Zor durumdayım

erkek arkadaşının annesini dinleme. söz nişan olaylarını erken yapmak iyi değildir. mezuniyet belgeni alıp işe girmeden sakın söz nişan olayına girme tamam mı. abla tavsiyesi

Abla peki ben napcam simdi erkek arkadaşim da üzülüyor benim ailem onu istemiyor diye çok zor ayrılmak . zamana mi biraksam bilmiyorum

Yaşın küçük evlilik için. Zaten okuyormuşsun.
Keşke duyulmasaydı okul bitene kadar yürütseydiniz öyle böyle. Duyulunca baskı oluyor insanın üzerinde.

Abla peki ben napcam simdi erkek arkadaşim da üzülüyor benim ailem onu istemiyor diye çok zor ayrılmak . zamana mi biraksam bilmiyorum
aynen zamana bırak. normal şekilde görüşün. sen üniversite bitirip mesleğe başladığında o zaman söz yüzüğü takarsınız. sakın okurken sözlenme

Ben olsaydim akrabamla cikmazdim. O yuzden sizin yerinize kendimi koyarak cevap vermem benim icin cok zor.

Fakat, annemler ve babamlar sevgilimin ailesini taniyor ve istemiyor diye sevgilimle ayrilir miydim? Bilemicem. Kesinlikle evlenmekte acele etmezdim o kesin. Zaten yaslariniz da kucukmus.

Haklisin evet çok sagol

ileride bir evlilik yapacaksan kendin içinde ailen içinde doğru olanı seçmelisin. evlilik hayallerdeki kadar masum değil. ailen istemediği halde direnirsen ileride sorun yaşadığında sıkıntıları paylaşacağın ailen arkanda olmaz. ilk hedefin okulun olsun sonrasında ise arkadaşlığınız devam ediyorsa eğer konuyu tekrar açarsın şimdi direnmenin anlamı yok. (anne ve baba evlatlarını icin doğru olanı bilir dinle onları)

ileride bir evlilik yapacaksan kendin içinde ailen içinde doğru olanı seçmelisin. evlilik hayallerdeki kadar masum değil. ailen istemediği halde direnirsen ileride sorun yaşadığında sıkıntıları paylaşacağın ailen arkanda olmaz. ilk hedefin okulun olsun sonrasında ise arkadaşlığınız devam ediyorsa eğer konuyu tekrar açarsın şimdi direnmenin anlamı yok. (anne ve baba evlatlarını icin doğru olanı bilir dinle onları)

Evet bir yerde öyle iste ama benim amacim da zaten okulu bitirmeden evlenmek falan değil oyle bende istemem kabul etmem zaten ailemin emeklerini yüz ustu birakmam tek derdim ben seviyorum ne bileyim üzülüyorum babam gorusmemize engel olacak diye korkuyorum

Evet bir yerde öyle iste ama benim amacim da zaten okulu bitirmeden evlenmek falan değil oyle bende istemem kabul etmem zaten ailemin emeklerini yüz ustu birakmam tek derdim ben seviyorum ne bileyim üzülüyorum babam gorusmemize engel olacak diye korkuyorum
eşimi çok severek evlendim tüm ailem karşı çıktı o kadar direndim ki evimizde artık eylem başlamıştı desem yeridir :D Pankartlar hazırladım eşime olan aşkımı yazdım ben yaptıkça babam yırttı ben yaptıkça babam yırttı sonunda ikna ettim evlendim şimdi ise bir sorun yaşasam babam senin seçimin der Eee haklı adamcağız benim seçimim. eşimle yaşadığım sorunlar sıradan evlilik problemleri büyütülecek konular değil ama sana anlatmak istediğim anneni babanı karşına alma her şeyi akışına bırak inanırlarsa aşkınıza kıyamazlar zaten yavrularına canım :)

Kiz bu mübarek ayda Allah sesini duysun.. İnşallah inşallah . Allah tadinizi kacirmasin inşallah sizinde . darisi basima:)

Kizlar merhabalar öncelikle şunu soylemeyeliyim ki yaşadigim psikoloji beni mahvetmek üzere. Durum şudur ki benim bir erkek arkadasim var bir yildir ve birkez olsun bana yanlis yapmadi ve güvenimi sarsmadi , beni kimse onun kadar sevmedi bu zamana kadar . fakat biz akrabayiz ve ailelerimiz çok iyi anlasiyor ama babam kiz vermeye gelince vermek istemiyor annesi çok dengesiz ve babasi capkin erkek arkadasimin. Şuan sulaylede babamda dahil herkes öğrendi ciktigimizi sulayle bayagi gerildi . ama biz ayrilmak istemiyoruz sonuçta herkes annesi veya babasi gibi olacak diye birşey yok erkek arkadasim da babası gibi capkin olacak diye birşey yok.. Lütfen fikrinizi söyleyin çok çelişkide kaldim .. Ayrilamiyorum , ailem sürekli ayrilcaksin diye baski yapiyor. Kendi ailemi de anlamiyorum.. Kiz vermeye gelince vermiyorlar yanliş aile diyorlar ama bu olaylar olmadan öncesinde çok samimilerdi

İki saat sülayle ne demek diye düşündüm yeminle.

Daha 20 yaşında, ailenin uygun görmediği bir adamla evlilik hayalleri neden? Çok küçüksün daha, aileni dinle. Genelde bir bildikleri olur onların.

Anne baba önemlidir, aile önemlidir. Genlerini sütçüden değil onlardan aldı bu çocuk değil mi? Anasına bak kızını al demişler.

Canim bilemedimki. Aileni de ezip geçmen hiç mantıklı değil. Sevgilin ailenle konuşsa hem akrabaymis niyetini iyice izah etse belki baban yumuşar

Buna katılmıyorum ben ablacim
Tabiki katilmayabilirsin..
Istisnalar kaideleri bozmaz...
Inan bosanmalarin %90ı aile problemlerinden kaynaklanıyor.
Cok saglam sinirlerim vardir demir gibi saglam oradem var kimse beni ezemez bozamaz diyen varsa ailesine karşı dursun evlensin. Allahta mutlu etsin..

Tabiki katilmayabilirsin..
Istisnalar kaideleri bozmaz...
Inan bosanmalarin %90ı aile problemlerinden kaynaklanıyor.
Cok saglam sinirlerim vardir demir gibi saglam oradem var kimse beni ezemez bozamaz diyen varsa ailesine karşı dursun evlensin. Allahta mutlu etsin..

Erkek arkadasim aradi amcamin karisina agladi telefonda bizi ayirmak için ugrasmayin . sevgili mi benden sogutmatin diye. Çok üzülüyorum çok. Annem dedi ki ben gorusmenizi onaylamiyorum evlenince de onay vermem ama illaki ben sizi ezip evlencem diyorsan benden gizli görüş ben gördüğüm takdirde baban da bilecek herşeyi dedi. Gizlemem dedi.

Erkek arkadasim aradi amcamin karisina agladi telefonda bizi ayirmak için ugrasmayin . sevgili mi benden sogutmatin diye. Çok üzülüyorum çok. Annem dedi ki ben gorusmenizi onaylamiyorum evlenince de onay vermem ama illaki ben sizi ezip evlencem diyorsan benden gizli görüş ben gördüğüm takdirde baban da bilecek herşeyi dedi. Gizlemem dedi.

Hakkinda inşallah hayirlisi olur.
Zor bir süreç seni bekliyor allah yardimciniz olsun inşallah.

Back
X