Zor eş!

ben de size katılıyorum tahrik edici konuşmuş bazı erkekler geleceğe yatırıma daha çok önem veriyor herkesin kişisel tercihi bir şey diyemem.
D Deeprise ben ve eşimde gelecek için birikim yapıyoruz eşim ilerde kendi işini kurmak istiyor ben harcamaları kendime ayırdığım para üzerinden yapıyorum. biriktirdiğim dışında çok acil harcama olmazsa kendime ayırdığım paranın dışına çıkmıyorum. eşim de bunun hesabını veya böyle harcama yapma diyemiyor çünkü o miktarı kişisel harcamam için ayırıyorum zaten. siz de her ay kenara belli miktarda mı para atıyorsunuz ya da kendiniz için belli miktarda harcamak için mi ayırıyorsanız kızınıza istediğini alırken karışmamalı böyle yapıyorsanız ya da gerçekten bu ara çok mu sıkışık durumunuz

Artık ona bunu kaç kere anlattım sayamadım.. güzel güzel de söyledim, ne kaldı içinde ukde dedi, kurutma makinam yok dedim almak istiyorum dedim, çok sinirlendi

Ben eşimin dediğini yazdım, bunu söyleyen ben değilim, eşim
ona ne milletin parasıyla ne yaptığı? adam hakkaten cimri, siz de çalışıyorsanız böyle ufak harcamalarınız için adamdan izin almayın. Taksit taksit ödeniyor herşey, çocuğunuzu mahrumiyet hissi içinde büyütmeyin.

adamın zoruna giden yapılan yatırımı gözükmemesi
birde üstüne cimri denmesi
Şu an para konusunda tedirginliği var demek ki
bazı insanlar kenarda belli miktarda parası olmayınca çıplak gibi hissediyor
konuyu yanlış zamanda açmış olabilirsin

Bu ara durumumuz sıkışık değil, evet dediğiniz çok mantıklı ben de birikim yapan biriyim zaten. Altı üstü kızımın odasını süsleyecektim. Ama gizli gizli almak lazımmış böylesine.

Çelişmeyin kendinizle.
Tartışmayı büyüten sizsiniz bence.

Bu ara durumumuz sıkışık değil, evet dediğiniz çok mantıklı ben de birikim yapan biriyim zaten. Altı üstü kızımın odasını süsleyecektim. Ama gizli gizli almak lazımmış böylesine.
hayırrr gizli gizli değilll :)) aman yanlış anlaşılmayayım misal evin gideri birikimi hariç kendime bir miktar ayırıyorum eşim lafını edemiyor edecek olsa dahi ben boşunamı çalışıyorum tabi ki de özgürce de harcıcam diyorum siz de eşinize böyle olun diyorum belli miktarda ayırın bu kişisel harcamam bana karışma diyin bence durumunuz zorda olmadıkça tabi çünkü boşuna mı çalışıyorsunuz :))

Her şeyi geçtim kızınızla ilgili bir konuda kızınızın duyacağı şekilde tartışmak ona kavgaların sebebinin kendisi olduğunu düşündürür ve bu durum ruhsal gelişimini etkiler.

Anne baba olduysanız biraz daha öngörülü, sağduyulu ve mantıklı davranmak zorundasınız. İkinizin de yaptığı korkunç ötesi. Çocuğunuza ciddi zarar veriyorsunuz.

Bu kadar ısrar edince seni ev hanımı sandım
Madem maaşın var kendi paranla al

10 bin tl ayrıca çok fazla bir gelir değil artık ülkemizde
Ucu ucuna anca yetecek bir miktar

Yani ben böyle bir durumda lafı uzatmazdim. Demek ki eşref saati değil der lafımı yutardim.

Herkesi boşuna katmissiniz ortaya.

Eni bir yatırım yaptıysanız hesap kitap peşindedir. Biraz bekleyebilirsiniz sonuçta.

Kızınızın duyacağı ortamda lafını kim yutabiliyorsa o yutmali.

Yüz kat haklı oldugumu düşünsem bile çocukların yanında asla kavga etmem.

Çalışıyor ve hedeflerinz için birikime ortak oluyor, yatırım yapıyorsunuz eşinizde sizde bunu bir yapiyorsnz bitane kızınız var sanırım bu gereksiz fevriliklern ne anlamı var ki ne olacak hani bı halı bı perde alip oda yapılsa hayallerinize daha mi erken ulaşacak erkeklerin bu metaci kafaları ve kalıp düşünceleri beni sinir ediyor vallahi daha ne yapacaksn kadın olarak da sende kredi kartına yardım etmiyorsn diyor karısı çalışmayan erkekler napıyor 3 çocukla, hayatı bu kadar abartmayn ani yaşayın biraz belki yiyemeyecegi bı birikm için kalp kırıyor hayat çok kısa sağlık herşeyden daha önemli tartışma yi açan eşiniz açması dahi sacma tmm hayatım yapalım demesi sizi maddi olarak eminim yıkmazdi. Gereksiz uzatmışsnz.

valla başkalarını görüp oturup hiç ağlamayın o gördüklerinizin ne derdi var Allah bilir kimsenin eşi dört dörtlük değil onu bu şekilde kabul edin ona göre gereksiz bu tarz şeyler demek ki yani bi cibinlik ya da bi elsa için kırmaya kırılmaya değmez hiç birimiz elsayla ya da cibinlikle büyümedik çocuğunuzun onlardan ziyade size ihtiyacı var ikinizin mutlu olmasına ihtiyacı var bu dert değil kafaya takmayın bile ikinizde gereksiz konuşmuşsunuz

Bu kadar ısrar edince seni ev hanımı sandım
Madem maaşın var kendi paranla al

10 bin tl ayrıca çok fazla bir gelir değil artık ülkemizde
Ucu ucuna anca yetecek bir miktar
Evet haklı olabilirsiniz çevremdeki çoğu kişiye göre iyi anlamında söyledim, türkiye şartlarında harcama kapasitesine göre az yada çok olarak değerlendirilebilir.

Evet tutacağı en fazla 1000 tl, birde bu ay kendisi çift maaş alacak yani kolay kolay etkilemeyecek bi para aslında. Bunu bilmesem istemem konusunu bile etmem zaten. Her ikimizin işi de zor stresli onu da çok iyi anlıyorum ama tamam hayatım duruma göre bakarız vs dese..

Saati değildi demek ki bazen öyle oluyorya tutuyor işte tuttumu keşke biride erkekleri anlama kılavuzu yapsa

Ona göre ıphoneculuk Lüx düşkünü olmak, öyle der

Valla bu kazanca veya bilince göre değişiyor. Bir iphone a 4-5 bin verene kadar daha ucuzunu alırım. Yani evet bana göre de lüks. Bu kişiye göre değişir.
Evinize 10 bin giriyormuş ama borcunuz varmış gibi anladım. Eğer borç değil de birikim içinse bu kadar tatava eşiniz ayıp etmiş.

Çocuğumun hevesini kırmamaya gayret eder. Ay ay tamamlamak için bir şeyler yapılmasına çalışırdım..
Biz kalabalık ailenin çocuğu olarak hiç özel şeyler göremedik. Zaten o zamanın ebeveynlerinde de heves yoktu. O yüzden yapabileceğim kadar yapmaya çalışıyorum.

Yalnız sizin yönteminiz çook yalnış. İtham ederek, zaten sen şöylesin diyerek kimse yola gelmez. Yapacağı varsa da yapmaz.
Konuşmadan önce az düşünün. Tatlı dille bir erkeğe bir sürü şey yaptırılabilir. He yine yapmıyorsa kazandığınızla siz yaparsınız zaten izin almanıze gerek yok..

Artık ona bunu kaç kere anlattım sayamadım.. güzel güzel de söyledim, ne kaldı içinde ukde dedi, kurutma makinam yok dedim almak istiyorum dedim, çok sinirlendi

Biz ortalama 5 bin kazanıp ev kredisi öderken aldık kurutma makinesini, eşiniz 10 bin kazanırken mi istemiyor yani?
Siz neden çalışırken minnet ediyorsunuz ki bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…