Zor durumdayım

DilekTemiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
35
6
36
28
Kizlar merhabalar öncelikle şunu soylemeyeliyim ki yaşadigim psikoloji beni mahvetmek üzere. Durum şudur ki benim bir erkek arkadasim var bir yildir ve birkez olsun bana yanlis yapmadi ve güvenimi sarsmadi , beni kimse onun kadar sevmedi bu zamana kadar . fakat biz akrabayiz ve ailelerimiz çok iyi anlasiyor ama babam kiz vermeye gelince vermek istemiyor annesi çok dengesiz ve babasi capkin erkek arkadasimin. Şuan sulaylede babamda dahil herkes öğrendi ciktigimizi sulayle bayagi gerildi . ama biz ayrilmak istemiyoruz sonuçta herkes annesi veya babasi gibi olacak diye birşey yok erkek arkadasim da babası gibi capkin olacak diye birşey yok.. Lütfen fikrinizi söyleyin çok çelişkide kaldim .. Ayrilamiyorum , ailem sürekli ayrilcaksin diye baski yapiyor. Kendi ailemi de anlamiyorum.. Kiz vermeye gelince vermiyorlar yanliş aile diyorlar ama bu olaylar olmadan öncesinde çok samimilerdi

Erkek arkadasinla kan olarak yakinliginiz nedir?
Akraba evliliklerine genel anlamda ben de sicak bakmiyorum. Ve inan ki aileler olmaz diyorsa bi hayir vardir. Yine de farkindayim ki severken ayrilmak zor. Eger kuzenin kadar yakinsa sana, bence de bu is kesinlikle olmamasi gerekir.

Senin sordugun soru nedir? icini dokmek icin mi actin konuyu? Yoksa birsey mi soruyorsun pek anlamadim.

Babalarimiz teyze cocuklari. Sorum şudur ki siz olsaniz ayrilirmiydiniz

Aileni dinlemelisin bence de, Onlar olmaz derken devam edersen bi sorun çıkıyor illaki söyledikleri konuda olmasa bile başka bi yerden bi pürüz çıkıyor.
Sevdiğin güvendiğin insandan ayrılmanın ne kadar zor olduğunu da biliyorum emin ol.
Zaman bırakmalısın belki de.

Babalarimiz teyze cocuklari. Sorum şudur ki siz olsaniz ayrilirmiydiniz

Ben olsaydim akrabamla cikmazdim. O yuzden sizin yerinize kendimi koyarak cevap vermem benim icin cok zor.

Fakat, annemler ve babamlar sevgilimin ailesini taniyor ve istemiyor diye sevgilimle ayrilir miydim? Bilemicem. Kesinlikle evlenmekte acele etmezdim o kesin. Zaten yaslariniz da kucukmus.

Hiç düşünme ailen öyle diyorsa vardır bir bildiği herşey unutuluyor herşeye alışıyor insan sende alışırsın Ve hiç kimse için aileni karşına almaya değmez ne olursa olsun ne yaparsan yap senin arkanda duracak olan sadece ailendir bunu unutma

yok sen üniversite okumayı düşünüyor musun
Şuan okuyorum ama erkek arkadaşim okumuyor calisiyor babasinin şirketinde. Aileler çok erken zamanda öğrendi ama bu bizim Suçumuz değil erkek arkadasimin annesi yaydi herkese söz nişan olsun okulun bitince de evlenirsiniz falan dedi benim ailem de cildirdi bunu duyunca

Bu yaşta akrabayı falan boşver de git oku, bi işe gir. Siz gençler evliliği evcilikle karıştırıyorsunuz. Para yetmediğinde, aileler karıştığında, işsiz kalındığında, bebek huysuzlandığında... insanlar flört etmiyorlar, kavga ediyorlar. Evlilik senin sandığından çok başka bir şey.

Vardir demekki bir bildikleri, hele babalariniz Teyze cocuklari ise simdi direnmesi de sacma olur, sonucta sülalecek birde onlar gerilecekler. Yasinda daha genc..

erkek arkadaşının annesini dinleme. söz nişan olaylarını erken yapmak iyi değildir. mezuniyet belgeni alıp işe girmeden sakın söz nişan olayına girme tamam mı. abla tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…