Zor eş!

dilin çok sivri üzgünüm ama sivri yani...

Hem çalışıp hemde çocuğuna evine alacağın ufak tefek şeylerin hesabını mı veriyorsunuz nasıl alıştırıyorsunuz bunları yaa. Bana çok mantıksız geliyor yani tmm birikim olsunda bugünün kıymetini bilmedikten sora ne işe yarar hemde Allah korusun ani ölüm olabilir vs yani çalış çalış birikim yap sürün sorada bir gün yüzü görme ben okadar sıkılması tarafı değilim. Halımı alıncak gidersin elden taksit yaptırırsın çok çok aldıkların en fazla 1000 tl tutsun 50-100 ödersin

Kesinlikle katılıyorum. İnsan bir yerden kistikca diğer taraftan gidiyor gidecek olan. Çocuğumuzu da sevindiremeyeceksek biz niye o yavruları bir yerlere bırakıp çalışıyoruz.

Birikim yapmak güzel de hep gelecek için yaşayamayız. O zaman şuanı kaçırırız, eşiniz bunu unutmuş. Ancak tartışmanızda ikiniz de birbirinize düşmanca davranmışsınız. Oysa ortadaki mesele çok basit. Ne gerek var mesela, abartma, cimrisin filan diye adamı kışkırtmaya? Haklıyken haksız duruma düşersiniz böyle. Belki o da sizi kışkırtıyor, ondan gardınızı alıyorsunuz ama taktiğinizi değiştirin bence. Ne yapmak istediğinizi güzelce, sebepleriyle anlatın. Mesela deseniz ki; çocuk çok heves ediyor, elbette ben de birikim yapma taraftarıyım ama bunun da bir dozu olmalı, sürekli çocuğumuzu şımartalım demiyorum ama bazı heveslerini yaşamasını da istiyorum. Bunu bütçemizi sarsmadan da yapabiliriz, filan... Böyle güzel güzel anlattığınız halde, yine dan dun konuşuyorsa, o zaman ona hiç sormadan bildiğinizi okuyun.

eşiniz biraz haklı sizde haklısınız ama..keşke uzatmasaydiniz alirdi bence..
mesela benim abimi yolda görseniz bu adambaya zengin parasi pulu var sanarsiniz ama cebince 5 krs parasi yoktur.eline gecen parayi o gün harcar ve nefret ediyorum..eşim de gayet tutumludur sizin eşiniz gibi..bence sakince durup bir düşünün bana hak vereceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…