şu an hiç bir alternatif gelmedi aklıma...

Allah tüm gençlerin yardımcısı olsun ve hem öğrenim hayatlarında hem de sonrasında biraz da şans versin demekten ve iyi dileklerde bulunmaktan başka bir şey gelmedi elimden...

Allah yardımcınız olsun ve kolaylıklar diliyorum...

Gençlerin işi çok zor artık...

Öğrenci sayılarındaki artış ve özellikle Meslek Yüksek Okullarındaki çeşitlilik ve artış, doğal olarak pek çok bölümün üniversitelerin bulunduğu yerler dışında veya kent merkezi dışında ve ilçelerdeki kampüslerde öğrenim verilmesini de beraberinde getirdi.

Bir şekilde sadece üniversite bitirinceye kadarla da sınırlı kalsa keşke bazı sıkıntılar...

Okul bitirdikten sonraki süreçler daha da zor oluyor...

"Oku, adam ol, hayatın kurtulsun" sözü de geçerliliğini yitirmiş durumda artık.

Size yardımcı olmayı çok istesem de, kendi adıma bu konuda şu an hiç bir alternatif gelmedi aklıma...

Allah tüm gençlerin yardımcısı olsun ve hem öğrenim hayatlarında hem de sonrasında biraz da şans versin demekten ve iyi dileklerde bulunmaktan başka bir şey gelmedi elimden...
Ammmiiinnnnn.. Derdime ortak olmanız yeterli çok teşekkür ederim..

Arkadaşlar bu sene üniversite kazandım hazırlık sınıfındayım tuncelinin bir ilçesnde okuyorum ailemin maddi durumu çok kötü 280 tl bursta yetmiyor haliyle.:( ilçede oldğm için burs verecek kuruluş yk bildiğnz başka burs imkanları varmı..??

Merhaba, Toplum Gönüllüleri Vakfı da gönüllük karşılığında burs veriyor. Gerçi sitede bursun hazırlık öğrencilerini kapsamadığı yazıyor ama isterseniz bir iletişime geçin, belki bir kolaylık sağlarlar. Siteye baktım, Tunceli'deki sorumlunun mail adresi bulunuyor. Umuyorum en kısa zamanda burs bulabilirsiniz.

Merhaba, Toplum Gönüllüleri Vakfı da gönüllük karşılığında burs veriyor. Gerçi sitede bursun hazırlık öğrencilerini kapsamadığı yazıyor ama isterseniz bir iletişime geçin, belki bir kolaylık sağlarlar. Siteye baktım, Tunceli'deki sorumlunun mail adresi bulunuyor. Umuyorum en kısa zamanda burs bulabilirsiniz.

Başvurmştm cnm çıkmadı burs..

bulunduğun okulun kütüphanesi var mı?
bizim okulda kütüphane vardı öğrencilere yarı zamanlı iş imkanı sunuluyordu. okul içinde araştır biraz:34:

Valla kosovalı ev arkadaşım var 3 yerden burs alıyo.hemde iyi burslar.onlara verirken sana mı vermiycekler.üstüne düşmen yeterli.durumu iyi olanların burs alma olayınada sinir oluyorum ihtiyaç sahiplerini düşünseler biraz

Valla kosovalı ev arkadaşım var 3 yerden burs alıyo.hemde iyi burslar.onlara verirken sana mı vermiycekler.üstüne düşmen yeterli.durumu iyi olanların burs alma olayınada sinir oluyorum ihtiyaç sahiplerini düşünseler biraz

Canım okudğm ilçeyi geçtm tunceli çok küçük ev bulamıyorsn düşün küçücük bir yer ve yatrm kesnlkle yaplmıor inşaat bile yaplmıordu bu sene yeni yeni apartmanlar evler yapılıyorr.. böyle bi yerden nasıl burs gelsn bana..

Allah yardımcın olsun . İşin çok zor
Az önce bir reklam gördüm . 147 eğitimle ilgili sorunlarını yetkililere duyurabileceğin bir hatmış . Bir arasan aslında .

Allah yardımcın olsun . İşin çok zor
Az önce bir reklam gördüm . 147 eğitimle ilgili sorunlarını yetkililere duyurabileceğin bir hatmış . Bir arasan aslında .

Öyle bi numaramı çıkmış..:D bu gece arayamam geç oldu malum ama yarn mutlaka arayacağım çok teşekkür ederimm..

Back
X