- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi oylesinebiri
ne yazmış günlüğüne tam olarak?
sevgili günlük. bugün seviştik. evet.
sevgili günlük. bugün seviştik. evet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala var mi gunluk tutanlar.Ben cocukken gunlukten bile sır saklardim biri okur diye.Cocuk aklimla bide yani.Ablan acik acik yazmis demek.
Bide caktirmiyo diyosun ya anlina 'sevistim' mi yazsin?Kac yasinda ablan?[/QUOTE
evet var bende tutuyordum yakın zamana kadar
katılıyorum ne kadar modern, insan haklarına saygılı bir ülkeyiz gözyaşlarımı tutamıyorum :) bizim millet çağ atlamışta haberimiz yokmuş. ablası sevişiyor diye kitap hediye etmek sakjdsakdj ay ne güldüm hahahahhaSen en iyisi git ablanın defterine, ablacım iyiki sevişmişsin umarım korunmuşsundur sevgilinden hastalık bulaşmamıştır bu konuda bilgine güvenmiyorsan sana kitap hediye edebilirim hatta hangi sevişme pozisyonlarının daha rahat oldUğunu senin için araştırabilrim yaz. Çok normal bir durummuş bu pişmanlık yaşanmazmış yardımcı ol bari (!) ablanda özelini okudun diye kızmazda belki herkesin derdi defteri okuman ya!
Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin! Onun uzulmesinden korktugum icin bu haldeyim.ya cocuk birakirsa? Ya sevmiyorsa?
yaşı kaç, 20 den büyükse kendi sorumluluğunu alır, onunla konuşmayı deneGecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin! Onun uzulmesinden korktugum icin bu haldeyim.ya cocuk birakirsa? Ya sevmiyorsa?
size katılıyorum.böyle bir yanlışın geri dönüşü olmuyor..sonra başını taştan taşa vurur ama nafile..İnsanın sevdikleri için hele de en yakını için endişelenmesinden daha doğal ne olabilir?
Ablanın özelini okuman yanlış diyenleri anlıyorum da sana dert olan ne diyenleri hiç
anlamıyorum kusura bakmayın.
22 çok büyük bir yaş değil. İnsanların hayatlarındaki pek çok pişmanlıkları tam da bu yaşlara
aittir. Seve istese yaşamış olsa bile olası bir terkedilme durumunda büyük ihtimal kötü bir dönem geçirir.
Ohhhh iyi yaptım çatır çatır seviştim diyen bayan sayısı çok çok azdır.
Burada açılan konulara bakarak bunu anlayabiliriz.
Konu sahibi yerinde olsam istemeden böyle böyle oldu.
Sırrını biliyorum ve senin için endişeleniyorum diye konuş ablanla.
Başka türlü rahatlamaz için.
Ablan sana beni koru kolla mı dedi? Sana ne? İsterse 100 kişiyle yatar, SANA NEEEE? Terbiyesizlik yapma, kimsenin defterini cep telefonunu karıştırma. Haaa evlenirsen eğer kocanınkileri de karıştırma...
siz nerde yaşadığınızı sanıyorsunuz? amerika, almanya filan mı. Türkiyede insanlar kızlarının, kız kardeşlerinin hatta oğullarının evlilik dışı cinsellik yaşamasına karşı çıkar. nedeni hem geleneklerimiz hemde etrafta bukadar ''kurt''varken kuzuları korumak.Türkiyede bekaret hala aranan bir özellik. malesef maddi olarak erkek bişey kaybetmiyor. elinin kiri oluyor. ama kızlarımız bazen 5 para etmeyen erkekler için namuslarından oluyor. hatta milletin diline düşüyor. erkeklerin ağzına sakız oluyor. insan ablasının kardeşinin bu duruma düşmemesi için çabalayamazmı. endişelenmezmi. yorumların çoğunu hayretler içinde okudum. geri kafalı bir insan değilimdir ama bukadar da genişliğe pesssSeni yoran ne pardon?
Sen niye bu kadar dert ettin çözemedim.