- Konu Sahibi oylesinebiri
Iliskiniz nasil,birbirinize herseyi anlatiyorsaniz eger durumu ögrenebilirsin. Icin rahatlar.Onun haricinde kocaman kiz yani.İste uyari yapmali miyim daha cok korkar benden uzaklasirsa diye kararsizim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iliskiniz nasil,birbirinize herseyi anlatiyorsaniz eger durumu ögrenebilirsin. Icin rahatlar.Onun haricinde kocaman kiz yani.İste uyari yapmali miyim daha cok korkar benden uzaklasirsa diye kararsizim
Yok uzaklaşmaz ama gizliden yine yapar çok severse. Kendisinin istememesi lazım. Bak seninle paylaşmamış bile bu konularda tepkili olduğunuzu biliyo belli ki. Oysa size anlatabilse paylaşabilseniz bişeyleri belki sen de ablanı rahatça uyarabilceksin ozamanPeki ya bundan ceviremez miyim ya da konussam benden uzaklasir mi ne yapmaliyim
Sevgilisini falan anlatiyordu ama boyle bir seyi anlatmak tabiki.kararsizimIliskiniz nasil,birbirinize herseyi anlatiyorsaniz eger durumu ögrenebilirsin. Icin rahatlar.Onun haricinde kocaman kiz yani.
Dogru soyluyorsun belkide korkutmadan kacirmadan uyarmali ama soru isaretleri kafamdaYok uzaklaşmaz ama gizliden yine yapar çok severse. Kendisinin istememesi lazım. Bak seninle paylaşmamış bile bu konularda tepkili olduğunuzu biliyo belli ki. Oysa size anlatabilse paylaşabilseniz bişeyleri belki sen de ablanı rahatça uyarabilceksin ozaman
görüştüğü kişi nasıl biri sence..? ablan pişman olarakmı yazmış.. sonradan sorun olacak bi durumsa konuşmalısın.Sevgilisini falan anlatiyordu ama boyle bir seyi anlatmak tabiki.kararsizim
Kendisine hic uygun olmayan biri ve o da bunun farkinda ama napiyim seviyorum gibisindendi cumlelerigörüştüğü kişi nasıl biri sence..? ablan pişman olarakmı yazmış.. sonradan sorun olacak bi durumsa konuşmalısın.
Yapabileceğin en iyi şey aileye karşı susmak ve ablana da yazdığın özel şeyleri ortada bırakma annemler görür diyebilirsin laf arasında.çok da üsyüne gitme.daha fazlasını isterse o anlatır istemezse susar.Tabiki oyle ama bunu sadece ben bildigim icin dusunmeden edemiyorum
Sevgilisini de taniyosan ve seviyosan bu kadar üzme kendini bence.Ablana zaman ver yeni olduysa olay kendi icinde alismaya calisiyodur belki sana anlatir sonra.Sevgilisini falan anlatiyordu ama boyle bir seyi anlatmak tabiki.kararsizim
dolaylı yoldan konuşup durumu izah edebilirsen iyi olur.. Eğer tehlikeli biriyse amacı sadece cinsellikten ibaret olacak.. sonrası büyük pişmanlık.Kendisine hic uygun olmayan biri ve o da bunun farkinda ama napiyim seviyorum gibisindendi cumleleri
Benimde en buyuk korkum bu iste birden biraksa yaptiklariyla kalicak suan seviyor ve akli basinda degildolaylı yoldan konuşup durumu izah edebilirsen iyi olur.. Eğer tehlikeli biriyse amacı sadece cinsellikten ibaret olacak.. sonrası büyük pişmanlık.
Ben cocugun sevdiginden supheliyim iste sorun burda daha cokSevgilisini de taniyosan ve seviyosan bu kadar üzme kendini bence.Ablana zaman ver yeni olduysa olay kendi icinde alismaya calisiyodur belki sana anlatir sonra.
Oyle ama maalesef ben bildigim icin,dusunceler icimi yiyorbence kendisi size böyle bir şeyden bahsedene kadar konuyu açmayın. koskoca kız sonuçta, kendi hayatı.
Ama yine de ablan isteyerek birlikte oldu.Güvenmese olmazdi diye dusunuyorum.Ben cocugun sevdiginden supheliyim iste sorun burda daha cok
Afedersiniz ama size ne? Birinin defterini karıştırmak nasıl iğrenç bir huy dayanamayıp telefon karıştırmış bir de üstüne! Size göre normal olmayabilir ama ablanıza göre normal bu demek ki, reşitse aklı başında kadındır. Asıl sorun bu yaptığınızda, ablanızın sevişmesinde değil.Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!
Herkese de dedigim gibi benim amacim onun renkli defterlerini begenip bakmamdi,ve benim korkum sevdigi kisinin ona zarar verebilcek onu uzucek biri oldugunu dusunmem.daha sonra pisman olmasindan ve bunu kimseye anlatamamasindan korkuyorum.ablami dusundugum ve care aradigim icin ozur dilerim!Afedersiniz ama size ne? Birinin defterini karıştırmak nasıl iğrenç bir huy dayanamayıp telefon karıştırmış bir de üstüne! Size göre normal olmayabilir ama ablanıza göre normal bu demek ki, reşitse aklı başında kadındır. Asıl sorun bu yaptığınızda, ablanızın sevişmesinde değil.
Hadi defterler renkli telefonun ne gibi bir cezbediciliği var da bakıyorsunuz? Bu arkadan iş çeviren kardeşler gerçekten sinir bozucu. 22 yaşındaki yaşındaki insandan bahsediyoruz 15 değil ki koruyasınız ya da akıl veresiniz. Bu onun tercihi pişman olacaksa da tercihini yaşamış olacak. Hiç bir şekilde yaptığınızı doğrulamaz bu durum.Herkese de dedigim gibi benim amacim onun renkli defterlerini begenip bakmamdi,ve benim korkum sevdigi kisinin ona zarar verebilcek onu uzucek biri oldugunu dusunmem.daha sonra pisman olmasindan ve bunu kimseye anlatamamasindan korkuyorum.ablami dusundugum ve care aradigim icin ozur dilerim!
Telefonuna da baktim cunku defterdekileri kendimce aklima kanitlamak istedim.inanmak istemedim.artik is isten gectigi icin ben bundan sonrasina yardim istemistimHadi defterler renkli telefonun ne gibi bir cezbediciliği var da bakıyorsunuz? Bu arkadan iş çeviren kardeşler gerçekten sinir bozucu. 22 yaşındaki yaşındaki insandan bahsediyoruz 15 değil ki koruyasınız ya da akıl veresiniz. Bu onun tercihi pişman olacaksa da tercihini yaşamış olacak. Hiç bir şekilde yaptığınızı doğrulamaz bu durum.
Gecen gun oylesine merak edip ablamin defterini karistirdim ve erkek arkadasiyla sevistigini ogrendim.tamam kiminize gore normal gelebilir ancak bizim icin uygun degil.ablamin da bunun farkinda oldugunu saniyordum.hic birimize caktirmiyor.ne kimseye bir sey diyebiliyorum ne de elimden bir sey geliyor.bununla yetinmiyor telefonunu da karistiriyorum.dayanamiyorum sadece icimde yasiyorum.bir gun patliycam.ne yapmaliyim yardim edin!