- 9 Şubat 2016
- 35
- 6
- 36
- 28
- Konu Sahibi DilekTemiz
-
Ama erkek arkadasimin suçu ne o iyi bir insan nasil ayrilayim seviyorumAilen bisey biliyoki boyle diyo. Onlari dinle.
Babalarimiz teyze cocuklari. Sorum şudur ki siz olsaniz ayrilirmiydinizErkek arkadasinla kan olarak yakinliginiz nedir?
Akraba evliliklerine genel anlamda ben de sicak bakmiyorum. Ve inan ki aileler olmaz diyorsa bi hayir vardir. Yine de farkindayim ki severken ayrilmak zor. Eger kuzenin kadar yakinsa sana, bence de bu is kesinlikle olmamasi gerekir.
Senin sordugun soru nedir? icini dokmek icin mi actin konuyu? Yoksa birsey mi soruyorsun pek anlamadim.
20yaş kaç
üniversite okuyor musun peki
Babalarimiz teyze cocuklari. Sorum şudur ki siz olsaniz ayrilirmiydiniz
Evet erkek arkadaşim okumuyor ama maddi durumlari iyi diye kendi işine devam etmişüniversite okuyor musun peki
yok sen üniversite okumayı düşünüyor musunEvet erkek arkadaşim okumuyor ama maddi durumlari iyi diye kendi işine devam etmiş
Şuan okuyorum ama erkek arkadaşim okumuyor calisiyor babasinin şirketinde. Aileler çok erken zamanda öğrendi ama bu bizim Suçumuz değil erkek arkadasimin annesi yaydi herkese söz nişan olsun okulun bitince de evlenirsiniz falan dedi benim ailem de cildirdi bunu duyuncayok sen üniversite okumayı düşünüyor musun
erkek arkadaşının annesini dinleme. söz nişan olaylarını erken yapmak iyi değildir. mezuniyet belgeni alıp işe girmeden sakın söz nişan olayına girme tamam mı. abla tavsiyesiŞuan okuyorum ama erkek arkadaşim okumuyor calisiyor babasinin şirketinde. Aileler çok erken zamanda öğrendi ama bu bizim Suçumuz değil erkek arkadasimin annesi yaydi herkese söz nişan olsun okulun bitince de evlenirsiniz falan dedi benim ailem de cildirdi bunu duyunca
Evlilik değil cikmamiza karşilar evlenecek yaşa da gelsek istemiyor ailem onlariDaha bu yaşta ne evliliği ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?