Zor durumdayim..

oylesinebiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
42
13
3
Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin! Onun uzulmesinden korktugum icin bu haldeyim.ya cocuk birakirsa? Ya sevmiyorsa?

Son düzenleme:
Ablani karsina alip guzel konuşmamızın düşüncelerini söylemesin canim ama senin de abla in defterine telefonunu karistirman doğru değil

Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!

başkasının defteri öylesine açılıp karıştırılmaz okunmaz,niye okudunuz,ablanızın özeli ,belki yaşadı belkide yaşamadı hayalindeki bir şeyi kağıda döktü,ablanız kaç yaşında ki hem

Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!
Hala var mi gunluk tutanlar.Ben cocukken gunlukten bile sır saklardim biri okur diye.Cocuk aklimla bide yani.Ablan acik acik yazmis demek.
Bide caktirmiyo diyosun ya anlina 'sevistim' mi yazsin?Kac yasinda ablan?

Önce ablanızın özelini karıştırmayı bırakın,sonra da ablanızın hayatına burnunuzı sokmayı bırakın.kendinize iyi bir meşgale ya da sevgili bulun.yazık ablanıza.boş insan sorun üretir.

Son düzenleme:
başkasının defteri öylesine açılıp karıştırılmaz okunmaz,niye okudunuz,ablanızın özeli ,belki yaşadı belkide yaşamadı hayalindeki bir şeyi kağıda döktü,ablanız kaç yaşında ki hem
Tamam haklisiniz ama karistirmak amaciyla bakmiyordum ben onun renkli defterlerini cok begenirdim buydu amacim.22 yasinda

Önce ablanızın özelini karıştırmayı bırakın,sonra ablanızın hayatına burnunuzı sokmayo bırakın.kendinize iyi bir meşgale ya da sevgili bulun.yazık ablanıza.
Herkese soyledim ve soyluyorum benim amacim karistirmak degil defterlerini begendigim icindi burda zor bir durumumdan bahsediyorum

Hala var mi gunluk tutanlar.Ben cocukken gunlukten bile sır saklardim biri okur diye.Cocuk aklimla bide yani.Ablan acik acik yazmis demek.
Bide caktirmiyo diyosun ya anlina 'sevistim' mi yazsin?Kac yasinda ablan?
Gunluk degil de 1-2sayfalik bir sey kendi capinda icini dokmus olmali bilemiyorum.oyle caktirmak degil yani yalanlari vs oluyor

Gunluk degil de 1-2sayfalik bir sey kendi capinda icini dokmus olmali bilemiyorum.oyle caktirmak degil yani yalanlari vs oluyor
Kusura bakma da hangi saf insan sevistigini bi kagida anlatip birinin okuma riskini goze alir.Hadi diyelim aldi , e bu kiz kocaman kiz.22 yasindaymis.Kardesi de olsan ne diyebilirsin onun hayati,en fazla uyarini yaparsin okadar.

Herkese soyledim ve soyluyorum benim amacim karistirmak degil defterlerini begendigim icindi burda zor bir durumumdan bahsediyorum
Ablanızı gidip ailenize ispiklemeyin de.tekrar ediyorum ablanızın hayatı sizi ilgilendirmez.yaptığı doğru yada yanlış.onun hayatı onun kararı.siz kendinizden mes'ulsünüz.

Bazen çok kurcalamamak gerekir, gerçekler acı olabiliyo ona engel olamazsın ki en güzeli çok üstünde durmamak.

Kusura bakma da hangi saf insan sevistigini bi kagida anlatip birinin okuma riskini goze alir.Hadi diyelim aldi , e bu kiz kocaman kiz.22 yasindaymis.Kardesi de olsan ne diyebilirsin onun hayati,en fazla uyarini yaparsin okadar.
İste uyari yapmali miyim daha cok korkar benden uzaklasirsa diye kararsizim

Back
X