Zor eş!

Deeprise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2018
128
67
48
34
Merhaba herkese, konu eşimle ilgili.

Dün akşam eşimle konuşuyoruz falan, konu çocuğumuzyn odasınaa geldi ben de dedimki kızımın odasını süslemek istiyorum cibinlik, yeni halı vs dedim kızım da heves ediyor işte elsalı olsun anne falan. Sonra eşim dediki bana şuan sıfırız biliyorsun harcama yapma dedi, (şu an sıfırız dediği geçen ay paramızla yatırım yaptık o, eve 10 bin civarı para giriyor aylık) ben de dedimki zaten şimdi değil zamanla alırız zaten pahalı şeyler değil dedi. Zamanla da harcama yapma hayallerimiz var dedi (hayalimiz saatli işlerden kurtulup kendi işimizi kurmak onun için para biriktiricez) tamam abartma dedim istediğim şeyler basit şeyler ucuz şeyler dedim. Zaten çok iyi para biriktirebilen biriyim dedim. Buna rağmen uzattı da uzattı, onun üstüne ben de ne cimrisin herkes biliyor senin cimriliğini dedim, çok sinirlendi, kim bunu diyen sana yüzüme konuşsunlar ben cimri değilim boşa para harcamayı sevmiyorum falan filan sesini yükseltti(ona kimse cimri demedi aslında) sonra tamam uzatma, kızımın odasına alacağımız basit biieyden konuyu nereye getirdin dedim, ben o salak iphone cular gibi parayı har vurup harman savurmalıyım sana öylesi lazım, vs vs bi sürü şey saydı. Bana bi daha işinden şikayet etme (arada sıkıldığım zamanlarda şikayet ediyorum bana işi bırak diyor) ömür boyu çalış, hatta ödemelere ortak ol dedi. Ben zaten ödemelere ortak oluyorum dedim hayır dedi kredi kartına olmuyosun dedi, ben biriktirip son kuruşuma kadar yatırım için aldığımız şeye verdim dedim. İkimiz de son ses birbirimize bağıra bağıra konuştuk, kızımız da duydu herşeyi. Kızlar bana kimin haklı olduğunu söyler misiniz, bu basit tartışmayı büyüten kim?

Şimdi adamın huyu buysa yapacak bir şey yok.
Yani bazı erkekler para harcamaktan hiç hoşlanmaz.
Rahmetli dedem daha dün verdim ya harçlık derdi mesela. Sanki dün o eve ekmek,gazete,yoğurt girmedi.
Ama ayıptır söylemesi ne hanlar he hamamlar bıraktı arkasından, hala dualarımızdadır. Ama sağlığında da anneannemle hep para kavgası vardı.
Huy değişmiyor aslında yani.

Ne elsaymış ya elsaya takıldım
Gördüğüm üç kızdan beşi elsakolik.

Sen haklısın sonuçta eşinden istediğin kızın için bi istek ama yaranamazsın böyle adamlara ki benim hayat anlayışıma çok ters zaten sıkıntıda yaşayıp yatırım yapmak nereye kadar bu şekilde gidiceksiniz. Al adam haklısın bile dememiş üste çıkıyor

Gönlümü hayatta almaz, ben ondan sadece tek bi zaman ilgi görürüm o da anladınız. Onun dışında bana eşi gibi davranmaz, başkalarını örnek göstermek iyi değil ama bazılarını gördükçe oturup ağlayasım geliyor

Evladı için harcayacağı paranın hesabını yapıyorsa cimrilikten ziyade bence eşiniz adam olamamış. Kusura bakmayın.
benim anladığım anne kızın var olan odasını değiştirmek istiyor yani zorunlu bir harcama değil o yüzden adam olamamış demek çok ağır laf oluyor tabi ben yanlış anlamadıysam konuyu

Elsali hali ortusu veya elsali yatak ortusu fln alabilirsiniz.Durumunuz sıkışık ise.

Konuyu ikinizde gereksiz uzatip farkli yonlere cekmissiniz.

Kimin hakli oldugu evinize giren parayla cikan paranin oranina bagli.Zor evi gecindiriyorsaniz kocaniz hakli.Eve harcama parasi kaliyirsa siz haklisiniz.

Cocugunuza alamayacaginiz seylerin hayalini kurdurtup onu yariyolda birakmayin.Odasini kucuk dokunuslarla degistirirseniz kiziniz her turlu mutlu olur.Baban sana almiyor falan da asla demeyin.

benim anladığım anne kızın var olan odasını değiştirmek istiyor yani zorunlu bir harcama değil o yüzden adam olamamış demek çok ağır laf oluyor tabi ben yanlış anlamadıysam konuyu

Katılıyorum yani bayılıyorlar küçük bir olay üzerinden mükemmel çıkarımlar yapmaya.

Konu sahibi, eşiniz ileriyi düşünerek kemerleri sıkma tarafları demek ki. Bu tavır size uymuyorsa bunu "Ne cimri adamsın, herkes öyle söylüyor" gibi tahrik edici ifadeler yerine bir gün karşınıza alıp konuşarak güzel güzel anlatabilirsiniz.

Eşiniz abartmis bunu tatli dillede diyebilirdi haksiz esiniz zaten çalışan bie bayansiniz daha ne istiyor anlamadim.

Herseyden kisarim da, ama çocuğumun hayat alanından ne diye kısayım. Bence esinizde abartmış. Sizde ama tahrik edici sözlerde sarf etmişsiniz.

İkinizd haksizsinjz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…